Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Türkiye’de bir ilk: Turkcell 3G Videocom ile görüntülü duyuru

Yayınlanma:
ABONE OL

 

Çağrı merkezi hizmetinde  Turkcell 3G Videocom dönemi başlıyor.Turkcell’in geliştirdiği 3G Videocom ile Garanti Bankası müşterileri, bankanın fayda ve fırsat duyurularını ceplerinden anında görüntülü öğrenecek. 

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in, Turkcell Global Bilgi işbirliğiyle hayata geçirdiği ve Türkiye’de bir ilk olan Turkcell 3G Videocom uygulaması, çağrı merkezi hizmetlerinde yepyeni bir dönem başlatıyor. Önceden hazırlanan video mesajın, müşterilerin 3G görüntülü konuşmayı destekleyen cep telefonlarına, otomatik olarak aktarılmasını sağlayan Turkcell 3G Videocom, firmalara ileri teknoloji destekli sıra dışı bir iletişim mecrası sunuyor.

Turkcell 3G Videocom ile daha zengin mesajlar mümkün

Turkcell 3G Videocom’un ilk kullanıcısı Garanti Bankası, artık Turkcell 3G abonesi olan müşterilerine çeşitli haber, fayda ve fırsat duyurularını video ile gönderecek. Görüntülü mesajı izleyen müşteriler, “Çağrı Merkezini Ara”, “İnternet Sayfasına Git” gibi farklı uygulamaları kolaylıkla seçebilecek. Garanti Bankası, bu interaktif yanıtlar ile aynı zamanda müşterisinden aldığı geri dönüşleri de raporlayabilecek.

Turkcell’in izinli veritabanını kullanan Garanti Bankası, dilerse kendi izinli müşterilerine de aynı duyuruları gönderebilecek.

Emre Sayın: “3G Videocom hem kurumlara, hem de müşterilere fayda sağlayacak”

Turkcell Kurumsal Müşteriler Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, Turkcell 3G Videocom kullanıcısı firma ve müşterilerinin karşılıklı fayda sağlayacağını vurguladı. Sayın, “Kurumlar, Turkcell 3G Videocom ile müşterilerine en ileri teknolojiyi kullandıklarını gösterecek. Müşteriler ise kullanıcısı oldukları kurumdan haberleri, fayda ve fırsatları ilgi çekici ve kolay hatırlanabilir bir uygulama ile öğrenecek. Turkcell olarak kurumsal müşterilerimizin ve onların müşterilerinin hayatlarını bir kez daha zenginleştiriyor olmaktan memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

 

Ali Fuat Erbil: Müşterilerimiz video aramalarıyla kampanyalardan haberdar olacak

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil de şunları kaydetti: “Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayabilmek amacıyla teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor, bu alanda önemli yatırımlar yapıyoruz. 3G’nin hayatımıza girmesiyle birlikte sunmaya başladığımız görüntülü çağrı merkezi ve video servisleri gibi hizmetlere, bugün Turkcell’le birlikte bir yenisini daha ekledik. Turkcell 3G Videocom sayesinde 3G abonesi olan Garanti Bankası müşterileri, kendilerine sunulan özel kampanya ve fırsatlardan video aramalarıyla haberdar olabilecek. Garanti Bankası olarak 2010 yılında da yenilikçi çalışmalarla müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya, onların yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sistem nasıl çalışıyor?

Turkcell Grup bünyesindeki mühendislerin geliştirdiği teknolojiyi anlatan Turkcell Ürün ve Servis Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Cenk Bayrakdar kurumlara sıra dışı bir iletişim mecrası sunduklarını vurguladı ve sistemin işleyişini şöyle anlattı:

“Bir sunucu tarafından, cihazı 3G görüntülü konuşmayı destekleyen bir Turkcell hattı otomatik olarak IVR üstünden görüntülü konuşma protokolü ile aranır. Turkcell hat kullanıcısı, telefonuna gelen görüntülü çağrıyı cevapladığı anda sunucu otomatik olarak önceden hazırlanmış videoyu oynatmaya başlar. Video, görüntülü konuşma olarak hat kullanıcısına ulaştırılıp tümü oynatıldıktan sonra görüşme otomatik olarak sona erdirilir. Video gösterimi sonunda telefonun tuşlarıyla kullanıcıya, “Çağrı Merkezini Ara”, “Internet Sayfasına Git” gibi farklı seçenekler sunulur.”

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]