Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ekşi, Tüzüğe aykırı herhangi bir sorun yok!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kadıköy’de hareketli günler yaşayan CHP ilçe teşkilatında yeni atanan CHP Kadıköy İlçe Başkanı Başkan Necati Ekşi, “Bizim kimseyle bireysel bir sorunumuz yoktur. Amacımız, partinin Kadıköy’de güçlü bir örgüte sahip olarak büyümesidir” dedi.

 

Geçtiğimiz hafta görevden alınan önceki ilçe başkanı Türer Ercan’ın ilçe başkanlığını teslim etmemesi üzerine noter huzurunda çilingirle girerek ilçe teşkilat çalışmalarına son sürat başlayan çiçeği burnunda yeni Başkan Necati Ekşi, “Parti içi kavgalardan uzak, Kadıköy’de siyasetin yeniden önünü açmayı düşünüyoruz.

 

25.11.201 tarihinde yeni yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımız ile birlikte göreve başladık. Öncelikle parti üyelerini buluşturmak ve örgütle buluşmak istiyoruz. Parti içi kavgalardan uzak, Kadıköy’de siyasetin yeniden önünü açmayı düşünüyoruz. Zor bir süreç,1 Kasım itibariyle seçim takvimi başlamıştır. Martın sonuna doğru ilçe kongreleri yapılacak. Biz de Mart ayı içinde Kadıköy İlçe Kongresini yapmayı düşünüyoruz. Ben bir görev süreci olarak düşünüyorum. Zor bir süreçte görev aldık.

 

Bu zor süreçte yapacağımız çalışmalarla bu süreci rahatlıkla geçeceğimizi Kadıköy’de partiye yeni bir canlılık, mahalle toplantıları, örgüt toplantıları ve mahalle süreçlerini yeniden başlatacağız. Bizim kimseyle bireysel bir sorunumuz yoktur. Amacımız, partinin Kadıköy’de güçlü bir örgüte sahip olarak büyümesidir.

Bu anlamda hem yönetim kurulu üyelerimiz hem parti kollarımız ve üyelerimizle birlikte canlı ve çalışkan bir örgüt yaratacağımıza inanıyorum. Bu konuda herkesten faydalanacağız. Kimseyi bu işin dışında tutmak gibi bir düşüncemiz yok. İnşallah başarılı oluruz, ben yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum. Süreç çok dar. Çok kısa bir zamanımız var. Bu zaman içinde bu süreci toparlayabileceğimizi düşünüyoruz.8 yıldan sonra partide yeniden örgüt toplantılarını da başlatacağız.

 

Aralık’ta örgüt toplantısı yapacağız…

Biz 10 Aralık 2011 tarihinde Kadıköy’de bir örgüt toplantısı yapmayı düşünüyoruz.

Şu an Kadıköy İlçe Teşkilatına atanan bizler, kongreye kadar olan bir atama listesidir.

Kadıköy’e yeni bir yönetim atanmıştır, 14 ilçe başkanı 15 kişiden oluşan, o konuda tüzükte herhangi bir sıkıntı yok. Bir kayyum ataması söz konusu değildir. Tüzüğe aykırı herhangi bir sorun yok.

 

Biz mahalle toplantılarına başlayacağız.21 mahallenin parti üyeleriyle ilçemizde toplantılara başladık. Kadın kolları ve gençlik kolları da çalışmalarına devam etmektedir. Biz onların özerk bir çalışma yapmasından yanayız. Geçmişte olduğu gibi onlara destek olacağız. Bunda herhangi bir sorun yok. Sürecin zor olduğunu, son günlerde basında partimiz ile ilgili çıkan ülke gündemiyle alakalı haksız eleştirileri genel başkanımız ve yöneticilerimiz karşılıyor.

 

Biz Kadıköy’de yeniden canlı, güçlü bir örgüt yaratmaya çalışacağız. Partiyi, partililerin temsil ettiği bir parti yaratmayı düşünüyoruz. Kadın ve gençlerimizin parti içinde daha fazla temsil edilmesini sağlayacağız. Sürecimiz zor ama bu işin üstesinden arkadaşlarımızla beraber geleceğimizi düşünüyorum. Geçmişte görev yapan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Uzun bir süre partiyi Kadıköy’de sırtladılar, bize de tebliğ edilen bu görevi biz de tüzük kuralları içerisinde yerine getireceğiz “ dedi.

 

Kadıköy’de siyasetin içinde her zaman yer aldım!

-1993 yılında SHP Kadıköy ilçe saymanıydım.1994 yılında Büyükşehir ve Kadıköy Belediye meclis üyesi seçilim.1994-1999 yılları arasında 4 buçuk sene Kadıköy Belediyesi Bütçe Komisyonu Başkanlığı yaptım. Büyükşehir Belediyesinde birçok komisyon üyeliği yaptım. Bir dönem CHP Kurultay delegeleği yaptım.

Bir dönem partiden ayrılmak zorunda kaldım. Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olmasıyla da bir kısım arkadaşla beraber tekrar partiye döndük. Ben partiye yeni katılan biri değilim, 1988 yılından beri aktif bir şekilde önce SHP ardından CHP siyasetinin içinde varım” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kadıköy İlçe Yönetim Kurulu yeni atanan şu isimlerden oluşturuldu.

 

 

Başkan Necati Ekşi

Ali Narin

Nevzat Berk

Hakan Yüksekal

Abdullah Aydın

Cemal Karakurt

Ferah Diba Yeğin

Ayla Aydın Doyum

Kemal Ceylan

Onur Temurlenk

Mehmet Ayaz

Damla Toprak

Süleyman Güzel

Tamer Çebi

Janet Otoğlu

Haber: Kenan Gülerci

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI Türkiye’de özellikle son yıllarda […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Çocuk
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]