SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Spartak Moskova: 2 – Fenerbahçe: 1

Yayınlanma:
ABONE OL

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında, deplasmanda Spartak Moskova’yla karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 2 – 1 yenik ayrıldı

9. dakikada ceza alanına giren Mehmet Topuz,’un ayağından fazla açtığı topu savunma kornere gönderdi.

12. dakikada Pareja’nın ceza alanının dışından kaleyi karşıdan gören noktadan kullandığı serbest vuruşta kaleci Mert topu kontrol etti.

24. dakikada Spartak Moskova Fenerbahçe kalesinde tehlikeli oldu. Sağdan Makeev’in ortaladığı topa arka direkte Bilyaletdinov’un gelişine sert vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

39. dakikada Ari ile paslaşarak sağdan ceza alanına giren McGeady’nin kale önüne doğru gönderdiği topu kritik bölgede Gökhan Gönül ayak koyarak tehlikeyi önledi.

42. dakikada Mehmet Topal’ın rakip savunma arkasına gönderdiği pasta soldan ceza alanına hareketlenen Hasan Ali Kaldırım’dan önce kaleci topu kontrol etti.

56. dakikada sağ kanattan Mehmet Topuz’un ortasında savunma arkasına sarkan Cristian’ın kafa vuruşunda kaleci Dykan, kale giden topa uzanarak dokundu ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

59. dakikada sol kanattan Kombarov’un yerden ortasında topla buluşan Emenike düz bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1 – 0.

65. dakikada Selçuk Şahin’in pasında topla buluşan Sow, topu kafayla müsait pozisyondaki Kuyt’a aktardı. Hollandalı futbolcu da ayak içiyle meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1 – 1.

69. dakikada Kombarov, Spartak Moskova’yı 2 – 1 öne geçirdi. Bu dakikada McGeady’nin kullandığı köşe atışında ceza alanı içinde topla buluşan Kombarov’un şık vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 2 -1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Spartak Moskova, karşılaşmadan 2 – 1 üstün ayrılan taraf oldu.

Stat: Luzhniki

Hakemler: Martin Atkinson, Peter Kirkup, Stuart Burt (İngiltere)

Spartak Moskova: Dykan 7, Makeev 6, Pareja 6, Suchy 7, Kombarov 8, McGeady 7, Rafael Carioca 7, Romulo 4 (Dk. 43 De Zeeuw 5), Bilyaletdinov 6, Ari 6 (Dk. 65 Dzyuba 4), Emenike 8 (Dk. 72 Welliton ?)

Fenerbahçe: Mert Günok 5, Gökhan 6, Yobo 6, Egemen 5, Hasan 5, Mehmet Topuz 6 (Dk. 88 Caner 5), Selçuk 6, Mehmet Topal 6 (Dk. 83 Bienvenu ?), Sow 7 (Dk. 78 Krasic 4), Cristian 4, Kuyt 7

Goller: Dk. 59 Emenike, Dk. 69 Kombarov (Spartak Moskova), Dk. 65 Kuyt (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 20 Egemen , Dk. 90 + 3 Kuyt (Fenerbahçe), Dk. 75 De Zeeuw, Dk. 77 Bilyaletdinov (Spartak Moskova)

İlgili Haberler

Genel
14 Mart 2024
TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Büyük Birlik Partisi Bakırköy Belediye Başkan Adayı Taylan Mahmut Çorta hızlı bir tempoyla seçim çalışmalarına devam ediyor. Çorta, Bakırköy’e olan bağlılığını belirterek; ‘’Bakırköy’ün ruhu benim ruhumla özdeşleşmiştir. Bu beldeye olan sevdam, sadece bir görev değil, bir yaşam tarzıdır’’ dedi. Türkiye, 31 Mart’ta yapılacak olan 2024 Yerel Seçimlere kilitlendi. İstanbul ve ilçelerinde de tüm hızıyla devam […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Usta sanatçı Müjdat Gezen, 71. sanat yılını Kadıköy’de kutlayacak

Müjdat Gezen Belgeseli ve Söyleşisi 14 Mart’ta Caddebostan Kültür Merkezi’nde Kadıköy Belediyesi, usta sanatçı Müjdat Gezen’in 71. sanat yılını özel bir programla kutlayacak. Müjdat Gezen Belgeseli gösterimi ve söyleşisinin gerçekleştirileceği etkinlikte usta sanatçının ailesi, arkadaşları, öğrencileri de yer alacak. Ücretsiz etkinlik 14 Mart Perşembe günü saat 20.00’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 10 yaşında çıktığı sahneye […]

Eğitim
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]