Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Çevreci öğrenciler Koç Holding’de buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

Koç Holding’in 2006 yılında sorumlu vatandaşlık bilincinin geliştirilmesi amacıyla başlattığı “Ülkem İçin” projesinin dördüncü yılında TEMA işbirliğiyle 81 ilde çevre konulu eğitimler veriliyor.

 

Çevre bilincinin geliştirilmesi ve doğal kaynakların bilinçli kullanımına yönelik, toplumun harekete geçirilmesi amacıyla 81 ilde yürütülmesi planlanan eğitimlerin İstanbul ayağı 16 Aralık Çarşamba günü Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanı Ali Y. Koç’un katılımıyla Koç Holding’in Nakkaştepe’deki merkezinde gerçekleştirildi.

İLGİLİ HABER EZBERCİ EĞİTİM

 

Öğrencilere çevre bilincini aşılamak üzere Koç Holding Bayilerinden oluşan “Ülkem İçin” projesi gönüllü elçileri kendi illerindeki organizasyon, eğitim ve uygulama olmak üzere yerel proje liderliğini üstleniyorlar. TEMA İl Temsilcilerinin katkılarıyla bu yıl eğitimlerde 60 ilde 13 bin öğrenci eğitildi. Yıl sonuna kadar bu rakamın 18 bine ulaşması bekleniyor.

İstanbul’da “Ülkem İçin” projesi Elçisi Altuğ Erkan tarafından organize edilen çevre eğitiminde “Çevre Korumanın Önemi” ve “Doğa Tahribatının Önlenmesi İçin Yapılması Gerekenler” üzerinde duruldu.

 

Eğitim çalışmasının açılış konuşmasını yapan Ali Y. Koç “Çevrecilik tasarruflu bir yaşam tarzı öngörüyor.”diyerek başladığı konuşmasında Koç Holding Kurucusu Dedesi Vehbi Koç’un çalışanlarını ve ailesini her zaman tasarrufa teşvik ettiğini, bazı kişilerin bunu eli sıkılık olarak değerlendirdiğini, oysa bu gün çevreciliğin tasarruflu bir yaşam olduğunun herkes tarafından kabul edildiğini ifade etti. Geleceği gençlerin tasarlayacağını da söyleyen Koç, Doğanın korunması konusunda gençlere büyük görevler düştüğünü vurguladı.

Nurettin Teksan ve Demir Saç İlköğretim Okulu öğrencilerinin eğitildiği etkinlikte çevre ile ilgili şiirler okundu. Öğrencilerin yaptığı çevre konulu resim ve ebru çalışmaları Ali Y. Koç’a takdim edildi.

 

TEMA Vakfı İstanbul 1. Bölge Temsilcisi Melek Sevil İrengü yaptığı sunumunda Erozyondan Küresel Isınmaya, su kıtlığına, Toprağın oluşumu ve öneminden, doğal dengenin bozulmasına ve biyolojik çeşitliliğin yok olmasına kadar çeşitli çevre sorunları hakkında bilgiler verdi. Çözüm önerilerini de dile getiren İrengü, TEMA Vakfı’nın kuruluş amacını da dile getirdi.

 

Eğitim Çalışması Koç Holding’in arazisinde öğrenciler tarafından sembolik olarak gerçekleştirilen ağaç dikimi ile sona erdi.

İlgili Haberler

Eğitim
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]

Satır arası “Yeşil Mavi Hayat”
Eğitim
27 Şubat 2024
Satır arası “Yeşil Mavi Hayat”

Meltem Soğuk Stropoli, Destek Yayınları’ndan çıkan Yeşil Mavi Hayat isimli kitabıyla çiçeği burnunda bir yazar. Şu an İsviçre’de yaşayan Stropoli ile bir Türkiye ziyaretinde Büyükada’da bir araya geldik ve hem kitabını, hem de kişisel edebiyat macerasını konuştuk. Keyifli okumalar! Biraz sizden kendinizi dinleyelim mi? Bugün sizi bulunduğunuz noktaya getiren neler oldu? Şu an burada yazar […]

Belediye
27 Ocak 2024
Gazeteci Murat Marap, belediye başkan adayı oluyor

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Komisyon Üyesi Murat Marap’ın Samsun’un Canik ilçesinden belediye başkan adayı olacağı konuşuluyor. Murat Marap, Yeniden Refah Partisi Canik Belediye Başkan Adayı mı? 31 Mart seçimleri yaklaşırken Yeniden Refah Partisi’de de aday belirleme çalışmaları devam ediyor. İLGİLİ HABER İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI Özellikle Yeniden […]

Başıboş köpekler konusunda en cesur adımları, bu iki cesur yürek attı

Ülkemizde cadde ve sokaklar, çocuk parkları, hayvansever maskesi altında faaliyet gösteren bir takım dernekler vasıtasıyla bilinçli bir şekilde başıboş köpekler tarafından adeta istila altına alındı. Başıboş köpekler insanlarımıza saldırıyor, parçalıyor öldürüyor. İLGİLİ HABER KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ Ama köpeğe dokunamıyorsun çünkü 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununu yürürlüğe girdikten sonra köpekler […]