Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Teknik Yapıdan Kartal’a Yeni İkiz Kule, Uptwins

Yayınlanma:
ABONE OL
Teknik Yapıdan Kartal’a Yeni İkiz Kule, Uptwins

UP Serisinin 6. halkası Uptwins Deluxe Residence’a fiyatlar 103.700 liradan başlıyor:
Değerini Bilenlere Özel; Uptwins Deluxe Residence
Modern yaşam tarzını tercih edenler, azla yetinmeyenler ve geleceğe yatırım yapmak isteyenler için özel tasarlanan Uptwins Deluxe Residence daireleri, 15 Ağustos’ta 103.700 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

UPTWINS-Low-(10)

Kartal’daki değişimin dinamosu haline gelen Teknik Yapı bölgedeki dördüncü projesini satışa çıkarıyor. Modern yaşam tarzının tüm sosyal olanaklarla uyumlu bir şekilde bünyesinde bulunduran Uptwins Deluxe Residence’ın satışları 15 Ağustos’ta başlıyor.Uphill Court Ataşehir ve Bahçeşehir’den sonra Kartal’da gerçekleştirilen UpLife Park, Uprise Elite ve UpCity ile büyüyen ‘UP’ zincirinin en son halkası Uptwins Deluxe Residence olacak. UP serisinin altıncı halkası Uptwins Deluxe Residence, geleceğin modern ticaret ve yerleşim merkezi yolunda hızla ilerleyen Kartal’da homeoffice olarak kullanmak isteyenler ile tasarruflarını gayrimenkulde değerlendirmek isteyen yatırımcılar için fırsat sunacak.
‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamına alınan Kartal’da ilk değişim hamlesine UpLife Park ile atıldığını ifade eden Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, bu sürecin Uptwins Deluxe Residence ile devam ettiğini belirtti. Projenin yatırım büyüklüğünün 70 milyon TL civarında olduğunu belirten Başkan Durbakayım, her zaman olduğu gibi yeşil olgusunun ön planda olduğunu ve projenin yüzde 80’inin yeşil alana ayrılacağını belirtti. Ataşehir, Kartal ve benzeri bölgelerde metrekare birim fiyatlarının 4 ile 5 bin TL aralığında olduğuna dikkat çeken Başkan Durbakayım, arsanın Teknik Yapı’ya ait olması nedeniyle düşük fiyat avantajı sunabildiklerine vurgu yaptı. Teknik Yapı kalitesinden ve güvenliğinden ödün verilmeden gerçekleştirilecek Uptwins Deluxe Residence projesinin emsallerine göre prim avantajı olacağını söyleyen Nazmi Durbakayım metrekare birim fiyatlarının 2.590 TL’den başlayacağını açıkladı. Fiyat konusunda iddialı olduğunu dile getiren Başkan Durbakayım “projenin arsası bize ait olduğu için diğer projelerde arsa sahibine sunulan marjlar, müşteriye yansıtılacak ve bu da prim olarak müşterinin cebine girecektir” yorumunda bulundu.

