Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Dr. Fatih Erbakan “Sultanbeyli İstanbul’a Açılan Kapımız”

Yayınlanma:
ABONE OL

54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 2. Yıl dönümünde 17 Mart günü gün boyu süren çeşitli etkinliklerle anıldı.

 

Bu kapsamda program Sevgi yürüyüşüyle devam etti. Saadet Partisi Genel Başkan başdanışmanı Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleştirilen sevgi yürüyüşünde vatandaşlara Necmettin Erbakan’ın hoşgörüsünü ve nazikliğini simgeler nitelikte karanfiller dağıtıldı.

 

Saadet Partisi gençlik kollarının tertiplediği program, İlçe Başkanı İsmail Yılmaz 4. Dönem Belediye başkan adayı Halil İbrahim Arıkan, Belediye meclis üyeleri ve Saadet Partisine mensup onlarca gençle gerçekleşti.

 

Kent Meydanında halka ve esnaflara dağıtılan karanfillerle halkın gönlü kazanılırken; gösterilen ilgi ise gözlerden kaçmadı. Gün boyu devam eden anma etkinliklerinin finali ise Sultanbeyli Kapalı Spor Salonu’nda, ‘Erbakan Hocayı Anma ve Anlama’ programı adı altında yoğun ilgiyle gerçekleştirildi. Sultanbeyli’den ve çevre ilçelerden binlerce vatandaş programa akın etti.

 

sultanbeyli-fatih-erbakan

 

Program saat 20’de Kur’an tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını yapan ilçe gençlik kolları başkanı Fetullah Bülbül; “Erbakan Hocaya verdiğimiz sözü tutarak Sultanbeyli’de yeniden Milli Görüş sancağını burçlara dikeceğiz” dedi.

 

Bülbül’ün ardından söz alan ilçe başkanı İsmail Yılmaz da; ‘ Sultanbeyli’nin her zamankinden daha fazla Milli Görüş’e ve Milli Görüş belediyeciliğine ihtiyacı olduğunu’ belirtti. Yılmaz “Erbakan Hocayı birkez daha rahmetle anarken Sultanbeyli Gençlik Kollarımıza muazzam programlarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

 

Fatih Erbakan; “Erbakan Hoca Dünyayı Değil Ahireti Seçti” Programın onur konuğu Saadet Partisi Genel başkan başdanışmanı ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan konuşmasına; “Bu muazzam, coşkulu programı gerçekleştiren, başta Sultanbeyli gençlik kollarımıza, gençlik başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek başladı.

 

plaket-fatih-erbakan

 

Fatih Erbakan, “Çektikleri sıkıntılara rağmen dava yolundan dönmeyen kardeşlerime selam olsun. Çok büyük bir dava adamı, mücahidi, hepimizin hocası Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anmak için toplandık. Bu akşam bütün dünya ABD’ye boyun eğerken, meclis kürsüsünden ‘Banane Amerika’dan’ diyen bir lideri, ’28 Şubat 1000 sene sürecek’ diyenlere ‘bunların hiç biri bir şey ifade etmez, biz işimize bakalım’ diyen bir lideri, Kıbrıs harekatını başlatan bir lideri, bütün İslam aleminin lider olarak gördüğü Necmettin Erbakan’ı anıyoruz.

 

Allah ona rahmet eylesin. Erbakan tek başına bir parti, teşkilat ve siyasi harekattı. Çok derin imanı ve zekası ile tek başına bir hareketi sürüklüyordu.

 

Cihat’ın en büyük ibadet olduğu gerçeğini bizlere öğretti. Adil bir dünyanın kurulması için canla başla çalışılması gerektiğini öğretti.

 

Bu mücadelenin Siyonizm’e ve emperyalizme karşı verilmesi gerektiğini öğretti. Eğer babam maddi menfaat peşinde olsaydı, dünyanın en zenginlerinden biri olabilirdi. Ama o dünyayı değil, ahireti tercih etti” diye konuştu.

 

Erbakan’ın konuşması esnasında sık sık ‘Mücahit Erbakan’, ‘Hocaya Sadakat Şerefimizdir’, ‘Erbakan’ın ordusu siyonizmin korkusu’ şeklinde sloganlar atıldı. Fatih Erbakan’ın konuşmasının ardından, gençlik kolları başkanı tarafından, kendisine plâket takdim edildi.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]