Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Engellilerden muhteşem iftar gecesi

Yayınlanma:
ABONE OL

TSD ANADOLU YAKASI ŞUBESİ
   GELENEKSEL İFTAR GECESİ DÜZENLEDİ.

İlçemizde faaliyet gösteren Türkiye Sakatlar Derneği Anadolu Yakası Şubesi sorumluluk alanı 14 ilçede ikamet eden engelli bireyleri ve aileleri ile engelli dostları ile iftarda buluştu.
Ataşehir ;Belediye Başkanlığı Sosyal İşler Müdürlüğü destekli verilen Geleneksel İftar Yemeğinde Çorumlu İşadamı Metin SAVAŞKAN ın misafir sanatcısı Sayın Ahmet AVŞAR’ın Türk Tasavvuf Müziğinin güzel eserleri altında iftar gecesi geçiren engelli  aileleri güzel bir gecede birlikte oldular.
VİZYONTÜRK ;Yörelerimiz Törelerimiz Program yapımcısı sevilen sunucu Şair Zeynel PARMAKSIZ’ın sunumu ve  sanatcılarıyla iftar yemeği farkındalık yarttı.
TSD Genel Başkanı Sayın Şükrü BOYRAZ  ve Yönetim kurulunun yanı sıra Eğitimciler Prf faik Somer güzel Sanatlar Spor Lisesi Müdürleri ve Müdür Yardımcıları ;Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi müdürü Avni Akyol Güzel sanatlar ve Spor lisesi müdürü,Ataşehir Milli Eğitim personelleri ,Ataşehir Belediyesi Veteriner Müdürü, Siyasi Parti Başkanlıkları  ;Ataşehir İlçe Saadet Partisi Mhp İlçe Başkanlığı Ak Parti İlçe Başkanlığı, Chp İlçe Başkanlığı,  Sivil Toplum Kuruluşları; Çankırılılar Federasyonu, Ataşehir Çankırılılar Derneği, Ordulular Birlik  Başkanları, Çorum Derneği Başkanları yönetim kurulu üyeleri, Kardeş Dernekleri Sevgi Seli Sakatlar Derneği, ;;Kubal Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ünzile KÜBAL Ataşehir Modern Tıp Merkezi müdüresi Sayın Sultan GENÇAL Pendik Bir Umut Ol Zihinsel Engelliler Derneği, 911 ,Arama Kurtama Ekibi Yönetimi, Ataşehir ;Kent Konseyi Başkan ve Yönetimi ile Ataşehir Kartal Pendk Sancaktepe Üsküdar Maltepe kadıköy ilçeleri,nde Engelli Üyeler ve aileleri bnir arada iftar açarak birlik beraberlik mesajı verdiler. ataşehir Basınının yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.
Dernek Başkanı Birol EKŞİ teşekkür konuşmasında ; Bölgenin en eski ve ilk Engelliler Derneğini Kadıköy Erengazi Sakatlar Derneği ve ilçe olduktan sonra tüzük değişikliği ile Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği olarak hizmetlerini faaliyetlerini yaparken 27 Ocakta yapılan TSD Anadolu Yakası Şubesine yönetimimiz ile seçilerek sorumluluk alanlarını 14 ilçeye çıkardıklarını, amaçlarının tüğnm ilcelerde ikamet eden engelli kardeşlerimize ve aillerimize gönüllerine ulaşmak ve birlik beraberlik içinde hizmetlerine devam etmek olduklarını, Bu geleneksel iftarımızda bunu vurguladıklarını belirtmiştir.
Ayrıca kısa bir sürede planlanan iftar programını en üst ve kalabalık şekilde geçtiğini , bu güzel anlamlı iftar gecemizi bizlere sunan  başta; AtaşehiMETİN AVŞARr Belediye Başkanımız Sayın Battal İLGEZDİ ye Başkan Yardımcılarımız Sayın İlhami YILMAZ, Abdullah DER, Hüseyin HİŞMAN,İsmail KABAKÇI,İnci Beşpınar ile ;Sosyal Yardım Müdüremiz Sayın Duygu KARACAN’a ;Vizyontürk Yapımcısı Sayın ;Zeynel PARMAKSIZ’a Barış DİLSİZe İşadamımız Sayın Metin SAVAŞKAN ve sanatcısı Ahmet AVŞAR’a katılım yaparak bizleri onurlandıran yıllarca bizleri siz degerli gönül dostlarımıza kamu oyuna haberlerimizi faaliyetlerimizi her türlü hizmetlerimizi şartsız ve bedelsiz gönülden duyuran basın mesubu arkadaşlarımızla teşrifleri ile bizlere güç veren tüm misafirlerimize üyelerimize ailelerimize iftarda hizmette emeği geçen yönetim kuruluma sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, Şimdiden idrak edeceğimiz ;Ramazan ;Bayramımızın Ulusumuza Milletimize Tüm engelli ailelerimize üyelerimize hayırlara vesile olması dileklerimlşe kutluyorum sözleri ile bidirmiştir.

İlgili Haberler

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Usta sanatçı Müjdat Gezen, 71. sanat yılını Kadıköy’de kutlayacak

Müjdat Gezen Belgeseli ve Söyleşisi 14 Mart’ta Caddebostan Kültür Merkezi’nde Kadıköy Belediyesi, usta sanatçı Müjdat Gezen’in 71. sanat yılını özel bir programla kutlayacak. Müjdat Gezen Belgeseli gösterimi ve söyleşisinin gerçekleştirileceği etkinlikte usta sanatçının ailesi, arkadaşları, öğrencileri de yer alacak. Ücretsiz etkinlik 14 Mart Perşembe günü saat 20.00’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 10 yaşında çıktığı sahneye […]

EFSANEVİ BAROK ORKESTRASI ACCADEMIA BIZANTINA, İSTANBUL VE ANKARA’DA 40.YILINI KUTLAYACAK!

Barok müziğin öncüsü Accademia Bizantina, 40 yıllık bir müzikal yolculuğunun gururunu özel konserlerle kutluyor. Grammy adaylığı ve sayısız prestijli ödülle taçlanmış uluslararası efsanevi topluluk, İstanbul ve Ankara’daki müzikseverleri unutulmaz bir geceye davet ediyor. Barok müzik geleneğine bağlı kalarak eski enstrümanların orijinal seslerine vurgu yapan dünyaca ünlü barok orkestrası Accademia Bizantina, Mart ayında İstanbul ve Ankara’da […]