Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Mısırın Üzerindeki Sisi Kaldırmak için gidiyoruz.

Yayınlanma:
ABONE OL

Şit, Mısır’ın Üzerindeki Sisi Kaldırmaya gidiyoruz

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Sultanbeyli Şube Başkanı Murat ŞİT, Mısır’da yaşananları gazetemiz için değerlendirdi. İşte Murat Şit’in değerlendirdiği sürece dair çarpıcı açıklamalar ve yaptığı çağrıyı siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz..

Üstad Sezai Karakoç’un; “Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. Hâlbuki biz sussak, tarih susmayacak, tarih sussa hakikat susmayacak. Onlar sanıyorlar ki, bizden kurtulsalar mesele kalmayacak. Hâlbuki bizden kurtulsalar, vicdan azabından kurtulamayacaklar, vicdan azabından kurtulsalar tarihin azabından kurtulamayacaklar. Tarihin azabından kurtulsalar, Allah’ın gazabından kurtulamayacaklar” sözleri sanki bu günkü Mısır’ın, bu günkü dünyanın içine düştüğü durumu izah için söylenmiştir.

Firavun’un Gördüğü Rüya
Mısır’ın yönetimini elinde bulunduran ve kendilerine mezar olarak dağ gibi piramitler yaptıran ve o piramitlerin yapımında binlerce insanı zorla çalıştıran Firavun denilen kral bir gece rüyasında Kudüs tarafından çıkan bir ateşin Mısır’ın yerli halkı olan Kıbtileri yaktığını, İsrail oğullarına ise hiç zarar vermediğini görür. Bu rüyayı yorumlayan kâhinler, İsrail oğullarından bir erkek çocuğun dünyaya geleceğini onun saltanatını yıkacağını söylerler. Bunun üzerine Firavun, İsrail oğullarından doğacak erkek çocukların öldürülmesini emreder. Doğan bütün çocuklar öldürülür. İşte bu gün Firavun’un torunu Sisi’nin seçimle işbaşına gelen Cumhurbaşkanı Sayın Mursi’ye destek olmak için Adeviye Meydanında toplanan mazlum mısır halkının üzerine keskin nişancılarıyla açtığı ateş sonucu genç, yaşlı, kadın, çocuk, bebek demeden öldürdüğü gibi… Firavun’un emrine karşı gelenler topluca öldürülüyordu. Şimdi de Sisi Adeviye Meydanında toplanmış halkı toptan öldürmeye niyetlenmiş olacak ki binlerce insanın kurşunlanarak öldürülmesine on bine yakın insanın da yaralanmasına sebep oldu.
Ameri KAN Demokra SİSİ
İşte tamda burada insanın haykırası geliyor. Deniz kaplumbağalarının ya da karabatakların yaşamı ile ilgilenen batı, yada 3-5 ağacı bahane ederek başlatılan gezi eylemleri ile yakından ilgilenen Batı’nın, insanların özelliklede Müslümanların yaşamı söz konusu olunca sessizliğe bürünmeleri, Filistin’de, Suriye’de, Somali’de, Bosna’da, Arakan’da, Afkanistan’da,  Miyamar’da, ırak’ta şimdi de Mısır’da yapılan katliamlar karşısında üç maymunu oynayarak görmedim, duymadım, bilmiyorum rolüne bürünmelerine hiçte yabancı değiliz. Onun için Firavun Sisi tarafından gerçekleştirilen Mısır’daki insanlık dışı katliamlara karşı bazı İslam ülkeleri ve Batılı ülkelerin  yöneticileri üç maymunu oynayarak sussalar da biz susmayacağız, meydanlarda olacağız ve haykıracağız.

Şit, Mısır’ın Üzerindeki SİSİ Kaldırmaya gidiyoruz
Mazlum Mısır Halkıyla Dayanışma Platformu olarak, Mısır’da demokrasi isteyen mazlum halka kurşun sıkan zalim darbe yönetimini protesto etmek ve katliamlara “DUR” demek için Ankara Sıhhiye Meydanı’nda buluşuyoruz. Mısır’da seçimle iş başına gelen ama İsrail Uşağı SİSİ’nin yaptığı askeri darbe sonucu yakalattırılıp hapse atılan Muhammed Mursi’ye destek vermek için meydanlarda toplanan sivil insanların üzerine ateş açan darbeci Sisi’nin insanlık dışı uygulamalarına ‘dur’ demek için yüz binleri bir araya getirmek amacı ile Ankara Sıhhiye Meydanı’nda “Mısır İçin Direniş, İnsanlık İçin Diriliş” mitingine tüm Sultanbeyli halkını davet ediyoruz.
Memur-Sen, Hak-İş, Mazlum-Der ve Anadolu Gençlik Derneği başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunun da birlikteliği ile oluşan Platform olarak, 24 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00’da Sıhhiye Meydanı’nda olmak için Sultanbeyli’den araç kaldıracağız.

Firavun ve Sisi Yandaşı Sendika: KESK
Yıllarca; özgürlük, adalet, vicdan kelimelerini sermaye yapıp emperyalizme karşı çıkıyormuş gibi yapan KESK’in, emperyalizmin yerli işbirlikçileri olan faiz lobisinin Gezi kumanyalarını yemesi sadece gıda zehirlemesine değil aynı zamanda beyninin de sulanmasına yol açmıştır galiba. İslam’a ve Müslümanlara karşı hasmane tutumunu her fırsatta ortaya koymaktan çekinmeyen, mili ve manevi değerlere düşmanlığı tescillenmiş bir kuruluşun en azından insanlık ortak paydasından uzaklaşmamasını beklerdik. Kesk in Yürütme Kurulunun  “Ne Firavun Sisi, Ne Firavun Mursi !”  açıklaması yapmak, Firavun’a yandaşlık yapmak anlamına gelmezde ne anlama gelir? Mazlumu zalim göstermek, vebale girmek değil aynı zamanda zalimin hesabına çalışmak değil de ne demek?
Mısır’da insanlık onurunu ayakta tutmaya çalışan sivil direniş, vicdan sahibi herkesi harekete geçirmişken; vicdanları körelen KESK, darbe Mağduru Cumhurbaşkanı Muhammet Mursi’yi Firavun’lukla itham ederek adeta bu şeytani düşünceleriyle Firavun’un yanında yerini almış olduğunu göstermiştir.
Eğitim-Bir-Sen olarak KESK’in yapmış olduğu açıklamaya şaşırmıyoruz, bilakis KESK’ ten bundan gayrı bir durum beklemiyoruz. Kesk kendine yakışanı yapmıştır diyoruz. Mısır halkını ve Mağdur Cumhurbaşkanı Muhammet Mursi’yi Firavun’a benzeten Firavun’un taraftarı KESK’i kınıyor, hidayetlerine vesile olması ümit ediyoruz.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Belediye
07 Nisan 2024
ŞİLE’NİN GENÇ BELEDİYE BAŞKANI ÖZGÜR KABADAYI GÖREVE BAŞLADI

31 Mart Yerel Seçimlerinde, Şilelilerin halkının desteğiyle %51.88 oy oranı ile Şile Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi adayı Özgür Kabadayı, 4 Mart Perşembe günü Şile İlçe Seçim Kurulu’ndan düzenlenen mazbatayı vatandaşlarında yoğun katılımlarıyla birlikte teslim alarak başkanlık görevine resmen başladı. ŞİLE İÇİN YENİ BİR DÖNEM   İLGİLİ HABER Ataşehir’de yeni belediye başkanı Onursal Adıgüzel […]