Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İş Dünyasının Merkezinde Fatih Üniversitesi ile MBA fırsatı !

Yayınlanma:
ABONE OL

 

Gelişim Platformu Derneği Fatih Üniversitesi ile birlikte MBA İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programı’nı üyelerine sunuyor.

MBA olarak bilinen yüksek lisans eğitimi, işletme yönetimi alanında master yapmak anlamına geliyor. İş adamları ve üst düzey yöneticiler için geliştirilmiş lisansüstü yeterlilik derecesi olan MBA, ilk olarak 20. yüzyıl başlarında ABD’de uygulanmaya başladı. Bugün 120 ülkede yaygın olarak uygulanıyor.

İLGİLİ HABER EZBERCİ EĞİTİM

İstanbullu profesyonellerin buluşma noktası Gelişim Platformu Fatih Üniversitesi ile birlikte %50 indirimle KDV dahil 6.900 TL’ye tezsiz MBA fırsatı sunuyor. MBA yapabilmek için 4 yıllık lisans programı mezunu olmak gerekiyor.

Gelişim Platformu Derneği ve Fatih Üniversitesi işbirliği

İstanbul’da İş dünyasının kalbinde profesyonellere yönelik faaliyetler yürüten Gelişim platformu, üyelerinin profesyonel gelişimlerine ortak olmayı hedefleyen bir sivil toplum kuruluşudur. Liderlik verimlilik, birliktelik ve sorumluluk değerleri çerçevesinde, üyelerinin günümüzün ve geleceğin iş dünyasındaki başarılarına destek olmayı amaçlayan Gelişim Platformu, profesyonellere kariyer gelişimlerini hızlandırabilmek için Fatih üniversitesi ile işbirliği yaparak, İşletme Tezsiz Yüksek Lisans (MBA) eğitiminde %50 indirim desteği sağlıyor.

İş çıkışı MBA yapın!

Gelişim Platformu konum olarak Esentepe’de Gayrettepe – Taksim metro hattında yer alıyor. Gelişim Platformu Derneği’nde verilecek Fatih Üniversitesi MBA programı üniversitenin öğretim üyeleri tarafından veriliyor ve mezunlarına Fatih Üniversitesi Diploması veriliyor.

Fatih Üniversitesi İşletme Tezsiz Yüksek Lisans (MBA) Programının amacı, hızla değişen iş dünyasında yaşayabilir ve öğrenen organizasyonlara sahip olması gereken firma lider ve yöneticilerine kapsamlı bir işletme eğitimi vermektir. Günümüz firmalarında kararverenler / problem çözenler sosyal ve davranışsal özellikler içeren kompleks problemler ile mücadelede bütüncül bir yaklaşım kullanmalıdırlar. Oysa ki iş dünyasında karmaşık problemler ile mücadelede kullanılan felsefe basit problemlere basit çözümler üreten düşünce modu ile sınırlıdır. Bundan dolayı, organizasyonlarda kullanılan farklı metod ve tekniklerin sadece kısmi çözümler ürettiği gerçeğinin farkında olmak gerekir. 21. yüzyıl firma yöneticileri kompleks yönetsel problemler ile mücadelede farklı metod ve teknikleri aynı anda kullanabilen “yaratıcı bütüncülük becerisi” ile donanmalıdır.

 

 

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]