Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Örnek Mahallesi’nde “Örnek” toplantı

Yayınlanma:
ABONE OL

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, geleneksel “Mahalle Toplantıları” kapsamında Örnek Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Toplantının yapılacağı salonu dolduran mahalle sakinlerinin yanı sıra Ataşehir’in diğer mahallelerinden de çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda Başkan Battal İlgezdi, yoğun ilgi nedeniyle salona güçlükle girebildi.

Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve belediye birim müdürlerinin de katıldığı toplantı Örnek Mahallesi Muhtarı İdris Taşkın’ın konuşması ile başladı. Mahalleye yapılan hizmetler nedeniyle belediye Başkanı ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür eden Muhtar Taşkın, “1960 yılından beri yaşadığım Örnek Mahallesi’nde en büyük hayalim, mahallemize bir Kültür Merkezi yapılmasıydı. Bunu gerçekleştiren Belediye Başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum” dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı konuşmada; yapılan hizmetlerin “önce İnsan” sloganı ile gerçekleştirildiğini, belediyenin tüm hizmetlerinde; parti rozetinin değil, insanların öncelikli olduğunu vurguladı ve “Belediyemizin tüm birimlerinde, vatandaşlarımızın sorunlarını çözerken; onların din, dil,ırk, mezhebine bakmıyor, insanların sağlıklı ve mutlu yaşaması için hizmet veriyoruz. İnsanların sağlıklı ve mutlu yaşaması için bir çivi çakana, hizmet verenlere, destek olanlara da hem şahsım hem Ataşehirliler adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Binası bile olmayan Ataşehir Belediyesi’nin kurucu başkanı olarak 29 Mart 2009’da başladığı belediye başkanlığı görevinde ilçenin yıllardır hizmet görmeyen mahallelerindeki sorunları çözmek için yapılan planlamanın çok önünde olduklarını belirten Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Örnek Mahallesi’nin kanayan yarası olan tapu sorununun çözüldüğünü ve 610 kişiye tapu verdiklerini, yoğun yağışlarda yıkılan Tamirhane Köprüsü’nü yeniden yaptıklarını, başta İsmet İnönü Parkı olmak üzere 3 yeni park yapıldığını, var olan 8 parkta ise yenileme çalışmalarının tamamlandığını anlattı. Mahallenin sokaklarına ve 27 caddesine 10 bin 500 ton asfalt serildiğini, 12 bin 200 metrekarelik alana da parke taşı döşendiğini ifade eden Başkan Battal İlgezdi, çöp toplama, denetim gibi rutin belediye hizmetlerinin ise aralıksız devam ettiğini söyledi.

Ataşehir genelinde yapılan çalışmaları da kısaca anlatan Başkan Battal İlgezdi şunları söyledi: “2012 yılı Ataşehir için hasat yılı olacak. Önümüze çıkarılan engellere rağmen göreve geldiğimiz andan itibaren yapılan ve vatandaşların büyük desteği ile gerçekleştirdiğimiz yatırım ve hizmetlerin meyvesini hep beraber toplayacağız. Ben yola çıkarken sizlere sizler de bana güvendiniz. Karşılıklı güven ve destekle yeniden kurduğumuz Ataşehir artık bir çekim merkezi. Ben inanıyorum ki herkes Ataşehirli olmak isteyecek Ataşehir’de yaşamak isteyecek, çünkü gelecek burada”

Başkan Battal İlgezdi konuşmasının ardından vatandaşların sorularını yanıtladı, sorunlara ilişkin toplantıda bulunan başkan yardımcıları ve birim müdürlerine talimat verdi.  Başkan İlgezdi, toplantının ardından salondan yoğun alkış ve sevgi gösterileriyle ayrıldı.

 

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]