Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Pitbull’u Boğarak Öldüren Yunus Dehşet Anlarını Anlattı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal’da serinlemek için denize girdikten sonra kendisine saldıran pitbull cinsi köpeği boğarak öldüren 14 yaşındaki Yunus Yeltek, hastane odasında gazetecilere dehşet anlarını anlattı.

Cevizli Eski Tekel İskelesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Yunus Yeltek serinlemek için denize girdiği sırada, yanında bulunan arkadaşı O.A. gezdirmek için sahile getirdiği pitbull cinsi köpeği serinlemesi için denize salınca köpek çocuğa saldırmıştı. Olayın ardından kendisine saldıran köpeği boğarak öldüren Yunus Yeltek, Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yeltek, başından geçen olayı hastane odasında gazetecilere anlattı.

Pitbull’un gezdirmeye çıkaran arkadaşının kendisine ‘kaçma ısırmaz’ dediğini, bunun üzerine kaçmadığını belirten Yeltek, “Isırdı. Bende denizden çıktım. Kurtardılar. Suratımı görünce geri atladım ve onu boğdum” dedi.

Denizde 10 dakika, dipte de 5 dakika köpekle boğuştuğunu belirten Yunus, “Ben yüzmeyi seviyorum. Nefesimi uzun süre tutabildiğim için dibe daldım. Sarıldım ona dibe çektim. O bırakınca yukarı çıktım, kıyıya götürdüm” diye konuştu.Köpeğin saldırısı sonucu yüzünden ve elinden yaralanan Yunus Yeltek, 6 saatlik bir ameliyat geçirdiğini, şu anda durumunun iyi olduğunu belirtti.

Yunus’un yakını Serkan Anlargu ise, “Olaya tanık olan bir vatandaşımız beni aradı. Ben hastaneye koştum. Köpek sahibi olan bir köpek. Aşıları var ama bu bir anlam ifade etmiyor. Aşıları var diye sokağa salınacak diye bir anlam taşımıyor. Hepimiz hayvansever vatandaşız ama bu şekilde insana zarar veren bir hayvanı kabul edemeyiz” dedi.

Yunus’un yanında bulunan arkadaşının pitbull’un tasmasını çıkardığını ve köpeğin denize atlayıp çocuğa saldırdığını anlatan Anlargu, “Yunus ‘bırakma’ demiş. Köpek tasma çözülür çözülmez suya atlayıp, Yunus’un üstüne yüzüyor. Yunus o anda tepki vermiyor. Direkt ısırmaya başlıyor. Parça parça saldırıyor. Yunus boynunu koruyunca suratına saldırıyor. Yunus suyun altına çekiyor. 5 dakika suyun altında nefesini kesiyor. O esnada patileriyle vuruyor. En son bir tane vuruyor, kendisini bırakıyor” şeklinde konuştu.

Anlargu, köpeğin sahibinin bir başkası olduğunu belirterek, “40 yaşlarında bir vatandaş. Köpeği gezdirsin diye verdiği kişi 20 yaşında. Köpeğin gerçek sahibi ortaya çıkmadı. Gerekli işlemler başlatıldı” dedi.

Pitbull cinsi köpeklerin bu şekilde sokaklarda gezdirilmesine karşı olduğunu anlatan Anlargu, “İnsanlık dışı bir şey. Araba çekebilen bir köpek. Siz bunu nasıl rahatça gezdirebiliyorsunuz. Bu olaydan mağdur olmuş bir sürü kişi var. Onlardan biri de biziz” diye konuştu. İSTANBUL (İHA)

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]