Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Efsanevi NBA oyuncusu Muggsy Avea’nın konuğu olarak İstanbul’da

Yayınlanma:
ABONE OL

Avea, NBA’in Resmi Ortağı olarak sponsorluğunu üstlendiği, dünya genelinde ABD dışında 14 ülkede düzenlenen NBA 3X Tour ile sokak basketbolu heyecanını Türkiye’ye taşıdı.

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, “NBA ile resmi iş ortaklığımızın bir yılı dolmak üzere. Bu süreçte işbirliğimizi basketbol sahasında bırakmayıp, mobil ortamdan, internete, sosyal medyadan, sokağa hayatın her alanına taşıdık. Bu yıl ilk kez desteklediğimiz NBA 3X turnuvasını 3 şehrimizde düzenledik ve hem izleyici, hem katılımcı takım anlamında büyük ilgi gördü. NBA 3X macerasını, Türkiye’nin birçok farklı şehrine taşımayı planlıyoruz” dedi.  

İzmir ve  Ankara’da gerçekleştirilen turnuvanın bu haftasonu İstanbul’da düzenlenecek son  etabına, 1.60 cm’lik boyuyla NBA tarihinin en kısa boylu efsanevi oyuncusu Muggsy Bogues da Avea’nın davetlisi olarak katılacak.

Geçtiğimiz yıl NBA ile imzaladığı 3 yıllık işbirliğianlaşmasıyla NBA’in Türkiye Resmi Ortağı olan ve bu kapsamda bir ilke imza atan Avea, yenilikçi ve yaratıcı çalışmalarını basketbol dünyasına da taşıyor. Avea, gerçekleştirdiği işbirliği ile  basketbol dünyasının en köklü ve büyük etkinliklerinden NBA 3X Tour’u Türkiye’de 3 ilde birden düzenlenmesini sağladı.

İzmir ve Ankara’da gerçekleştirilen turnuvanın 21-22 Eylül tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek son  etabına, 1.60 cm’lik boyuyla NBA tarihinin en kısa boylu efsanevi oyuncusu Muggsy Bogues da Avea’nın davetlisi olarak katılacak. İstanbul Caddebostan sahilinde 127 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek turnuva öncesinde Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk’ün ev sahipliğinde, NBA Türkiye Kıdemli Direktörü Naci Cansun ve NBA’in en kısa boylu efsanevi yıldızı Muggsy Bogues’un katılımıyla bir tanıtım toplantısı yapıldı.

 NBA web sitesi Türkiye’de 2.5 milyon tekil kullanıcıya ulaştı

Basın toplantısında NBA ile geçen yıl yaptıkları işbirliği anlaşması kapsamında hayata geçirilen çalışmaların kısa bir değerlendirmesini de yapan Dehşan Ertürk; NBA işbirliklerinin artırdığı bu ilgi doğrultusunda NBA’in web sitesinin Türkçe bir içerikle basketbol severlerin kullanımına sunulduğunu; bu çalışmanın Türkiye’yi NBA’in bölge ve ülkeye göre oluşturulmuş 12 özel internet sitesinden biri haline getirdiğini söyledi. Web sitesinin yayına geçmesiyle kısa sürede NBA Türkiye’nin takipçi sayısının 100 bini geçerek bölgesel bir rekora da imza attığını belirten Ertürk, Türkçe web sitesinin 1 yılda 2.5 milyon tekil kullanıya ulaştığını, bunun da işbirliğinin ilk yılı için beklediklerinin çok üzerinde bir sayı olduğunu belirtti.

1 yıl önce başladığımız işbirliğinin sürekli büyüyerek ilerlediğinin altını çizen Ertürk, NBA ile işbirliği yapma nedenleri ve geldikleri nokta hakında ise şunları söyledi: “NBA, çok çalışmanın, sürekli mücadele etmenin, takım oyununun ve kazanma hırsının tüm örneklerini her an görebileceğimiz büyük bir dünya. Yenilikçi, dinamik ve eğlenceli bir marka olarak NBA ile sporseverlere hizmet noktasında iyi bir uyum içerisindeyiz. İmzamızı attığımız her çalışmada olduğu gibi, NBA ile iş ortaklığımızda da Türkiye’de basketbol ve basketbolseverler adına da yeni mottomuza uygun olarak ‘Hayat’ı değiştirmeyi amaçladık” dedi.

