Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Fenerbahçe 1-3 Antalyaspor

Yayınlanma:
ABONE OL

47 maçlık seri sona erdi…Fenerbahçe 1-3 Antalyaspor

Süper Lig’in 9. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Medical Park Antalyaspor’a 3-1 mağlup oldu. Bu mağlubiyetle Fenerbahçe’nin kendi sahasında 47 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

 

             Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe, sahasında ligin flaş ekiplerinden Medical Park Antalyaspor’u ağırladı.Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Antalyaspor 3-1 kazanarak haftanın en sürpriz sonucuna imza atmayı başardı.Karşılaşmada Medical Park Antalyaspor’a galibiyeti getiren golleri 41 ve 45. dakikalarda Lamine Diarra ve 80. dakikada Deniz Barış kaydetti. Fenerbahçe’nin tek sayısı ise Moussa Sow’dan gelirken sarı lacivertli takım sahası Şükrü Saracoğlu Stadı’nda üç sezon sonra maç kaybetmiş oldu.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, 13 puanda kalara zirve takibinde büyük bir yara alırken Medical Park Antalyaspor ise lider Galatasaray’la olan puanını da 18’e getirerek eşitlemiş oldu. Süper Lig’de bir sonraki hafta Fenerbahçe Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelirken Medical Park Antalyaspor ise sahasında Trabzonspor’u konuk edecek.

KOCAMAN’IN KADRO DEĞİŞİKLİKLERİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sakatlıklar nedeniyle kadroda değişiklikler yaptı.

UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu’nda deplasmanda AEL Limassol ile yapılan maçta sakatlık geçiren Mehmet Topal ve Egemen Korkmaz 18 kişilik kadroda yer almadı. Teknik direktör Kocaman, Egemen’in yokluğunda savunmada Serdar Kesimal’ı görevlendirirken, orta alanda da Krasic ilk 11’de forma şansı buldu.

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Yobo, Mehmet Topuz ve Meireles de 18 kişilik kadroda yer almazken, Bienvenu ve Sezer Öztürk de kadronun dışında kaldı.
Ligde 8. hafta maçında deplasmanda Bursaspor mücadelesinde ilk 11’de sahaya çıkan Krasic, Medical Park Antalyaspor maçında da 11’de yer aldı.

5 MAÇLIK CEZA SONA ERDİ

Fenerbahçe Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig’de Medical Park Antalyaspor mücadelesiyle birlikte 5 maçlık cezasını tamamladı.

Futbol Federasyonu’nun geçen sezon başlattığı uygulama çerçevesinde sarı-lacivertli ekibin maçlarına büyük ilgi gösteren kadın ve çocuk taraftarlar, bu sezonki 5 maçlık süreçte de tribünlerin büyük bölümünü doldurarak takımlarına destek verdi.

OYUN TEMPOSUZ BAŞLADI

Karşılaşmaya iki takım da oldukça temkinli başlarken ilk yarının ilk yarım saati pozisyon kısırlığı içerisinde geçti. Orta alanda yapılan bol top kaybı ve savunmaların top sektirmeden müdafaa yapması nedeniyle oyunda zaman zaman sıkışmalar oldu.

İlk yarıda en tartışmalı pozisyon Sow’un Hakan Arıkan’ın elinden kaçırdığı pozisyonu filelere gönderdiği anda yaşadı. 16. dakikada yaşanan pozisyonda sol kanattan Hasan Ali’nin yaptığı ortaya Hakan Arıkan çıktı. Deneyimli kaleci topu sektirince Sow araya girdi. Topa müdahale yapan Sow’un vuruşu filelerle buluşmasına rağmen karşılaşmanın hakemi golü geçersiz saydı.

DIARRA SARACOĞLU’NU UYANDIRDI!

Mücadelede ilk yarı golsüz eşitlikle bitmeye yüz tuttuğu anlarda Antalyaspor’dan Diarra sahneye çıktı ve Saracoğlu tribünlerine adeta soğuk duş yaptırdı.

41. dakikada savunma arkasına atılan uzun topa hareketlenen Diarra, Serdar Kesimal’in yanından geçerek kaleci Volkan’la karşı karşıya kaldı. Diarra kale sahası önüne geldiği anda yakın mesafeden sert vuruşla topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.

SENEGALLİ FARKI İKİYE ÇIKARDI

Diarra’nın attığı ilk golün etkisi henüz geçmeden Senegalli oyuncu hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü atmayı başardı.

45. dakikada Fenerbahçe yarı sahasına atılan uzun topu Tita, Diarra’ya indirdi. Senegalli oyuncu üzerine gelen topu kaleci Volkan’ın altından ağlara gönderdi ve karşılaşmada skoru 2-0’a getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 2-0’lık Medical Park Antalyaspor üstünlüğü ile sona erdi.

SOW FARKI BİRE İNDİRDİ

İlk yarıyı son 5 dakikada yediği iki şok golle kapatan Fenerbahçe, ikinci yarıya büyü bir baskıyla başladı. Seyircisinin desteğini de arkasına alan sarı lacivertli takım, çok geçmeden golü bularak farkı bire indirdi.

50. dakikada ceza sahası sağ çaprasında topla buluşan Moussa Sow, sert ve düzgün vuruşuyla kaleci Hakan’ı mağlup etti ve skoru 2-1’e getiren isim oldu.

FENERBAHÇE’NİN BASKISI VE ANTALYASPOR’UN SÜRPRİZLERİ

Fenerbahçe takımı golü bulduktan sonra tüm hatlarıyla Antalyaspor yarı sahasına yüklenirken önemli gol fırsatlarından da yararlanamadı. Golden sonraki 10 dakikaa Antalyaspor yarı sahasına adeta kamp kuran Fenerbahçe’ye konuk ekip sürpriz kontra taklarla cevap verdi.

Diarra ve Tita’nın savunma arkasına atılan uzun toplarda

DENİZ BARIŞ ESKİ TAKIMINI AFFETMEDİ

Mücadelede Fenerbahçe’nin tüm hatlarıyla Fenerbahçe yarı sahasına yüklendiği dakikalarda Medical Park Antalyaspor Deniz Barış ile bir gol daha bularak galibiyietini pekiştirdi.

81. dakikada oyuna sonradan dahil olan Salih Uçan’ın rakip yarı saha ortasında kaptırdığı topu Ömer ileriye taşıdı. Yaklaşık 50 metre top süren Ömer, kaleciyle karşı karşıya olduğu pozisyonda Deniz Barış’a pasını gönderdi. Deniz, boş kaleye topu göndererek skoru 3-1’e taşıyan isim oldu.

Kalan dakikalarda iki takım da başka gol bulamayınca Medical Park Antalyaspor sahadan 3-1 ‘lik galibiyetle ayrıldı.

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
7. İSTANBUL ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ BAŞLADI

12 ülkeden 5.250 çocuk ve genç ‘umut’ için İstanbul’da buluşuyor   İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başladı. İki yılda bir düzenlenen bienalin bu yılki konsepti ‘Umut’ olarak belirlendi. Bienal kapsamında 5 bin 250 çocuk ve gencin 579 projesi bir ay boyunca İstanbul’un farklı merkezlerinde sergilenecek. 2010 yılından bu yana 31 ülkeden katılımın olduğu 7. İstanbul […]