Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

SBS birincisi İrem Tellioğlu: ” Çok değil öz ve düzenli çalışmak önemli”

Yayınlanma:
ABONE OL

Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarında kendilerine yöneltilen yüz sorunun tamamını doğru cevaplayarak zirveye çıkan öğrenciler, başarılarını “düzenli çalışmak ve öğrendiklerini tekrar etmek” olarak özetledi.
Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarında yüz sorunun tamamını doğru cevaplayarak zirvede yer alan öğrenciler, Fatih Dersanesi’nde basın mensuplarıyla biraraya gelerek duygularını ve başarılarına dair ipuçlarını aktardılar.
Fatih Dersanesi’nin Bakırköy’deki binasında düzenlenen basın toplantısında 1 milyon 200 bin öğrenci arasında Türkiye Şampiyonluğuna ulaşan öğrencilerden Büşra Erol ve İrem Tellioğlu, anneleriyle birlikte mutluluklarını paylaşırken, sınava hazırlanacak öğrencilere de tavsiyelerde bulundular.
OYP’deki 16 şampiyon arasına girmeyi başaran öğrencilerden İrem Tellioğlu yaşadığı mutluluğu kelimelere dökmekte zorlandığını belirtirken, “Anlatılanları iyi dinledim, tekrarlar yaptım ve testler çözerek hazrlandm. Herkes bu sınavı at yarışına benzetiyor ama bence biz öğrenci olmanın gereğini yaptık. Çok değil, öz ve düzenli çalışmak. İşin sırrı bu” diye konuştu.
İrem, günde kaç saat çalıştığı yönündeki soruya, “Hergün bir saat iki saat gibi bir süre değil, hergün düzenli ve konular. Sürekli çalışmamalı, arada molalar vermeliyiz. Yoksa hiç çalışmak istemeyebiliriz. Çok yüklenmemeliyiz” cümleleriyle cevap verdi.
Anne Fatma Tellioğlu da, duygularını “Çok mutluyuz. Çocuğuma bu gururu yaşattığı için çok teşekkür ediyorum” ifadeleriyle dile getirdi. Anne Fatma Tellioğlu, çocuğunun çalışması için uygun ortamı hazırlayabilmenin karşılıklı iletişimden geçtiğini kaydederken, “Hiçbir şekilde zorlamadık, sadece doğru yönlendirmeye çalıştık. Derslerini rahat bir ortamda çalışması için üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalıştık” diye konuştu.
Ortaöğretim Yerleştirme Puanı (OYP) şampiyonlarından Büşra Erol, SBS’de birinci olmanın çok güzel bir his olduğunu ve heyecan duyduğunu ifade ederken, “Harika bir başarıydı. Öncelikle aileme ve tüm öğretmenlerime teşekkür ederim. Öğrendiklerini tekrar etmek ve planlı bir şekilde çalışmak beni bu noktaya taşıdı” dedi.
Sınav sonuçlarını değerlendiren Fatih Dersanesi Genel Müdürü Sezai Eyüboğlu, 2013 SBS sınavı sonuçlarının tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını dilerken, “Belki gelecek yıl bu sınavın ismi değişik olacak. Bu sınav bugüne kadar Lise giriş, OKS gibi çeşitli isimler aldı. Güncellemeler yapıldı. Süreç ve sınav içeriği değişti. Değişmeyen ve bizi mutlu eden en önemli şey Fatih Dersanesi’nin başarıdaki istikrarının değişmemesi” dedi.
Sezai Eyüboğlu, kurum olarak eğitimdeki yeniliklerle sürekli kendilerini yenilediklerini belirtirken, “Değişikliklere hızla adapte oluyoruz ve ayak uyduruyoruz. 6-7-8. sınıfta SBS’de tüm soruları doğru yanıtlayan iki öğrencimiz var. İrem ve Büşra nazarında sınavı kazanan tüm öğrencileri tebrik ediyorm. Bu yıl ki sonuçlara göre, 2 OYP, 2 SBS birincimiz var. Sınavda 15’in üzerinde sadece bir yanlış yaparak büyük başarıya imza atan öğrencilerimiz var” ifadelerini kullandı. İSTANBUL (İHA)

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]