NBA işbirliklerini mobile taşıyarak, Türkiye’nin resmi ilk NBA uygulamasını da geliştirdiklerini belirten Ertürk; “Tamamı Türkçe olan güncel NBA içeriklerine artık akıllı telefonlarımızdan rahatça ulaşabiliyor ve NBA’in en heyecan verici videolarını seyredebiliyoruz.  Avea NBA uygulamamız basketbolseverlerden çok büyük ilgi görüyor. Uygulama bir yılı dolmadan 50 binden fazla indirildi” dedi.

Avealılar NBA coşkusunu yerinde yaşıyor

Geçen 1 yıllık süreçte işbirliğini sadece dijital ortamda ve cep uygulamaları ile sınırlı bırakmadıklarının altını çizen Ertürk, “Düzenlediğimiz kampanyalarla Avealı basketbolseverlere, NBA coşkusunu yerinde yaşatmak üzere, play-off’lara, NBA All-Star maçlarına, Avrupa ve ABD’de oynanacak NBA maçlarına katılabilme şansı sunuyoruz. 2013 yılında Houston’da gerçekleştirilen NBA All-Star’a Avrupa’dan katılan 2 ülkeden biri olduk. Şu an Twitter üzerinden devam eden yeni kampanyamızla www.aveaileyildizlaradokun.com mikro sitesinden yarışmamıza katılan talihlimiz 5 Ekim’de İstanbul’da gerçekleşecek NBA Global Games 2013’te VIP deneyimi ve NBA yıldızlarıyla tanışma imkanı yakalayacak” diyerek sözlerini sürdürdü.

Avea’nın desteğiyle NBA 3X Tour’un ilk kez İstanbul dışında İzmir ve Ankara’ya taşındığını belirten Ertürk, “Bu işbirliğimiz basketbolda sahip olduğumuz potansiyeli ortaya çıkardı. İzmir’den 90, Ankara’dan 84 takım ve binlerce izleyicinin yer aldığı NBA 3X Tour çok büyük bir ilgi gördü. Bu hafta sonu İstanbul’da gerçekleşecek son etap içinse her yaş grubundan tam 127 takım günler öncesinden başvurularını yaparak kayıtları doldurdu.Avea şut yarışmasını kazanan takımlar 5 Ekim’de bizimle maçı izleyecekler ve içlerinden bir tanesi de maç esnasında yapılan yarışmada 16 Ocak 2014’te Londra’da oynanacak olan Atlanta Hawks – Brooklyn Nets NBA sezon maçına gitme şansı yakalayacak.  Yani hayallerini gerçeğe dönüştüren bir deneyim yaşayacaklar” dedi.

NBA 3X Tour heyecan ve macerasına tüm Türkiye’deki basketbolseverleri dahil etmek adına, turnuvayı diğer şehirlere de götürmeyi hedeflediklerini belirten Dehşan Ertürk, bu kapsamda gerekli çalışmalara başladıklarını da ifade etti. Ertürk konuşmasının sonunda, futbol alanında hayata geçirilen FCBEscola Camp Avea Projesi’nin bir benzerini NBA işbirliği kapsamında basketbolda da uygulamak istediklerini belirtti ve şu açıklamayı yaptı: “FC Barcelona işbirliğimizle hayata geçirdiğimiz FCBEscola Camp Avea Projesi’yle şimdiye kadar 360 gencimiz ve 36 hocamızın  uluslararası eğitimlere katılarak, kariyerlerinde yepyeni ufuklar açmalarına öncü olduk. Öğrenci ve hocalarımız, Barçalı yıldızları yetiştiren hocalardan eğitim olarak geleceğin Messi, Xavi ve Iniesta’sı olma şansını yakaladılar. Futbolda verdiğimiz fırsat eşitliğini, basketbolda da yanımıza aldığımız NBA gibi güçlü bir organizasyonla, gençlerimizin ayağına getirmeye yeni işbirliklerimizle devam edeceğiz. Amacımız bu haftasonu  konuğumuz olan efsanevi oyuncu Muggsy gibi, NBA’de oynayan Türk oyuncularımız gibi yetenekleri bulup yetiştirmek. Yani genç yeteneklerin umutlarını ve hayallerini gerçeğe taşımaları için tam desteğimizi sağlayacağız.”

