Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

CHP’li Kadınlar ‘Yerel Seçimlere Giderken 7 Ayda İller’ Çalışmasına Start Verdi!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kısa bir süre önce “CHP Kadınları Anadolu Yollarında – 7 Ayda 7 Bölge” çalışması başlatan Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, aynı çalışmayı bu kez “7 Ayda İller” başlığıyla tüm illerde uygulayacak.

Kadınlarla siyaseti ve sandığı buluşturacak çalışmanın detaylarını Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Kadın Kolu Başkanı Arzu Öner CHP İstanbul İl Merkezi’nde düzenlediği toplantıda İlçe Kadın Kolu Başkanları ve basın mensuplarıyla paylaştı.

Arzu Öner toplantıda yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin kadın profilini çıkarmak, kadınlara yönelik yerel ve genel kadın politikalarının oluşturulmasına ve geliştirilmesine katkı sunmak, bölgesel sorunlar ve çözüm önerilerine ulaşmak, yöre halkıyla buluşmak ve yerel seçimler öncesi güçlü bir kadın örgütü oluşturabilmek amacıyla Kadın Kolları MYK ve Kadın Kolları Genel Başkanımız Hilal Dokuzcan öncülüğünde başlayan “CHP Kadınları Anadolu Yollarında – 7 Ayda 7 Bölge” çalışmamız tüm hızıyla devam etmektedir. Bu çalışma kapsamında düzenlenen, 8-9-10 Kasım 2. İl Başkanları Eşgüdüm Toplantısı ile bölge çalışmalarında etkinliği artırmak, örgüt içinde iletişim ve eşgüdüm sağlamak, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu artırmak, umudu inancı ve güveni örgütlemek amacıyla “7 Ayda 7 Bölge Çalışması”nın 7 ayda il çalışmaları ile güçlendirilmesine karar verdik” dedi.

Bu doğrultuda; ortak hedef, ortak söz, ortak eylem ve ortak davranış biçimini geliştireceklerini kaydeden Öner, “Dolayısıyla il ve ilçelerde yapılacak çalışmaların arttırılması ve eş zamanlı olması önemli hale gelmektedir. Bunun için “7 Ayda 7 Bölge Çalışması”, illerde uygulanabilecek hale getirilmiş ve illerin 7 aylık çalışma planları ve programları il başkanları toplantımızda hazırlanmıştır. Bu çalışmadan sonra 7 ayda ilçe, 7 ayda mahalle, 7 ayda sandık çalışmasına geçilecektir. Burada hedef seçimlerin iki ana unsuru olan kadınlar ile sandığı bir araya getirecek bir çalışmayı en etkin biçimde gerçekleştirmektir” diye konuştu.

 

Türkiye’nin dört bir yanında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda yürümekten onur duyan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm il kadın kolu başkanları, ilçe kadın kollarının başkanları ve kadın kollarımız ile birlikte tek ses, tek yürek olduklarını ifade eden Arzu Öner, “Tüm iller, “Yerel Seçimlere Giderken 7 Ayda İller” çalışmamızı başlatıyoruz.

Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Çalışmalarımız boyunca ana vurgumuz eşit temsil, eşit katılım talebimizi arttırmak, kadının sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak olacak.  Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı umudu inancı ve güveni örgütlemek birincil görevimizdir. Ülkemizin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe, sevgiye ve saygıya ihtiyacı var. Daha mutlu daha huzurlu bir hayat için tek ses, tek güç, yek yürek olmaya ihtiyaç var. Bu güç kadınlardan gelecek. Anadolu’nun kadınlarından. Tüm kadınlarımızı barış-bolluk-bereket için siyasete davet ediyorum” dedi.

 

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]