Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Eğitim Bir –Sen Öğretmenlere Boğaz Turu yaptırdı

Yayınlanma:
ABONE OL

Eğitim Bir Sen Sultanbeyli Temsilciliği ve Sultanbeyli Belediyesi işbirliğiyle eğitim çalışanları ve aileleri için “Boğaz Turu” gezisi düzenlendi.
Günler öncesinde duyurulan hazırlıkları yapılan boğaz turuna Sultanbeyli Belediyesi önünden araçlar kaldırıldı. Öğretmenler ve aileleri otobüslerle Üsküdar Beylerbeyi Sarayı yakınındaki rıhtımdan boğaz turu için yata bindirildiler.
Üsküdar Beylerbeyi Sarayı önünden hareket eden yat, Boğaz’ın Avrupa Yakası kıyılarından tarihi yalı ve mekânları temaşa ederek, Kuzguncuk önlerinden Fatih Sultan Mehmet Köprüsü altından geçip Küçüksu ve Kandilli kıyılarına vardı. Oradan Anadolu Yakası kıyılarına geçti. Anadoluhisarı önlerinden devam eden yat, Boğaz Turunu Beylerbeyi Sarayı önünde tamamladı.
Gezi boyunca Sultanbeyli Belediyesi Kültür Müdürü Mehmet Mazak ve Turizm Rehberi Zübeyde Çetin rehberlik edip boğazdaki tarihi mekân ve yalılar hakkında bilgi verdiler.
Yavuz, Ülkemizin Karanlık Günlere Dönmemesi için Çalışmaya Devam Edeceğiz
Eğitim Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Talat Yavuz’unda katıldığı programda Yavuz, üyelerine bir selamlama konuşması yaptı. Öğretmenlerin zorlu bir Eğitim-Öğretim yılından sonra aileleriyle birlikte stres atıp yorgunluk gidermeleri için bu güzel imkânı sağlayan Sultanbeyli Belediye Başkanı’na ve Sultanbeyli Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Murat ŞİT’e teşekkür etti.
Birtakım zorlukları yaşadıkları 2012-2013 öğretim yılında önemli süreçlerden geçtiklerini kaydeden Yavuz, “Ülkemizin geleceğinin şekillenmesi için, bu milletin değerlerine bağlı ülkesini ve milletini seven eğitimciler olarak, önümüzdeki süreçte ülkemizin bir daha eski karanlık darbe günlerine dönmemesi için, ekmeğimizin haksız yere bölünmemesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Büyük katkılarımızla ülkemizin geldiği bu noktada kişilere ve zamana bağlı olmadan hep doğrularla beraber mazlumların yanında yer alacağız. Ülkemizin önce eğitim alanını; imam hatiplere, seçmeli din derslerine, başörtüsü ile derslere giren öğretmen ve öğrencilerimize sahip çıkarak, yeniden inşa edeceğiz” dedi.
Sultanbeyli Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak, “Bu güzel ortamı sağlayan Eğitim-Bir Sen Sultanbeyli Temsilcisi Murat Şit’e, eğitime verdiği destek ve katkılarından dolayı Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür” etti.
Keskin, Hizmet Alanımızı Genişlettik
Boğaz gezisine Kandilli İskelesi’nden katılan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ise, üç yıldan beri öğrenciler için düzenledikleri Boğaz Turu gezilerine bu yıl öğretmenleri de dâhil ederek hizmet kapsamını genişlettiklerini dile getirdi. “Eksikliklerimize rağmen eğitimle ilgili çok iyi noktadayız. Fiziki anlamda eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Önemli olan birlik ve beraberliğimizdir. Sizlere ailelerinizle birlikte güzel günler geçirmenizi temenni ederim” şeklinde konuştu.
ŞİT, Çalışmalarımız Özgündür, kucaklayıcıdır
Eğitim Bir Sen Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Şit, geziye katkıda bulunanlara ve katılan üyelerine teşekkür ederek başladığı konuşmasına bizim ilçe olarak çalışmalarımız başka sendikaların genel merkezlerinin yapamadığı özgünlükte çalışmalardır. Biz hızımızdan hiç eksiltmiyoruz. Bütün eğitim çalışanlarını kucaklayan bir anlayışla çalışmalarımızı yapıyoruz. 2-3 gün önce okul temsilcilerimizi toplantıya aldık. Bir hafta 10 gün önce okul müdürlerimizi kampa aldık. Bir ay önce katılmak isteyen üyelerimizle Çanakkale’ye 1 Mayıs kutlamalarına katıldık. Onun az öncesinde bütün idarecilerimizi Yalova Armutlu tatil köyünde Eğitime aldık. Okullarımızın yolunu evimizin yolundan daha çok bilir olduk. Gitmediğimiz okul kalmadı. Yeri gelmişken şu duyurumuzu da yapalım istiyorum: 20.06 2013 Perşembe günü Akfırat Piknik alanında ilçe bazında pikniğimiz olacak. Bu programımızda da olduğu gibi Sendika ayrımı yapmadan bütün eğitim çalışanlarını pikniğimize bekliyoruz diyerek konuşmasını tamamladı.
Boğaz Turu Gezisine, Eğitim Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Talat Yavuz, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin,  Sultanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Kara, Eğitim Bir Sen Şube Başkan Yardımcısı Abdullah Yadigar, Sultanbeyli Belediyesi Kültür Müdürü Mehmet Mazak ve Başkan danışmanı Reşat Atalar, Özel Kalem Şefi Ercan Temel, Turizm Rehberi Zübeyde Çetin, Eğitim Bir Sen Sultanbeyli ilçe Yönetim Kurulu üyeleri, kurum yöneticileri, öğretmenler, memur-hizmetli-şef ve ailelerinden oluşan 500’ü aşkın kişi katıldı.

İlgili Haberler

Eğitim
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]

Satır arası “Yeşil Mavi Hayat”
Eğitim
27 Şubat 2024
Satır arası “Yeşil Mavi Hayat”

Meltem Soğuk Stropoli, Destek Yayınları’ndan çıkan Yeşil Mavi Hayat isimli kitabıyla çiçeği burnunda bir yazar. Şu an İsviçre’de yaşayan Stropoli ile bir Türkiye ziyaretinde Büyükada’da bir araya geldik ve hem kitabını, hem de kişisel edebiyat macerasını konuştuk. Keyifli okumalar! Biraz sizden kendinizi dinleyelim mi? Bugün sizi bulunduğunuz noktaya getiren neler oldu? Şu an burada yazar […]

Belediye
27 Ocak 2024
Gazeteci Murat Marap, belediye başkan adayı oluyor

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Komisyon Üyesi Murat Marap’ın Samsun’un Canik ilçesinden belediye başkan adayı olacağı konuşuluyor. Murat Marap, Yeniden Refah Partisi Canik Belediye Başkan Adayı mı? 31 Mart seçimleri yaklaşırken Yeniden Refah Partisi’de de aday belirleme çalışmaları devam ediyor. İLGİLİ HABER Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya […]

Başıboş köpekler konusunda en cesur adımları, bu iki cesur yürek attı

Ülkemizde cadde ve sokaklar, çocuk parkları, hayvansever maskesi altında faaliyet gösteren bir takım dernekler vasıtasıyla bilinçli bir şekilde başıboş köpekler tarafından adeta istila altına alındı. Başıboş köpekler insanlarımıza saldırıyor, parçalıyor öldürüyor. İLGİLİ HABER Usta sanatçı Müjdat Gezen, 71. sanat yılını Kadıköy’de kutlayacak Ama köpeğe dokunamıyorsun çünkü 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununu yürürlüğe girdikten sonra köpekler […]