Slot Siteleri Giriş En iyi Casino Slot Demo Online

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

24 Yaşındaki Bir Fidan; Erkan İçin Ellerimizi Uzatma Zamanı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Sevgi Mağazası Derneği Yönetim Kurulu Yaptıkları açıklamada,

 

7 aylık iken yanlış yapılan bir penisilin iğnesi ile geçirdiği havale sonucunda hastalanan, 3 ay sonra da tam teşekküllü bir hastahanede belinden su alınırken yapılan hata erkan için yaşamının en kötü günü olmuş.

 

Erkan %80 spastik parapleji üstlerde parazi atrofi tanısı ile tekerlekli sandalyeye mahkûm.

 

Geçtiğimiz yıl geçirdiği bir trafik kazası sonucunda da sol kolu kırılan ve platin takılan erkan doğumundan itibaren 17 kez operasyon geçirmesine karşılık yine de yaşam mücadelesini sürdürüyor. Erkan hayattan ve gelecekten çok umutlu.

 

Mersin’in mezitli ilçesinde yaşayan, babası Ptt de şöför olarak çalışan erkan 5 kardeşten 2.si.

 

Engelli olduğu için hiçbir okulun devam için kabul etmediği erkan kendi çabaları ile açıktan ilkokul öğretimini tamamlamış. Okumayı çok seviyor ve kendisini geliştirmek için sürekli bulduğu herşeyi okuyor ayrıca basketbol oynuyor.

 

Evet, sevgili dostlar henüz hayatının baharını yaşayan erkan için akülü tekerlekli sandalye almak için ellerimizi birleştirmemizin zamanıdır şimdi.

 

Erkan için alınacak akülü tekerlekli sandalyenin siparişinden teslimine kadar her aşamasından sorumlu kişi derneğimizin gönüllüsü olan bahçeşehir üniversitesi sinema ve tv. Bölümü son sınıf öğrencisi ve erkan’ın yaşıtı olan can gelendost’tur.

 

Erkan ‘ın kullanabileceği katlanabilir arazi tipi akülü tekerlekli sandalye fiyatı: 3.350-tl’dir.

 

Bugüne kadar bizlere duyduğunuz güven ile verdiğiniz destek ve sevgi ile uzattığınız elleriniz için sonsuz şükranlarımızı sunarız.

 

YÖNETİM KURULU

 

İLETİŞİM İÇİN: CAN GELENDOST

Cep: 0554 730 78 08

e-posta: can_gelendost@hotmail.com

 

Sevgi Mağazası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
Tel: 0216 545 8459 / 0530 330 8887

e-posta: info@sevgimagazasi.org

 
Hesap Numaralarımız;
İşbankası Acıbadem Şubesi 1085-759234
IBAN NO: TR1800 0640 0000 110850 759234

Turkish Bank Moda Şubesi-3350-4000027831
IBAN NO: TR3100 0960 0000 0840 0002783

 

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]