Avea ile geçtiğimiz yıl başlatılan işbirliğini yeni projelerle zenginleştirmekten mutluluk duyduklarını belirten NBA Türkiye Kıdemli Direktörü Naci Cansun, “Avea’ın sunduğu NBA 3X Tour’un Türkiye turnesinde, NBA markasını ilk defa İzmir ve Ankara’daki basketbolseverlerle buluşturduk. NBA 3X etkinliğinin son ayağı olan İstanbul’da ise basketbolseverlere yaptığımız bir süprizle NBA’in efsaneleşmiş ismi Muggsy Bogues’i  tüm basketbol hayranlarıyla buluşturacağımız için çok heyecanlıyız” dedi.

Bogues: “Hayal kuran ve inanan başarır”

NBA’in en kısa boylu yıldızı olarak NBA tarihinde efsaneleşen Muggsy Bogues ise ilginç kariyer öyküsü ve toplantıya özel yaptığı bir gösteriyle tanıtım toplantısını renklendirdi.

Muggsy Bogues NBA 3X Tour’un Türkiye’ye de taşınmış olması konusunda şu yorumları yaptı:

“Avea’nın destek ve işbirliğiyle NBA 3X Tour’un Türkiye’ye de taşınmış olması ve Türkiye’deki genç yetenekleri keşfetmek üzere burada olmak heyecan verici. NBA-Avea işbirliğinin Türkiye’deki genç oyuncu ve yeteneklerin kendilerini göstermeleri için önemli ve yararlı olduğuna inanıyorum. Bu spor için kısa olan boyum, benim için bir motivasyon kaynağı olurken; basketbol oynamak da benim için bir meydan okumaydı. Başarabileceğime inanarak ve çalışarak hayallerimi gerçekleştirdim. Hayal kuran ve inanan herkesin de bunu başarabileceğine inanıyorum. Avea’nın bu mesajın daha geniş kitlelere yayılmasına sağladığı destekten dolayı da çok mutluyum. Hangi ülkeden olursa olsun; genç yeteneklerin inanarak ve çalışarak aramıza girebileceklerini ve tıpkı Türkiye’yi NBA’de çok iyi temsil eden Türk oyuncular gibi başarılı olabileceklerini düşünüyorum”

Bu haftasonu NBA3X Tour’da da sahaya çıkacak olan basketbol akrobasi grubu da, tanıtım toplantısına katılarak, yaptığı olağanüstü gösteriyle toplantıya renk kattı.

 

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Belediye
07 Nisan 2024
ŞİLE’NİN GENÇ BELEDİYE BAŞKANI ÖZGÜR KABADAYI GÖREVE BAŞLADI

31 Mart Yerel Seçimlerinde, Şilelilerin halkının desteğiyle %51.88 oy oranı ile Şile Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi adayı Özgür Kabadayı, 4 Mart Perşembe günü Şile İlçe Seçim Kurulu’ndan düzenlenen mazbatayı vatandaşlarında yoğun katılımlarıyla birlikte teslim alarak başkanlık görevine resmen başladı. ŞİLE İÇİN YENİ BİR DÖNEM   İLGİLİ HABER Ataşehir’de yeni belediye başkanı Onursal Adıgüzel […]