Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kılıçdaroğlu’ndan Aziz Yıldırım’a Ziyaret!

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’ndaki kulüp binasında gerçekleştirilen ziyarette Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe yönetimi ile bir araya geldi.

Ziyarette konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fenerbahçe’nin Türk spor tarihinin çok önemli bir parçası olduğunu söyledi. Fenerbahçe’nin hem bölgede hem ülkede hem dünyada ender spor kulüplerinden birisi olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, sporun bütün dallarını üç aşağı beş yukarı kapsadığını belirtti.

Aziz Yıldırım’ın yargılandığı futbolda şike iddialarına yönelik davayı hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Süreci CHP olarak yakından izlemeye çalıştık. Hukukçu vekillerimiz izledi. Çünkü biz demokrasilerde herkesin düşüncesini özgürce söyleyebileceği bir ortamın yaratılmasını isteriz. Siyasal iktidar dernekler üzerine, kulüpler, bireyler üzerine baskı kurmamalı ve kuramamalı. Bu bağlamda Aziz Başkan’ın yaşadığı tablo bizim içimize sinmedi.” dedi.

Süreçte, kamuoyunun büyük bir tepki gösterdiğini belirten Kılıçdaroğlu, Fenerbahçe taraftarlarının duyarlılığını ve demokrasiye bağlılıklarını televizyon ekranlarından izlediklerini ve mutlu olduklarını aktardı. Kılıçdaroğlu, zaman zaman Fenerbahçeliler kadar dişli olmadıkları eleştirileri aldıklarını bildirdi.

Fenerbahçe’nin tarihinin, bundan sonraki başarılarının göstergesi olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: “Geçmişte yaptığı çabalar bunu gösteriyor. Siyasetçi olarak bizim görevimiz, kulüplerin çok daha rahat koşullarda çalışmalarına olanak sağlamaktır. Hukuksal eksiklikler varsa onları gidermektir. Önlerinde bazı engeller varsa onları kaldırmaktır. İktidarın ve muhalefetin yapması gereken budur.”

Aziz Yıldırım’ın tutuklu bulunması sebebiyle parlamentoya bir yasa teklifi geldiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, hemen her türlü desteği vereceklerini söylediklerini sözlerine ekledi.

Yaşadığı sürecin sadece kendisine ait bir süreç olmadığını belirten Aziz Yıldırım da, “Aslında bu hem kulübümüzün hem de Türk futbolunun yaşadığı bir süreçti. Bu sürecin sonunda biz inanıyoruz ki yargı kendine düşüne görevi tarafsızca yapacaktır ve bu sonunda daha net konuşma şansını yakalayacağız. Şu anda yargıda olduğu için ne olumlu ne olumsuz yönde bir şeyler söylemek istemiyorum. İnşallah yargıdan sonra söyleyeceğim.” dedi.

Fenerbahçe’nin Atatürk’ün kulübü olduğunu belirten Yıldırım, Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Fenerbahçe’nin sadece futbol değil, spor kulübü olduğunu belirten Başkan Yıldırım, amatör branşlarda da önemli çalışmaları olduğunu aktardı. Başkan Yıldırım şöyle konuştu: “Bu süreçte partiniz ve şahsınız olarak ben ve arkadaşlarıma destek olmanızdan ve kanunun çıkarılmasındaki çabalarınızdan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kendisini ziyarete gelen Kemal Kılıçdaroğlu’na üzerinde ismi yazılı 62 numaralı bir forma hediye etti. (CHA)

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]