Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kadıköy Belediyesi’ne İki Ödül!

Yayınlanma:
ABONE OL

Çevre ve engelli projesi özel ödüle layık görüldü.

Marmara Belediyeler Birliği tarafından Turkcell’in desteğiyle düzenlenen ve kamuoyunda Türkiye’nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri, İstanbul Taksim’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Geleneksel olarak düzenlenen ve Türkiye’nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Marmara Belediyeler Birliği Örnek Belediyecilik  ALTIN KARINCA ödüllerini kazanan belediyeler törenle ödüllerini aldı.  Bu yıl Turkcell’in desteğiyle beşincisi düzenlenen ve altı ayrı kategoride toplam 512 katılımla rekor kırılan Altın Karınca yarışması kapsamında, ön elemeleri geçemeyen veya projesi olduğu halde gerçekleştirilemeyen projelerin elenmesiyle toplam 203 seçkin proje arasında finale kalan Kadıköy Belediyesi iki ödülle taçlandırıldı.
Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Prof. Dr. Rafet Bozdoğan’ın bilim kurulu başkanlığını yaptığı, 12 akademisyen ve uygulayıcının da jüri üyesi olduğu Altın Karınca yarışmasının sonuçları Taksim Martı Hotel’de gerçekleştirilen ödül töreniyle sahiplerini buldu.

 

Ödül töreninde konuşan Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Belediyecilikte özgün projelerin desteklenmesi ve yapılan çalışmaların tüm belediyelere örnek olacak şekilde tanıtılarak yaygınlaştırılması amacıyla, yarışmaya büyük önem verdiklerini belirtti.  Türkiye’nin yerel yönetimler alanında en seçkin ve konusunda uzman akademisyenlerinden oluşan bilim kurulunun tercihleriyle sonuçların belirlendiğini kaydeden Altepe,  Altın Karınca Ödüllerinin, Türkiye’nin en saygın yerel yönetimler ödülü olarak kabul edildiğini belirterek, ödül kazanan belediyeleri kutladı.
İLÇE BELEDİYELERİNDE BÜYÜK REKABET YAŞANDI KADIKÖY 2 ÖDÜL ALDI

İlçe belediyeleri kategorisinde de kıyasıya bir rekabet yaşandığı yarışmada, Kadıköy Belediyesi de iki ayrı ödül kazandı. Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Çevre ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü proje ekiplerinin katıldığı ödül töreninde  İlk olarak Kadıköy Belediyesi Çevre Müdürlüğünün öğretmen ve öğrencilerde organik atık bilincinin oluşması ve organik atıkların geri dönüşümünü öğrencilere göstermek amacıyla pilot seçilen okullarda uyguladığı “Muhteşem Dönüşüm Esencan ile Kompast” projesinin “jüri özel ödülüne” layık görüldüğü açıklandı. Ödülü Birlik başkanı Altepe’nin elinden alan Başkan Öztürk alırken, proje sahipleri Çevre Müdürü Şule Sümer, Perihan Giray, Binnazlı Saka da objektiflere birlikte poz verdiler.

Kadıköy Belediyesi ikinci ödülü ise Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Engelli konusunda toplumu bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak için uyguladığı “Engelli Farkındalık Eğitim Projesi” ile kazandı. Ödülü Başkan Öztürk ile Kültür Sosyal İşler Müdürü Tülin Ergüner, Kevser Can ve Meyse Yılmaz aldı.

 

 

 

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]