Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Ataşehir Coştu Coşturdu!

Yayınlanma:
ABONE OL

Ataşehir Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Kardeş Kültürler Festivali dün akşamki Mustafa Ceceli konseri ile sona erdi.

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali’nin üçüncüsü sona erdi. Her gece on binlerce kişinin izlediği festivalde; Sibel Can, Volkan Konak, Mustafa Ceceli, Haluk Levent, Onur Akın, Sabahat Akkiraz, Selda Bağcan, Kubat ve Latif Doğan sahne aldı. İçerenköy Carrefour otoparkında 6 gece boyunca süren ve 9 sanatçının katıldığı festivalin sunuculuğunu ise Yavuz Seçkin, Başak İkiz ve Ceyhun Yılmaz yaptı.

Festival süresince sanatçılara ve festival alanını dolduran on binlerce müzik severe ev sahipliği yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi’yi, CHP Milletvekilleri, CHP il ve İlçe yöneticileri, mahalle muhtarları, STK yöneticileri de yalnız bırakmadı. Festivale katılan sanatçı ve sunuculara Ataşehir Belediye Başkan Battal İlgezdi çiçek ve plaketin yanı sıra üçboyutlu fotoğrafların yer aldığı Çanakkale Destanı albümü hediye etti.

 

 

Festivalin ilk gününde Latif Doğan ve Haluk Levent sahne aldı. İkinci gün ise Sibel Can’ın konseri ile buluşan Ataşehirliler üçüncü günde Onur Akın ve Selda Bağcan konserinde bir araya geldi.

Ataşehir Kardeş Kültürler Festivali’nin dördüncü gün konukları ise İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz ve ünlü türkücü Kubat oldu. Konser boyunca halaylar çekilip türkülere eşlik edildi.

 

 

Festivalin beşinci gününde Ataşehir’de tam bir Volkan Konak fırtınası esti. Konser alanını saatler öncesinden dolduran ve konser başladığı anda yaklaşık 50 bin kişiye ulaşan izleyiciler 2,5 saat boyunca konserde Volkan Konak’la coştu. Festivalin son gününde ise genç sanatçılardan Mustafa Ceceli, alanı dolduran büyük bölümü gençlerden oluşan hayranlarıyla buluştu.

 

Ceceli’ye plaket vermek için başkan yardımcıları İlhami Yılmaz, Hüseyin Hışman, Abdullah Der, Zülfiye Çam ve İnci Beşpınar’la birlikte sahneye çıkan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; Kardeş Kültürler Festivali’ne emeği geçen tüm belediye çalışanlarına, katılım ve destekleri nedeniyle sanatçı ve sunuculara teşekkür etti.

 

Kardeş Kültürler Festivali’nin “bir ve beraber yaşamanın en güzel örneği olduğunu vurgulayan” Başkan İlgezdi, alanı dolduran gençlere de “Üniversite sınavlarında başarılar” diledi. Başkan İlgezdi; “Gençler bu ülkenin geleceği ve umududur. Gençlerimizin çağın koşullarına uygun eğitim alması için belediye olarak her türlü desteği veriyoruz vermeye devam edeceğiz” dedi.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
20 Mayıs 2024
Duman’ın “Erzurum’a Selam Söyle’nin ardından, “Kars’a Selam Söyle” kitabı yayınlandı

Marmara Üniversitesi öğretim üyelerinden Erzurumlu Prof. Dr. Halûk Harun Duman, Erzurum’u konu alan iki kitapla birlikte bir de Kars’ı konu alan yeni bir kitap yayımladı. Kitaplar hakkında değerlendirme yapan Duman, “Çok zengin anılar ve tarihsel bilgiler içeren kitaplar her iki şehrin 1960-1985 yıllarına ışık tutan ilginç bilgilerden oluşuyor. Adeta şehrin gizli tarihi sayılabilecek kitaplarla hiç […]

Genel
20 Mayıs 2024
Mardin Basın Çalıştayı’nda Gazeteciliğin Olumsuz Etkilendiği Sebepler Konuşuldu

Gazeteciler, yeni başlattıkları Basın Platformu hareketiyle Mardin’de bir çalıştay düzenlediler. Mardin Yay Grand Oteli’de gerçekleşen Basın Platformu 2. Çalıştayı, Mardinli gazetecilerinde yer aldığı toplantıda, önemli sorunların masaya yatırılmasına ev sahipliği yaptı. Toplantıya katılan gazeteciler, gelişen teknoloji, ekonomik sıkıntılar ve sosyal medya etkisi gibi konuların basılı gazeteciliği nasıl etkilediğini derinlemesine ele aldılar. TEKNOLOJİ VE TÜKETİM ALIŞKANLIĞI […]

Ekonomi
18 Mayıs 2024
Palandöken: “Yeni bir yapılandırma kanununa ihtiyaç var”

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade etti. Kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade eden TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Enflasyondaki artış sadece dar gelirlileri değil esnafı da büyük […]

Basında Kadıköy
18 Mayıs 2024
Kadıköylü Yazar Özge Doğar’dan Yeni Kitap

Kadıköylü Yazar Özge Doğar’ın “Renkli Çiçeklerim Var” başlıklı yeni öykü kitabı, Ters Kule Yayınları etiketiyle çıktı. 13 öyküden oluşan kitapta Çiçekçi Kadın Pembe, kadınlığa, insanlığa, geleceğe dair öyküler anlatırken; umudun oltasına takılmamızı sağlıyor. Özge Doğar “Renkli Çiçeklerim Var” hakkında, “Toplumsal acıların, bireyi etkilememesi mümkün değil. Benim öykülerimde kadınlar eşitlikten ve özgürlükten yana bir dünya için […]