Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Topu, “Ataşehir’e bağlananlar bin pişman”

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP’li Ataşehir Belediyesi’nin dokuz aylık icraatını değerlendiren Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, Üsküdar Ümraniye ve Ferhatpaşa’dan Ataşehir’e bağlananların bin pişman olduğunu, eskiden bağlı oldukları belediyelerin hizmetlerini aradıklarını ve yeniden eski ilçelerine bağlanmak istediklerini söyledi.

Dokuz aylık süreçte, Ataşehir adına hiç bir şey yapılmadığını ifade eden Topu “Belediye Başkanının bir ciddiyet ve çalışıma prensibi yok . Hayatı bir Belediye Başkanının olması gereken disiplininde ve tutarlılığında değil, ciddiyetten uzak”

Bazı konuları yargıya taşıyacağız

Bu süre içinde bir çok yanlışlar yapıldığını belirten Topu “Bir vatandaştan aylık 90 bin tl ye bina kiraladılar, bir şirket’ten hiç ihtiyaç olmadığı halde ikinci bir bina kiraladılar.

Ümraniye Belediyesi, hem nüfus olarak hem metre kare olarak Ataşehir’den daha büyük olmasına rağmen, Ümraniye Belediyesinin 9 trilyon’a topladığı çöpü, Ataşehir Belediyesi 14 trilyon bedelle toplatıyorlar. Panayır havasında bir festival yapıldı, kime ne ödendi bilinmiyor. Bu olaylar dahil, denetim komisyonunun da üzerinde çalıştığı bazı konularda yargıya başvuracağız”

Kendini herkesin üstünde görüyor

Topu “ Şu anda eleştirilerin odağında, yöneticilik anlayışından uzak, vatandaşla iletişimi kopuk, bir zafer kazanmışçasına, mağrur bir edayla ben yaparım, ben ederim havasında bir başkan var. Eleştiriye tahammülü olmayan başkan meclisteki yoğun tartışma sırasında “biz çalışmazsak başarısız olursak, beş yıl sonra siz kazanırsınız daha ne istiyorsunuz” diyor.

Başkanın bu pervasız, kendini her kesin üzerinde gören tavrının Ataşehirli’de farkında. Genel Başkanın veya vatandaşın tepkisine rağmen eşini çalıştırmaya devam ediyor. Ben yaptım oldu anlayışı içinde, kimseyi dikkate almayan bir tavrı var”

Esnafa zulüm uygulanıyor

Esnafın daha önce bağlı oldukları ilçelerden çalışma ruhsatları aldığını, bu ruhsatların cuzi bir fiyatla değiştirilmesi gerekirken, bu ruhsatları fahiş fiyatlarla değiştirildiğini ifade eden Topu “ Ruhsatların yenilenmesi doğaldır 50-60 lira alıp değiştirilebilecekken, sınıflandırılma yapılmış 700 bin lira 1.5 milyon, 3 milyon 4 milyona kadar para isteniyor. Esnafa zulüm uygulanıyor,esnaftan haraç almaya şekline dönüştürdüler.

Başkan ciddiyetten uzak

İnsanların Belediye Başkanıyla görüşemediğini ifade eden Topu “başkanı isterse onlarla görüşüyor. Bir halk günü yok, vatandaşın gidip sorunlarını anlatabildiği bir beyaz masa yok. Siz bir Ataşehirli olarak, bir cami dernek başkanı olarak, bir sakatlar federasyonu başkanı olarak Battal İlgezdi ile görüşemezsiniz, randevu alamazsınız. Çünkü Başkanın bir ciddiyet ve çalışıma prensibi yok . Hayatı bir Belediye Başkanının olması gereken disiplininde ve tutarlılığında değil. Ciddiyetten uzak” dedi.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]