Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

“Çocuk Kitap Günleri” Başlıyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

 

Kadıköy Belediyesi’nin Yarıyıl Tatilinde Çocuklar için düzenlediği “Çocuk Kitap Günleri” Başlıyor.

 

 

“Kadıköy Belediyesi Çocuk Kitap Günleri” 25-31 Ocak tarihleri arasında Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi- KOZZY’de tüm çocuk ve genç misafirlere kapılarını açıyor.

20’ye yakın yayınevinin katılımıyla gerçekleşecek programda, söyleşi ve imza günleri, öykü canlandırma ve okuma atölyeleri gibi birçok etkinlik yer alıyor. Çocuklar; eğlenceli, keyifli ve kültürel aktivitelerle dolu bir sömestr tatili yaşayacaklar.

25 Ocak Cuma günü saat:17.00’de açılışı yapılacak çocuk kitapları günlerinde birçok konuk, yazar miniklerle buluşmaya hazırlanıyor.

 

 

 

TARİH: 25-31 Ocak 2013

YER: Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi (KOZZY) Bayar Cad. Buket Sok. No: 20/1 Kozyatağı

 

 

Program

25 Ocak 16.00 Yazar Hikmet Temel Akarsu: Roman, öykü, deneme, makale, eleştiri,oyun ve senaryo yazarlığı dahil olmak üzere edebiyatın tüm alanlarında ürün veren çevreci yazarımız, çocuklarla çevre bilinci ve duyarlılığı üzerine sohbet edip kitaplarını imzalayacak.

26 Ocak 11.00-17.00 Yazar Meltem Kanoğlu: “Günümüz insanlarının kaynaklarını hızla tükettiği ve kirlettiği dünyamızı nasıl bir gelecek bekliyor? Bundan birkaç yüzyıl sonra yeryüzü şimdiki gibi mi olacak, yoksa çok daha farklı mı?”  Dış Dünya Gezisi, Ani Sel, Tohum İzcileri ve Vadideki Yerleşke kitaplarının yazarı gün boyunca, standında minik ziyaretçilerini ağırlayacak ve kitaplarını imzalayacak.

 

26 Ocak 16.00 Yazar Yılmaz Yeşildağ: “Futbolda Güzellik Aynalardan Sorulmaz” diyen yazarımız minik okurları ile spor ve yaşam üzerine sohbet edip kitaplarını imzalayacak.

27 Ocak 11.00-18.00 arası: Afacan Kedi Garfield ile tanışma ve imza

 

27 Ocak 15.00 Öykü Canlandırma Atölyesi

İki afacan Lilya ve Minka. Onların başından geçen hikayelerin ne olduğunu bilen var mı? Bilmiyorsanız iyi o zaman çünkü sizleri Lilya ve Minka’nın “lastik pabuçlarını” aramaya hikayeyi yeniden yazmaya davet ediyoruz.

 

27 Ocak 16.00 Yazar Nurgül Ateş: Sıra dışı olaylar yaşayan sıradan bir kahraman Bay sinirli… Gece yarısı duyduğu bir ses yüzünden uykusu kaçan bir tavşan… Arkadaşının anlattığı öykülerden korkan bir çocuk…  Çocukların iletişim sorunlarını birbirinden güzel öyküleri ile ele alan Nurgül Ateş kitap günlerinde çocukları eğlenceli  bir sohbete davet ediyor.

28 Ocak 14.00 Öykü Canlandırma Atölyesi: Çocukların ilgiyle katılacağı, yaratıcılığın en üst seviyede tutulacağı  bu interaktif çalışmada bugün Can Yayınlarından Yazar Göknil Genç’in yazdığı bir vagonun hikayesi canlandırılıyor. Bu nasıl bir vagon mu? Nasıl bir hikaye mi gelin birlikte düşünelim birlikte canlandıralım…….

28 Ocak 16.00 Yazar Derman Bayladı: Yazarımız, Akhilleus, Odysseus, Bizans’ta üç imparatoriçe; Theodora, Irını, Zoe ve Herkül gibi mitoloji üzerine yazmış olduğu kitaplarıyla  ve merak uyandıran anlatışıyla sizleri bu  ilginç bir söyleşiye  çağırıyor.

29 Ocak 14.00 Yazar Ayşe Gülten Kırıcı:Öğrencileriyle geçen yıllarını anı kitaplarına dönüştüren yazarımızın keyifli sohbetine davetlisiniz.

 

30 Ocak 17.00 Öykü Canlandırma Atölyesi: İnteraktif

Büyük, kocaman bir fil mi daha güçlü yoksa rengarenk bir kelebek mi, zıp zıp tavşan mı daha hızlı yoksa  bir karınca mı?

Bu masalın kahramanı herkes. Herkes nasıl kuruyorsa masalını, nasıl yazıyorsa kitabını O olur kahramanı.

 

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır! Türkiye […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]