Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Teknik Yapı, ‘5K’ modelini uygulayacak

Yayınlanma:
ABONE OL

2010 yılındaki stratejisini belirleyen Teknik Yapı, kendi arsalarında gerçekleştireceği projelerde Konforlu, Kullanışlı, Kolay ödenebilen ve Kazanç sağlayan Küçük daireler yer alacak.

 

 

Kadıköy, Ataşehir ve Kartal’da gerçekleştirdiği projelerle farklı gelir gruplarındaki müşterilerine aynı kalite, güven ve konforu sunan Teknik Yapı,  2010 yılında kendi arsalarında gerçekleştireceği projelere ağırlık verecek.

Başta Ataşehir olmak üzere Kartal ve Kadıköy bölgelerindeki konut talebini karşılamaya yönelik projeleri hayata geçirecek olan Teknik Yapı, homeoffice ve ticari üniteler gibi alternatif yapılara da projelerin de yer verecek.

2010 yılında gerçekleştirilecek projelerde öne çıkacak konsept ise küçük, çok amaçlı, ihtiyaç duyulan konforu sunan, kolay kredi imkanı sağlayan, prim potansiyeline bağlı olarak kazançlı ve ekonomik daireler olacak.

  nazmi-bey-yeni-ofiste

Teknik Yapı Holding Plaza’da gerçekleştirilen toplantıda 2010 stratejilerini açıklayan Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, gelecek yıl hayata geçirilecek projelerin esnek yapıya sahip prestijli projeler olacağını belirtti.

 

“2010 projelerinin en önemli özelliği, Teknik Yapı’ya ait arsalar üzerinde yükselecek olmasıdır” ifadesini vurgulayan Başkan Durbakayım, gerçekleştirilecek projelerde arsa sahipliğinin önemine vurgu yaptı.

Aralık 2009’da TOKİ’nin gerçekleştirdiği ihaleye girerek Ataşehir’de toplam büyüklüğü 23,500 metrekare olan iki arsa aldıklarını hatırlatan Başkan Durbakayım “Geçtiğimiz yıllarda iyi bir sinerji ile Ataşehir Uphill Court projesini gerçekleştirerek bölgeye Bağdat Caddesi kalitesini getirdiğimiz Ataşehir’de yine iki ayrı proje sunacağız.

Ancak bu kez kendi arsamızda tek başına hareket etmenin verdiği avantajı daha iyi kullanarak, daha ekonomik konutlar inşa edeceğiz ve kendimize özgü çizgimizi kullanacağız. Çünkü bir proje oluştururken maliyet kontrolünün tamamen yapımcı firmada olması gerekir.

En büyük maliyet kalemi arsa olduğu için, tüketiciye daha düşük fiyat verme olanağına sahip olacağız” açıklamasında bulundu.

 

Konforlu ve kullanışlı daireler, kolay alınabilecek ve alana kazandıracak

 

Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, Türkiye’deki konut anlayışının da küresel trende uyum sağladığına dikkat çekti. Gelişmiş ülkelerde olduğu gibi Teknik Yapı projelerinde de küçük metrekarede daha fazla fayda sağlayan ekonomik konutlar yapılacağını belirten Durbakayım, “Bu projelerimizdeki daireler şıklıktan ve popüleritesinden bir şey kaybetmeyecek özelliklere sahip olacak.

Bir takım yüzeysel estetik veya karmaşık terimlerle tüketicinin kafasını karıştırmak gibi pazarlama yöntemleri kullanmayacağımızı da belirtmek isterim. En yüksek kullanım alanı sağlayan ve en düşük kullanım maliyeti olan ürünlerle donatılmış daire tipi yaratacağız.

Yüksek gelir seviyesindeki müşterilerin tercih edeceği konforu, lükse kaçmadan kullanım maliyeti düşük malzemelerle ve Teknik Yapı güvencesi ile sunacağız. Fiyat en makul seviyede olacak ve özel kredilendirme avantajları sağlanacak.

Projelerin yükseleceği bölgelerdeki prim potansiyelini göz önünde bulundurarak, müşterilerimize hem kullanım amaçlı hem de yatırım amaçlı daire seçeneği sunarak kazanç kapısını sonuna kadar açık bırakacağız” bilgisini verdi.

 

Konut ağırlıklı olacak ama…

 

Başkan Durbakayım 2010 yılında konut ağırlıklı projelere öncelik vereceklerini açıkladı ancak Ataşehir’de homeoffice ve ticari üniteler gibi alternatiflerin de yeni projelerinde yer alacağına işaret etti. Bu nedenle Ataşehir’de gerçekleştirecekleri projelerin esnek yapıya sahip projeler olacağını yönünde ipucu verdi. 

 

Başkan Nazmi Durbakayım, Ataşehir’deki arsalarda gerçekleştirecekleri projeleri, Şubat 2010 itibariyle satışa çıkmayı planladıklarını açıklarken, Kartal’da da üç proje üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Kartal’daki projelerin de Mart 2010’dan itibaren ard arda satışa çıkarılması için karar alındığını söyledi.

İlgili Haberler

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

EFSANEVİ BAROK ORKESTRASI ACCADEMIA BIZANTINA, İSTANBUL VE ANKARA’DA 40.YILINI KUTLAYACAK!

Barok müziğin öncüsü Accademia Bizantina, 40 yıllık bir müzikal yolculuğunun gururunu özel konserlerle kutluyor. Grammy adaylığı ve sayısız prestijli ödülle taçlanmış uluslararası efsanevi topluluk, İstanbul ve Ankara’daki müzikseverleri unutulmaz bir geceye davet ediyor. Barok müzik geleneğine bağlı kalarak eski enstrümanların orijinal seslerine vurgu yapan dünyaca ünlü barok orkestrası Accademia Bizantina, Mart ayında İstanbul ve Ankara’da […]

Dünyadan
04 Mart 2024
“Tortum Parfümleri” Riyad’da IBF Türkiye – Suudi Arabistan Fuarı’nda…

Milli Gururumuz ‘Tortum Parfümleri’  27. IBF Türkiye-Suudi Arabistan Fuarı’nda Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), İhracatı Geliştirme Komisyonu İcra Kurulu Üyesi Erzurmlu İş insanı Serkan Demir,  kısa süre önce doğup büyüdüğü toprakların ismini verdiği memleketinde yüzde yüz öz sermayeli yerli ve milli üretim olan ‘Tortum Parfümleri’ 27. IBF Suudi Arabistan Fuarına katılmanın haklı gururunu yaşıyor. […]

Satır arası “Yeşil Mavi Hayat”
Eğitim
27 Şubat 2024
Satır arası “Yeşil Mavi Hayat”

Meltem Soğuk Stropoli, Destek Yayınları’ndan çıkan Yeşil Mavi Hayat isimli kitabıyla çiçeği burnunda bir yazar. Şu an İsviçre’de yaşayan Stropoli ile bir Türkiye ziyaretinde Büyükada’da bir araya geldik ve hem kitabını, hem de kişisel edebiyat macerasını konuştuk. Keyifli okumalar! Biraz sizden kendinizi dinleyelim mi? Bugün sizi bulunduğunuz noktaya getiren neler oldu? Şu an burada yazar […]