Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sultanbeyli Eğitim Bir-Sen Üyelerini Piknikte Buluşturdu

Yayınlanma:
ABONE OL

Sultanbeyli Eğitim Bir-Sen, Eğitim Öğretim yıllı boyunca yoğun bir tempo ile çalışan üyelerine okulların tatil olmasıyla birlikte düzenlemiş olduğu ‘Boğaz Turu’nun ardından bir de piknik programı düzenledi.
Eğitim Bir-Sen Sultanbeyli İlçe Yönetimi, aileleri ve çocukları ile birlikte üyelerini Formula1 pistinin yakınlarındaki Tuzla Belediyesi Piknik alanında düzenlediği yılsonu pikniğinde bir araya getirerek,  üyelerin ve ailelerinin tanışma ve kaynaşmalarını da sağlamış oldu.
Kendi araçları ile piknik alanına gelen üyelerin yanında aracı olmayan üyelere de sendika yetkilileri araç tahsis etmişlerdi. Piknik malzemelerinin sendika tarafından karşılandığı organizasyonda, malzemeler ilçe yönetimi tarafından kimi zaman okul okul kimi zaman ailedeki kişi başına taksim yapılarak dağıtıldı. 500’ün üzerinde kişinin katıldığı piknikte yakılan mangallar sonucunda yemeklerini yiyen üyeler sonrasında değişik oyunlar oynayarak stres attılar. Piknik organizasyonunda çocuklar da unutulmamıştı. Çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıtan sendika ilçe yönetimi sonrasında da çocuklar arasında çeşitli yarışmalar düzenlediler. Bilgi kültür yarışması, halat yarışması, koşu yarışı gibi yarışmaların en renkli olanı ise yoğurt yarışması idi. Yarışmalarda birinciliği elde eden yarışmacılara da uçurtmalar ve sendika logolu madalyalar verildi.
Piknik organizasyonunu değerlendiren Başkan Şit, ; Bu tip organizasyonlar üyeler arasında ki birlik beraberliğin gösterilmesi ve kaynaşma adına önemlidir. Üyelerimizle yakından görüşme ve onların istek ve temennilerini dinleme fırsatı buluyoruz diyen Şit, Sultanbeyli de üye sayımız 800’e dayandı. Üyelerimizin destekleri sonucunda Sultanbeyli’de ve Türkiye’de sendikamız büyümeye devam ediyor. İlçede en güçlü ve en aktif sendika oluşumuzun yanında yetkili sendika oluşumuz da açık ara farkla devam ediyor. Bu süreçte emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, dedi.
Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Şit, ülkemizin sıcak gündemiyle ilgili de bazı açıklamalarda bulundu.  Birkaç ağacın bahane edilerek başlatılan gezi eylemlerin ülkemizin birlik beraberliğine ve huzurunu bozmaya yönelik olduğunu bu eylemlerin arkasında dış güçler ile ülkemizdeki faiz lobisinin bulunduğunu ifade eden başkan Şit, Memur Sen ailesi olarak Türkiye’yi karıştırma ve istikrarsızlığa sürükleme projesini asla tasvip etmiyoruz ve bu olayları kınıyoruz, dedi.
Tuzla Belediyesinin Piknik alanı olan Akfırat’ta düzenlenen piknik etkinliğine Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Dursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak, Eğitim Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Bilgihan Güler, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Kara, Eğitim Bir Sen Sultanbeyli ilçe yönetimi,  birçok okul müdürü, memur, hizmetli ve öğretmenler ile  aileleri ve çocukları olmak üzere 500’ün üzerinde kişi katıldığı görüldü.

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]