Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ali Torlak, Ak Parti hükümeti iyi şeyler yapmıştır!

Yayınlanma:
ABONE OL

MHP İstanbul Milletvekili D. Ali Torlak, Maltepe’de Erzurumlular Vakfında katıldığı toplantıda yaptığı konuşma esnasında, Ak Parti hakkında olumlu değerlendirmelerde bulundu.

“Bizim söylediğimiz şey şu; bazen yanlış anlaşılıyoruz, belki çok heyecanlı söylüyoruz da belki ondan yanlış anlaşılıyoruz. Biz bu kardeşliğin bozulmaması noktasında mücadele ediyoruz. Söylemlerimiz sert olabilir ama sayın Başbakanın getirdiği noktayı değerlendirdiğimizde çok iyi şeyler yapmıştır. Bir MHP milletvekili olarak gönülden söylüyorum, bu hükümet iyi şeyler yapmıştır, insan hayatına yaşama destek veren iyi şeyler yapmıştır. Yapmıştır ki bu millet ona oy vermiştir. Ama yanlış yaptıklarını söylemek lazım, yanlışların en büyüğü de bugün teröre verdiği destek ve tavizdir. Bugün getirdiği noktadır. Eğer siz PKK ile bebek katilleri ile masaya oturuyorsanız, Öcalan’la masaya oturursanız sonuç budur. Önümüzdeki günler de daha kötülerini yaşayacağız üzülerek söylüyorum. Şu anda güneydoğuda büyük sıkıntılar yaşanıyor bunu, hepimiz biliyoruz.

Sayın başbakanın bir tek çaresi kaldı. Elini masaya vuracak diyecek ki ben millet olarak devlet olarak bunlara her türlü destek verdim, bu verdiğim destek yanlış anlaşıldı. Bunlar bizden toprak istiyorlar bunlar bizden bayrak istiyorlar ben bunları asla veremem deyip, milliyetçi muhafazakâr kesime tekrar bir yoklama yapacak ve bunda başarılı olacak, bizim inancımız bu.

PKK’ya karşı Ak Parti ile beraber mücadele ederiz!

Eğer bu olursa ve PKK’nın bugün de süreci bırakmış olmasından kaynaklı milletimizin üzerinde oynadığı oyunları değerlendirirsek, biz yarın başımıza bir iş gelirde PKK ile mücadele etmek söz konusu olursa, biz bu mücadeleye bir Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili olarak buradan söz veriyorum ki, Ak Parti ile birlikte bu mücadeleyi beraber vereceğiz, bundan kaçışımız yok bu ülke bizim. Ak Parti iyi yapmıştır kötü yapmıştır bunun hesabını o gün yapamayız.

Ülkücü camia bölücülerin hepsine yeter!

Bu gün belki yapabiliriz. Ama devlet millet söz konusu olunca önce ülkem diyen bir anlayışın temsilcileri olarak biz Ak Parti ile birlikte bunlarla mücadele edip Allah’ın izniyle bunların köklerini kazıyacak güçteyiz. Biz de yeteriz tek başımıza. Yani ülkücü camia bunların hepsine tek başına yeter. Ama biz iktidar değiliz iktidar olmadıktan sonra da bizi kimse dışarıda filan da beklemesin. Zaman insanlar diyorlar ki ‘’ağabey sizden çok şey bekliyoruz ‘’ Peki oyu kime verdiniz? Ak Parti’ye verdik, o zaman ondan isteyeceksiniz. Bu ülkeyi 11 yıldır yöneten Ak Parti ise, bazı şeylerin de hesabını ondan sormak lazım, ama Allah O günleri bizlere yaşatmasın değerli dostlar.

Bizler oyuna gelmeyeceğiz, sokağa çıkmayacağız!

Ben 80 öncesini bilen, yanında şehit vermiş bir arkadaşınızım. O günleri böyle basit gören bazı gençlerimiz var veya hadi sokağa çıkalım diyecek bilinçsizlikte olan birçok insanımız var, biz bu oyuna gelmeyeceğiz arkadaşlar eğer bu savaş çıkacaksa bu iş gelecekse başımıza biz buradan söylüyoruz ‘’bizim tarafımız belli, biz Türk Milletinin tarafındayız ‘’başımıza da ne gelecekse hep beraber amenna deriz” dedi.

Haber: Kenan Gülerci

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]