Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Büyükada’da Heyecanlı Koşu

Yayınlanma:
ABONE OL

New Balance firması ve Adalar Belediyesi’nin birlikte düzenlediği “1.New Balance Büyükada Koşusu”, Pazar günü yoğun bir sporcu katılımı ile 11.2 km’lik büyük tur parkurunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Farsakoğlu, coşkulu topluluğa yarışmayı başlatmadan önce kısa bir konuşma yaptı. Farsakoğlu, ‘’Organizasyonun yönetici ve görevlilerini yürekten kutluyorum. Atletizm Federasyonu yetkililerine de, bu organizasyona verdikleri destek için teşekkürlerimi sunuyorum. Adalarımız bir taraftan doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel dokusuyla, bir taraftan yetiştirdiği sporcularla ve spor için elverişli ortamıyla herkesin gönlünde taht kurmuş bir yer. Sporun dostluk, kardeşlik, sevgi ve heyecanı hep bizlerle olsun diyorum. Emeği geçenleri kutluyorum’’ dedi. Atletizm Federasyonu Başkanı Hüseyin Yıldırım da yoğun ilgiden hoşnutluğunu dile getirerek, şunları söyledi: ‘’Bugün tarih yazdınız. Adalar Belediyesi ve çalışanları çok başarılı bir iş çıkardı. Belediye Başkanı ve çalışanları sabahın erken saatlerinden itibaren ayakta. Adalıların da bu kadar yoğun ilgi göstereceğini ummuyordum. Çok teşekkür ederim’’.

Mehmet Bölük Parkı’nda Belediye Başkanı’nın butona basmasıyla start alan koşuya 1837 sporcu katıldı. Erkeklerde ve kadınlarda 14 yaş kategorisinde yapılan koşuda toplam 1258 sporcu bitiş çizgisine ulaştı.

Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından sporcuların ilgi gösterdiği koşu sonunda erkeklerde 34:44 ile Kenyalı atlet Moses Too birinci, 35:18 ile Etiyopyalı sporcu Fetene Alemu Regasa ikinci, Beştelsiz Spor’dan Aykut Taşdemir 37:02 ile üçüncü oldu.

Kadınlarda ise Senem Çağlan 41:50’lik derecesiyle ilk sırada yer alırken, Başkent Gençler ve Masterlar Kulübü’nden Yeliz Ay Yıldız 49:09 ile ikinci oldu. İstanbul Üniversitesi’nden Esra Şanal da 50:51’lik derecesiyle yarışı üçüncü sırada tamamladı.

Kadınlarda ve erkeklerde kürsüde yer alan sporculara madalyalarını ve ödüllerini Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Hüseyin Yıldırım, Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu, Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel Ayrancı ve Raffi Herman Araks, TAF Genel Sekreteri Nihat Doker ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Haluk Eyidoğan verdi.

Koşunun bundan sonraki durağı, 27 Ekim’de Eskişehir olacak.

 

 

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]