Slot Siteleri Giriş En iyi Casino Slot Demo Online

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nın İsim Sponsoru Odeabank Oldu

Yayınlanma:
ABONE OL

Galatasaray Spor Kulübü ile Türk bankacılık sektörünün genç oyuncusu  Odeabank arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasıyla Odeabank, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nın isim hakkı sponsorluğunu üstlendi. Anlaşma doğrultusunda takımın yeni ismi “Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı” oldu. Ayrıca anlaşma kapsamında Odeabank, Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı forma ve antrenman malzemeleri üzerinde sırt reklamı hakkını alırken, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Kuzey Tribünü’ne de kendi adını verdi. 

24 Eylül 2013 Salı günü, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da işbirliğinin ilan edildiği basın toplantısına Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Odeabank Genel Müdür Hüseyin Özkaya katıldı.

İmza töreninde konuşan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal  “ Sektöre hızlı bir giriş yaparak atılımlarıyla fark yaratan genç marka Odeabank ile işbirliğine gitmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu birliktelik dahilinde kadın basketbol takımımızın yeni adı Galatasaray Odeabank oldu. Ayrıca yeni dostumuz Odeabank, erkek basketbol takımımızın forma ve antrenman malzemelerinin sırt reklam hakkını da alarak Galatasaray Liv Hospital’ın co-sponsorluğunu üstlendi. Galatasaray Spor Kulübü olarak Odeabank ile işbirliğimiz sayesinde takımlarımızın nice başarılarına beraber şahitlik edeceğimize inancım tam” dedi.

Başkan Ünal Aysal işbirliği ile ilgili olarak önemli bir noktanın altını da şu sözleriyle çizdi “Anlaşmamız kapsamında Türk Telekom Arena’da, Galatasaray Spor Kulübü’nün Odeabank gibi genç, dinamik ve heyecanlı taraftar grubunun yer aldığı Kuzey Tribünü’ne de Odeabank ismini  veriyoruz. Bundan sonra büyük zaferleri coşkuyla hep birlikte kutlayacağımıza inanıyorum”.

Özkaya: “İşbirliğimizin başrolünde başarıya duyduğumuz tutku var”

Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya ise “Türk sporunun köklü kurumlarından Galatasaray Spor Kulübü’ne, bugüne kadar ülkemize büyük gururlar yaşatan basketbol ekiplerimize destek vermekten onur duyuyoruz. Kendi sektörümüzün genç oyuncularından biri olarak, dinamik yapımıza bu denli uyum sağlayan önemli bir paydaş edindik. Bu işbirliğinin temelinde başarıya duyulan tutku var” dedi.

Özkaya sponsorlukla ilgili olarak Odeabank olarak, uluslararası arenanın yükselen yıldızı olan ülkemizin adının her platformda yer almasından gururlandığımızı belirtmek isterim. Sporun bütün dallarında aktifiz… Ancak bu alanda dünya çapında daha yüksek sesle konuşabilmek istiyorsak, spor kulüplerimizi desteklememiz, genç ve başarılı sporcuların yetişmesine destek vermemiz şart.  Biz, kuruluşumuzdan bu yana kendi alanımızda, gerek müşterilerimizden gerekse bankacılık otoritelerinden aldığımız takdir ile sorumluluğumuzu hakkıyla yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz. Ancak sadece bankacılıkta değil, gerek öncü olduğumuz gerekse içinde bulunduğumuz  bütün işlerle de kendi farkımızı ortaya koymayı hedefliyoruz. Başarılarıyla Türkiye’nin göğsünü kabartan Galatasaray Spor Kulübü ile işbirliğimiz de  bu vizyonumuz doğrultusunda aldığımız en doğru kararlardan biri… Anlaşmamızın iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum ”  sözleri ile konuşmasını tamamladı.

 

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]