Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Evora İstanbul’a Bayram erken geldi

Yayınlanma:
ABONE OL

Teknik Yapı’dan bayram hediyesi;  Evora İstanbul ile geldi. Teknik Yapı’nın Evora İstanbul projesine yönelik düzenlediği kampanyada yüzde 10 indirim veya sıfır peşinat seçenekleri sunuyor.
Ramazan ayına özel şeker gibi fırsat Evora İstanbul’da. Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı nedeniyle Evora İstanbul’da başlayan kampanya ile 100 dairede yüzde 10 indirim yapıldı. Ramazan Bayramı sonuna kadar sürecek olan kampanyada peşinat vermek istemeyenler de düşünüldü. Kampanyada isteyene yüzde 0, yüzde 1 veya yüzde 25 gibi seçenekler sunularak kampanya daha cazip hale getirildi.
İndirime konu olan dairelerin belirli sayıda olacağı bilgisini veren Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “yılsonu gelmeden önce fiyat artışları kaçınılmaz olacak. Bu nedenle, müşterilerimize cazip bir kampanya yapmak istedik” şeklinde konuştu.
Sıfır peşinat ve 2014’e başlayan ara ödeme
Kampanya kapsamında yüzde 0 (sıfır) peşinatla daire sahibi olmak isteyenleri için 2014 Ocak’ta başlayan ve 6’şar aylık vadelere dağılan iki veya üç ara ödeme fırsatı yer alıyor. Daire fiyatının yüzde 24 veya 45’ini kapsayan ara ödemelerde, seçilecek plana göre sıfır faiz imkanı da sunuluyor.
Yüzde 1 peşinatla daire almak isteyenler ise daire fiyatının yüzde 24’ne karşılık gelen miktar için yine 2014 Ocak’ta başlayan ve Aralık 2014’te sona eren iki veya üç ayrı ara ödeme fırsatından sıfır faiz imkanı ile yararlanabilecek.
Ara ödeme yapmak istemeyenler için hazırlanan özel ödeme planında ise yüzde 25 peşinat seçeneği yer alıyor. Kampanya dahilinde yer alan bu özel seçenek kapsamında anlaşmalı bankalardan yüzde 68’ten başlayan konut kredisi faiz oranları ve 120 aya varan vade imkanları sunuluyor. Ayrıca kampanyanın bu seçeneğinde minimum yüzde 25 peşinat verenlere de yüzde 10 indirim uygulanıyor.
Marina, havalimanı, Metro üçgeni
Evora İstanbul projesinin barındırdığı 5.072 daire+ ticari birimler ile İstanbul’un en büyük projesi olduğunu ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bölgedeki değişimin daha dikkat çekici olduğunu belirtti. Evora İstanbul’un yaklaşık 20 bin bir nüfus ile Tuzla’da yeni bir yaşam merkezi yaratacağını kaydeden Durbakayım “değişim sadece Evora İstanbul ile olmayacak. Tuzla’nın kendisinde de çok önemli değişim ve gelişmeler yaşanıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı ile hava, Tuzla Marina ile deniz, Marmaray/Metro ile demir, E5 ve TEM ile karayolları Tuzla’nın cazibesini daha da arttırıyor. Askeri okulların, üniversitelerin de bölgeye taşınmasıyla buranın değeri daha da artacak” yorumunda bulundu.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]