Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İlgezdi: “Bizim görevimiz; vatandaşa hizmet etmektir”

Yayınlanma:
ABONE OL

Daha önce yapımına başlanan ve Ataşehir Belediyesi’ne yetki verilmediği için çürümeye terkedilen Esatpaşa Mahallesi Kültür Merkezi’nin belediyeye devredilmesini isteyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi “Bu bina çürüyor, buranın devrini bize yapın, 6 ayda bitirelim ve mahalleli buradan faydalansın. Burada yapılan siyasi bir durumdur. Bunun kimseye faydası yok. İnşaat orada çürüyor. Engel olmayın” dedi.

Her hafta bir mahallede toplantı yaparak vatandaşların sorunlarını birebir dinleyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi 19 Ocak Perşembe günü Esatpaşa Mahallesi sakinleri ile buluştu. Ataşehir Belediyesi’nin ilçeye ve özellikle mahalleye sunduğu hizmet ve yatırımların anlatıldığı mahalle toplantısına Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin yanı sıra belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve Esatpaşa Mahalle Muhtarı katıldı.

Esatpaşa Güvenç Pelit Düğün Salonu’nda yapılan mahalle toplantısında konuşan Esatpaşa Mahalle Muhtarı Mehmet Parlayan, belediyenin verdiği hizmetlere dikkat çekerek, “Parklarımızda, camilerimizde, okullarımızda periyodik çalışmalar yapılıyor. Geçen yıl mahallemizde yaptığımız toplantıda başkanımızdan; etrafı çevrilmemiş tek camimiz olan Yunus Emre Camii için gerekli çalışmaların yapılması için ricada bulunmuştuk. Bu konuda sözünü yerine getirdiği için ve verdiği tüm hizmetler için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ise, “Seçimlerden sonra bu mahallede yaptığımız toplantıya katılıp tapu ile ilgili sorunlarını anlatan kişilerin çoğunu şimdi görmüyorum. Ne mutlu ki, bakın onların problemi çözülmüş.  Biz seçimlerde verdiğimiz sözleri tuttuk, tutuyoruz. Esatpaşa, Örnek ve Mustafa Kemal mahallelerinde 3 bin 500 vatandaşımıza tapularını verdik. Bizim için kimin hangi siyasi görüşte olduğu mühim değil, bizim görevimiz; vatandaşa hizmet etmek, sorunu en kısa sürede çözmektir” dedi.

Mahallede bulunan imar ve plan ile ilgili problemin kaynağının ilçe belediyesi olmadığının altını çizen Başkan Battal İlgezdi, belediyenin verdiği hizmetleri anlatarak, “Çöpleriniz geçen dönemde olduğu gibi üç günde bir değil, her gün alınıyor. Mahallenin asfaltını, kanallarını, parklarını yaptık, şimdi bir söz daha veriyoruz ki, 2012 yılsonuna kalmadan asfaltsız bir metrekare alan kalmayacak. Ayrıca Esatpaşa’da bulunan spor sahası alanının kullanım hakkını aldık, buranın projesi şu anda yapılıyor. Burada yapacağımız spor salonunu sizin çocuklarınıza sunacağız” diye konuştu.

Mahallede daha önceki ilçe belediyesi zamanında yapımına başlanan Esatpaşa Mahallesi Kültür Merkezi konusunda da açıklamalar yapan Battal İlgezdi şunları söyledi: “Siyaset içerisinde karalamak ve çamur atmak moda haline gelmiş. Bu Kültür Merkezinin alanı İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeridir. Ataşehir Belediyesi kurulmadan önce bu kültür merkezi için harcamaları eski ilçe belediyesi yapmış. Biz İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valilik ile ilgili konuda defalarca yazışmalar yaptık. Bu bina çürüyor, buranın devrini yapın bize, 6 ayda bitirelim ve mahalleli buradan faydalansın. Burada yapılan siyasi bir durumdur. Bunun kimseye faydası yok. İnşaat orada çürüyor. Engel olmayın.”

Başkan İlgezdi’nin konuşmasının ardından mahalle sakinleri genel ve özel sorunlarına ilişkin isteklerde bulundu. Başkan İlgezdi de başkan yardımcıları ve birim müdürlerinden vatandaşların sorunlarının en kısa zamanda çözümlenmesini istedi.

 

 

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]