Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Sevdiğiniz için en ekonomik seçenekler Deposite Outlet Avm’de

Yayınlanma:
ABONE OL

Deposite Outlet AVM’de, Sevgililer Günü’nde pırlanta yüzükten, kıyafete, gözlükten ev eşyasına kadar özel fiyatlar geçerli olacak. Sevgiler Günü’ne özel Atasay yüzüklerde %35’e varan indirim kampanyası, Roman’da 100 TL’ye 10TL hediye çeki kampanyası yer alacak.Nike ve Timberland gözlükler ise 100 TL’den satışa sunulacak.

Deposite’de sevenleri çok özel kampanyalar bekliyor. Sevgililer gününe özel birbirinden farklı hediye seçenekleri uygun fiyatları ile Deposite Outlet AVM’de yer alacak. Özel kampanya fiyatları 15 Şubat tarihine kadar geçerli olacak.

Atasay’dan Teştaş Pırtanta Yüzüklerde % 35’e Varan İndirim

Deposite Outlet AVM Atasay Mağazası’nda Sevgililer Günü’ne özel %35’e varan indirim yer alacak. Kampanya dahilinde olan 3 adet tektaş pırlantalı yüzüklerin fiyatları 790.00 TL ile 990.00 TL arasında değişiyor.

Nike ve Timberland Gözlük 100 TL

Sevgililer Günü’nde klasikleşmiş hediyeler dışında farklı bir hediye seçeneği sunmak isteyenler için Opmar Optik, Deposite Outlet Mağazası’nda Nike ve Timberland marka gözlükleri 100 TL’den satışa sunuyor.

Roman’dan Hediye Çeki

Roman koleksiyonunda yer alan birbirinden şık ve göz alıcı kırmızı, mor ve yeşil ağırlıklı renklerin hakim olduğu modeller, bu Sevgililer Günü’nde de modayı takip eden bayanlara verilebilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor.

Üstelik Roman, 15 Şubat tarihine kadar yapılan her 100 TL’lik alışverişe 10 TL hediye çeki veriyor ve bu hediye çeklerini yeni sezon ürünleri için 1 Mart – 15 Nisan 2010 tarihleri arasında kullanma fırsatı sunuyor.

XINT’te Her Şey Etiketin Yarısı

XINT 14 Şubat’ta sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere geniş hediye seçeneklerini, etiketin yarısı indirim keyfiyle birlikte sunuyor.

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]