Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Mehmet Topal Fenerbahçe’ye imza attı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Mehmet Topal: Fenerbahçe formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde final oynamak istiyorum!

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mehmet Topal, Fenerbahçe formasıyla Şampiyonlar Ligi finali oynamak istediğini söyledi.

Sarı-lacivertli takımın İspanya’nın Valencia takımından transfer ettiği milli futbolcu, Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu. Mehmet Topal, tüm dünyada tanınan Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün hedeflerinin de her zaman büyük olması gerektiğini savunarak, amacının Fenerbahçe formasıyla Şampiyonlar Ligi finali oynamak olduğunu kaydetti.

Fenerbahçe’ye geldiği için çok heyecanlı olduğunu kaydeden yıldız oyuncu, “Transfer için mutluyum. İnşallah bu camiaya layık olurum. Uzun süredir görüşülen bir transferdi. Neticesinde bugün her şey bitti. Burada olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. İspanya’da çok iyi iki sezon geçirdim. Sakat olmadığım sürece, Türk Futbolun İspanya’da, diğer arkadaşlarımla birlikte en iyi şekilde temsil ettim. Çok iyi dostluklarımız oldu. Büyük bir camiadan, çok büyük bir camiaya geldim. Nasıl bir takıma geldiğimin farkındayım. İnşallah İspanya’da gösterdiğim başarıları burada devam ettiririm.” dedi.

Hedefleri sorulduğunda ise Mehmet Topal, şunları ifade etti: “Böyle bir takımın hedefleri her zaman en üstlere çıkmaktır, üst üste şampiyonluklara yaşamak ve Avrupa’da yükseklere çıkmaktır. Şampiyonlar Ligi’nde finale kadar gidebileceğimiz düşünüyorum. Türk Futbolu artık Avrupa’da çok iyi tanınıyor. Umuyorum söylediğim hedeflere ulaşırız Fenerbahçe’de. Banim hedeflerim her zaman üst seviyededir. Biz Şampiyonlar Ligi’ne gidiyorsak, o finali oynayacak güçteyizdir demektir, boşu boşuna gitmeyiz. Fenerbahçe çok büyük takım. Oyunumuzu üst seviyeye getirirsek, finale kadar gideriz. Zorlu iki ön eleme sürecinden geçersek daha başarılı olacağımız düşünüyorum.”

Geçen sezon Fenerbahçe’nin çok iyi bir mücadele ortaya koyduğunu kaydeden milli futbolcu, “Yaşanan olumsuzluklara rağmen çok iyi mücadele ettiler, son maçta şampiyonluğu kaçırdılar. Ama çok iyi bir sezon geçirdiler ve son dakikaya kadar mücadele ettiler.” dedi.

Öte yandan transferine olumlu yaklaşan Fenerbahçe taraftarına teşekkür eden Mehmet Topal, “Ali Yıldırım, Aykut Hoca ve Aziz Yıldırım beni burada görmek istediklerin bana çok hissettirdiler. Burada olduğum içinde çok mutluyum. Bu transfer sürecinde Fenerbahçe taraftarlarına da teşekkür ediyorum. Hiç olumsuz bir tepkiyle karşılaşmadım. Bu beni en çok motive eden şeylerden bir tanesiydi. Şükrü Saracoğlu, Türkiye’nin zemini en güzel ve en büyük statlarından biri. Umarım çok iyi başınalar burada imza atarız.” diye konuştu.

Milli Takımda Volkan Demirel ve Gökhan Gönül’ün ayrıca çocukluk arkadaşı Orhan Şam’ın söylediklerinin de Fenerbahçe’ye gelmesinde önemli bir etken olduğunu vurgulayan yıldız futbolcu, sözlerini şöyle sürdürüdü:
“Aykut Hoca, futbolculuk döneminde kendini kanıtlamış beyefendi bir kişilik. Kendisiyle bir kere görüştüm. Bir ağabey, bir arkadaş gibiydi. Tabii ki futbolcular için bunlar çok önemli şeyler. Bunlar futbolcuyu ayrı motive eder. İnşallah biz de Aykut Hoca’ya layık futbolcular oluruz.”

Kendisine takılan ’Örümcek Adam’ lakabını sevdiğini vurgulayan Mehmet Topal, “Bacaklarım uzun olduğu ve tüm toplara müdahale edebildiğim için bu lakap verildi. İspanya’ya gittiğimde Örümcek Adam ve ahtapot dediler. İkisi bir arada gidiyor. Uğurum ise; oğlum olduktan sonra onun bir kıyafetini her deplasmana götürüyorum bir de sahaya sağ ayağımla çıkarım” diyerek sözlerini tamamladı.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]