Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Neşe Erberk, Yeni Gözdesi Tursil Jel’i Tanıttı!

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul – Tursil, yıllardan beri çamaşırda mükemmel temizlik ve büyüleyici koku arayan hanımların vazgeçilmezi. Markanın yaratıcısı, çamaşır deterjanlarının öncü firması Henkel, bu güveni ve hanımların beklentilerini karşılamak üzere Tursil’i ve onun temizlik formülünü sürekli geliştiriyor.

Henkel, bu kez hanımlara jel formülü sayesinde hem renklilerde hem de beyazlarda güçlü performans sağlayan, çamaşırları leylak ve kır bahçelerinin ferahlığı ile buluşturan yeni Tursil Jel Sıvı Çamaşır Deterjanı’nı sunuyor. Henkel yeni ürününün lansmanını ise eski Türkiye ve Avrupa Güzeli Neşe Erberk’in katılımıyla, İstanbul – Gayrettepe Point Hotel’de gerçekleştirdi.

 

 

“Yuvanızın Baş Tacına Yakışan Mis Gibi Temizlik” sloganı ile öne çıkan Tursil Jel’in lansmanı basın mensupları için gerçekleştirilen keyifli bir organizasyonla yapıldı. Lansmana katılan Neşe Erberk, 3 çocuk annesi bir kadın ve Joyfull House Yetenek Geliştime Merkezleri’nin sahibi deneyimli bir eğitimci olarak Tursil markasının hayatını nasıl kolaylaştırdığını anlattı. Erberk; “Hem çalışan hem de ev işleriyle bizzat ilgilenen bir anne olarak Tursil jel’in evde en büyük yardımcım olduğunu söyleyebilirim.

Ben çamaşırların temizliği ve kokusu konusunda dikkatli ve titiz bir insanım. Kızlarım da büyüdükçe bu titizliğimi paylaşmaya başladılar. Benim gibi onlar da çamaşırlarının tertemiz olmasını ve mis gibi kokmasını istiyorlar. Ben Tursil jel ile hem renklilerde hem de beyazlarda harika sonuçlar alıyorum. Bu anlamda Tursil Jel’den çok memnunum.” dedi. Tursil Jel’in üstün temizlik sağlarken ev ekonomisine de katkı sağladığını vurgulayan Erberk, leylak ve kır çiçeği olmak üzere iki farklı koku seçeneği sunan yeni ürünün, evlere bahar tazeliği getirdiğini de sözlerine ekledi.

Tursil Marka Müdürü Beçhan Sayıner, Tursil Jel lansmanı ile hedeflerinin Henkel’in sıvı deterjan pazarındaki konumunu daha da güçlendirmek olduğunu belirtti.

Lansmanda ayrıca çiçekler ve aranjman yapımı konusunda uzman isimlerden Ege Soley de yer aldı. Ege Soley, leylak ve kır çiçeği kokusunun insanlara bahar coşkusu hissettirdiğini söyledi. Soley, basın mensupları ile birlikte çiçek aranjmanı yapımı workshop’u da gerçekleştirdi.

 

 

Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Kozmetik ve Kişisel Bakım ile Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş alanında lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel, Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada 47.000’den fazla çalışanı bulunan Henkel, 2011 mali yılında 15 milyar 605 milyon Euro’luk satış ve 2 milyar 29 milyon Euro’luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır ve şirket “Fortune Global 500” listesinde yer almaktadır.

 

 

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]