Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Topu, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Ataşehir Ak Parti, çalışan gazetecilerle buluştu!

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı tarafından “Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda parti yönetimi, yerel ve ulusal medya temsilcileri ile bir araya geldi.

Topu, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu; ‘Sorunlarınızı biliyoruz. Bununla birlikte, geçtiğimiz günlerde basın çalışanlarına yıpranma payı ile ilgili düzenleme yapıldı. Umarım her şey daha da iyiye gider” diyerek, gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
nimetullah-topu

Kahvaltıya, Ataşehir’de yayın yapan medya mensuplarının yanı sıra, Anadolu Yakası ve ulusal medyada görev alan gazeteciler de katılım gösterdi. Medya mensuplarının sorularını da yanıtlayan Topu, ilçenin ve bölgenin sorunlarına dikkat çekti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, Ak Parti Belediye meclisi üyeleri, Ak Parti Ataşehir İlçe yöneticileri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanlarının ev sahipliğindeki kahvaltıya, Ataşehir ve bölgede yayın yapan yerel basın çalışanlarının yanında ulusal basından bazı çalışanlar da katıldı.

“Sizin bu önemli gününüzde birlikte iken ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum.” diyerek, Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu; “İnşallah ilerleyen yıllarda; birlikte, daha güzel koşullarda gazeteciler günü kutlamak nasip olur.

“Aramızda bulunan; öncelikle, Ataşehir’in çok değerli gazeteleri, internet haber portalları, yakın bölgelerimizdeki gazetelerin temsilcilerine hoş geldiniz diyorum.” dedikten sonra,  konuşmasını şöyle sürdürdü;  “Bu gün hem Ataşehir’i konuşalım hem de sizleri dinleyelim istedik. Biz, Bakanımız Egemen Bağış, milletvekilimiz Erol Kaya ile konuştuk.

Özellikle mesleki sorunları ilgili milletvekillerimize ilettik. Bu konuda yıpranma payı ile ilgili bir düzenleme yapıldı. Zor şartlarda çalışan gazetecilerin koşullarında bir ölçüde de olsa iyileştirme sağlayacağını düşünüyorum. Umarım eksikler daha da düzelir, iyileşmeler gerçekleşir.”

“Ataşehir’e gelirsek; malumunuz biz 2009 yılından bu yana muhalefetteyiz. Sayın Başbakanımız Ataşehir’e geldiğinde ‘muhalefet yapmanın, muhalefette olmanın zorluklarını ve kolaylıklarını göreceksiniz’ demişti. Bu yönüyle muhalefette olmanın zorluğunu yaşıyoruz. Geçen 4 yıla yakın zaman zarfında iyi bir muhalefet örneği sergilediğimi düşünüyorum. Burada hem Ataşehir Belediyesi Ak Parti meclis Gurubu’na hem ilçe yönetimine ayrıca mecliste bulunmayıp muhalefete katkı veren diğer siyasi partilerimize teşekkür ediyorum.

Ak-parti-Atasehir-basinla,

Bir Ataşehir var, ve Ataşehir’in tüm kaynakları Ataşehir’de yaşayan insanlar için var. Bu sorumluluğun bilincinde olarak hareket etmeye çalıştık. Bu yılda önümüzdeki günlerde her yıl olduğu gibi denetim kurulu oluşturulacak. Ak Parti’den meclis üyesi bir arkadaşımız CHP’den iki arkadaşımız olacak denetim komisyonu bu yıl da yapılan ihaleleri, yatırımları denetleyecek. Yanlışlar, eksikler varsa önce belediye başkanlık makamına sonra da hukuki makamlara intikal ettirilecek. Ataşehir’de önümüzde yaşayacağımız yerel seçimlerde iddialı olduğumuzu başından beri dile getiriyoruz.

Hem genel seçim hem de referandumda iddiamızı ortaya koyduk. Önümüzdeki dönem, Ataşehir’in kaybettiği 5 yılı telafi edecek bir anlayışı ortaya koyacağız. Sayın Başbakanımızın Ataşehir’e verdiği önem ortada. Ataşehir İstanbul’un yüzük taşı niteliğinde; gelişmeye, sadece İstanbul’un değil Türkiye’nin ‘Finans Merkezi’ olmaya aday bir ilçe. Ve insanı ile şartları ile daha iyi koşullar oluşması için, önümüzdeki dönem, Ak Partili bir yönetime talibiz. Sizlerin vasıtanızla da belediyedeki projelerimizi anlatacağız. Önümüzdeki yerel seçim, seçimin en zor geçeceği ilçelerden bir tanesi Ataşehir. Biz bu yarışı önde tamamlayacağımıza inanıyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”

Tartışmalara konu olan Gazeteci Mehmet Baransu’nun Ataşehir Belediyesi’ndeki yolsuzluklarda Ak Partili iş adamlarının da olduğu iddialarının sorulması üzerine, İlçe başkanı Nimetullah Topu, Ak Partili iş adamı iddialarını kabul etmediğini belirtip; “İş adamalarından çok kamu görevlilerin sorumluluğudur. Ayrıca belgeler ışığında kim olursa olsun yargı önünde hesap vereceklerdir.”dedi.

 

Basın kahvaltısı, gazeteciler ve parti yönetiminin istişareleri ile sona erdi.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]