Azla Yetinmeyenlerin Tercihi Olacak
Spor olanakları, business lounge ve toplantı hizmetleri, 24 saat güvenlik ve resepsiyon hizmetleri, kapalı otopark, yeşil alan, kolay ulaşım, yüksek kalite, alışveriş merkezine yakınlık gibi tüm olanakların bir arada olması Uptwins Deluxe Residence’ı azla yetinmeyenlerin tercihi yapacak. Sosyal aktiviteler arasında Teknik Yapı’nın standartlaşan açık havuz yer alacak. Ayrıca blokların altında kapalı havuz, sauna, buhar odası, Türk hamamı, çocuk oyun alanları, yarım basketbol sahası site sakinlerinin kullanımına açık olacak. Yine Teknik Yapı standardı olan kapalı otoparklarda tüm stüdyo, 1+1 tipi v e 2+1 tipi dairelere özel araç park yeri tahsis edilecek.
İnşaatına Ağustos 2009’da başlanacak olan Uptwins Deluxe Residence’ın Eylül 2011’de tamamlanması planlanıyor.
1+1 tipi daireler ağırlıkta
Yaklaşık 13 dönümlük bir arsa içinde yükselecek olan Uptwins Deluxe Residence, iki yüksek blok ve tek katlı ticaret merkezinden oluşacak. Üç ayrı daire tipinden oluşan Uptwins Deluxe Residence bloklarında büyüklüğü 38,71 m² ile 128,92 m² arasında değişen toplam 312 daire bulunacak. Buna ek olarak projede biri büyük olmak üzere toplam 19 ticari birim yer alacak. Hizmet ve alışveriş mağazası olarak faaliyet göstermesi beklenen 18 adet ticari birimlerin büyüklüğü 38,26 – 94,00 metrekare arasında değişirken, büyük ticari birim 427,83 metrekare olarak kiraya verilecek.
2 bodrum, zemin ve 17 normal kattan oluşan ve yaklaşık 60 metre yüksekliğindeki iki blokta bulunan dairelerin 240 tanesi 1+1, 60 tanesi stüdyo ve 12 tanesi ise 2+1 tipinde olacak. Stüdyo dairelerin büyüklüğü 38,71m²-55,47m² arasında, 1+1 tipi dairelerin büyüklüğü 55,47m²-56,59m² arasında değişirken, 2+1 tipi daireler ise 112,33 m² – 128,92 m² arasında olacak.
İki ayrı ödeme seçeneği sunulacak
Yüzde 5 peşinat ve 10 yıla yayılan cazip ödeme imkanlarıyla satışa sunulacak olan Uptwins Deluxe Residence dairelerinde fiyat skalası 103.700 ile 189.900 lira arasında olacak. Buna göre Uptwins Deluxe Residence projesinin çıkış fiyatları stüdyo dairelerde 103.700 – 138.300 TL, 1+1 tipi dairelerde ise 146.600 – 189.900 TL olarak belirlendi. Kullanıcısına özel olarak tasarımı yapılacak olan 2+1 tipi dairelerin satışı ise daha sonra yapılacak.
Anlaşmalı bankalarla yapılan uygun ödeme koşulları kapsamında iki farklı ödeme seçeneği sunulacak. Ara ödemeli seçeneği tercih edenler yüzde 5 peşinat verecek. Her biri yüzde 5 miktarındaki ara ödemeler ise 6., 12., 18. aylarda yapılacak. Projedeki ara ödemeli kampanyadaki faiz oranları ise 12 ve 120 aylık vade seçeneklerine göre yüzde 0.20 ile yüzde 1.07 arasında değişecek.
Ara ödemesiz satış seçeneğini tercih eden müşteriler ise yüzde 20 peşinat ödeyecek. Daire bedelinin geriye kalan kısmı için banka kredisi kullanmak isteyen müşterilere 12 ve 120 ay vade seçenekleri ile yüzde sıfır ile yüzde 1.02 arasında değişen faiz olanakları sunulacak.
Beyaz yakalıların yoğun talebi
Avukatlardan ve bölgede faaliyet gösteren firmalardan talep var. Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım ise adliye sarayının yakınında olması nedeniyle avukatlardan ve şehir dışından veya yurtdışından gelen konuklarını ağırlamak için misafir evi yapmak isteyen büyük firmalardan birden fazla daire için talep geldiğini belirtti. Bu nedenle projede stüdyo tipi daireye yer verildiğinin altını çizen Umut Durbakayım, tüm dairelerin gerektiğinde Business Center, gerektiğinde homeoffice şeklinde kullanılabilecek teknik alt yapıya sahip olduğunu ifade etti.
Uptwins Deluxe Residence projesinde residence hizmetlerinin mutlaka yer alacağını da vurgulayan Umut Durbakayım, “Her bloğun tepesinde toplantı odaları olacak. İsteyen daire sahipleri randevu alarak toplantılarını buralarda gerçekleştirebilecek. Ayrıca blokların altında residence hizmetlerini destekleyici mağazalar olacak. Kuru temizleme, kuaför, snack bar, vale parking ve butik restoran gibi mağazalar, kat maliklerine hizmet verecek” açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler

Kadikoy’s Digitized Youth Spearhead Bitcoin Revolution, Shaping Future of Turkish Economy
Kadikoy’s Digitized Youth Spearhead Bitcoin Revolution, Shaping Future of Turkish Economy

Sunday, November 14, Kadikoy- The captivating district of Kadikoy in Istanbul is popularly known for its vibrant energy, historic marketplaces, and most recently, its enthusiastic digitized youth. Kadikoy’s younger demographic has successfully harnessed the potentials of blockchain technology, creating a new wave of economic revolution within the district. It’s the Youth of Kadikoy vs. the […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Herkes yükseltti Renault Clio düşürdü; Bu model sadece 620.000 TL'ye satılacak...
Ekonomi
08 Mart 2024
Herkes yükseltti Renault Clio düşürdü; Bu model sadece 620.000 TL’ye satılacak…

Mart ayında fiyatlar yükseldi. Şubat ayındaki kampanyalar mumla aranmaya başlandı. Ancak Renault’dan sevindiren haber geldi. Herkes fiyatları yükseltirken Renault yeni elektrikli Clio modelinde fiyatları düşürdü Şubat ayında başlayan otomobil çılgınlığının Mart ayında da devam etmesi bekleniyordu. Ancak markalar yeni aya yeni zamlarla birlikte girdi. Haliyle otomobil almak yine hayal oldu. Böyle düşünenler için en çok […]