Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kadıköy’de Yıldızlar Altında Tiyatro Keyfi

Yayınlanma:
ABONE OL
Kadıköy’de Yıldızlar Altında Tiyatro Keyfi

Kadıköy Belediyesi Tiyatro Festivali 1 Ağustos Cumartesi günü başlıyor.

Kadıköy Belediyesi’nin 2003 yılından beri “Yıldızlar Altında Tiyatro Keyfi” sloganıyla düzenlediği Tiyatro Festivali Kadıköy Belediyesi Özgürlük Parkı’nda tiyatro severlerle buluşuyor. Bu yıl 7. kez düzenlenerek geleneksel hale gelen festivalde kış aylarında özel tiyatrolarda kapalı salonlarda, kapalı gişe oynanan seçkin oyunlar, bu kez açık havada yıldızlar altında ücretsiz olarak seyircisiyle buluşacak.

1 Ağustos Cumartesi günü başlayarak 10 Ağustos’a kadar sürecek olan Festivalin açılışı Tuncay Özinel Tiyatrosu’nun “Hırsızistan” adlı komedi oyunuyla yapılacak. İdil Yazgan, Tomris Karakartal, Arda Esen, Tuncay Özinel, Eray Işık, Kerem Keskin, Ajda Gürsoy’un rol aldığı oyun iki perde olarak sahnelenecek.

Birbirinden eğlenceli oyunların yer aldığı festivalde ilgi görmesi beklenen diğer bir oyunu da Reşat Nuri Güntekin’in ünlü romanı Çalıkuşu’nun farklı bir yorumla tiyatro perdesine aktaran Tiyatro Kedi
hazırladı. Ebru Cündübeyoğlu, Dilek Türker, Elif Çakman, Atılgan Gümüş, Tarık Papuççuoğlu ve Özlem Çakar gibi oyuncuların rol aldığı “Çalıkuşu” adlı oyunda üç farklı Feride canlandırılıyor.

tiytro_2_shop

Seden Kızıltunç’un rol aldığı “Hergelekon” adlı politik güldürü de ise Ergenekon adından yola çıkılarak bugünkü politik duruma gönderme yapılarak yazıldı. Tiyatro severler bu Hergelekon’u izlerken hem gülecek, hem de düşünecek.

Sadri Alışık Tiyatrosu’nun Yeşil Papağan Limited adlı traji-komedi oyununda ise Çolpan İlhan kalabalık bir usta oyuncu kadrosuyla toplumun farklı kesimlerinden ve mesleklerden kişilerin mafya ile ilişkilerini sorgulayacak.

Asuman Dabak Tiyatrosu’nun “Vanilyalı İlişkiler” adlı oyunu, Tiyatrokare’nin “Bu da Benim Ailem”, Ali Poyrazoğlu’nun “Bir Sen Katlın Yalnızlık Gelince” ve Kabare Dev Aynası’nın sahneye koyacağı “İnsanoğlu İnsan” adlı komedi oyunlar da seyirciler yıldızlar altında kahkahalı dakikalar geçirecek.

Süheyl-Behzat Uygur kardeşlerin rol aldığı “Tuhaf İkili” adlı eğlenceli komedi oyunuyla son bulacak Tiyatro Festivali’nde tüm oyunlar saat 21.00 de başlayacak.

Kadıköy Belediyesi Tiyatro Festivalinde, seyircilerin yoğun ilgi ve katılımlarıyla şimdiye kadar 33 seçkin tiyatro gurubu ve 82 farklı tiyatro oyunu seyircilerle buluştu. Her yıl Ağustos ayında gerçekleştirilen Tiyatro Festivalinde kapılarda uzun kuyruklar oluşuyor.


PROGRAM:

01 Ağustos 2009 Cumartesi -Tuncay Özinel Tiyatrosu-HIRSIZİSTAN (Komedi–2 Perde)
02 Ağustos 2009 Pazar -Kartal Sanat Tiyatrosu-BEKÇİ (Traji_Komedi–2 Perde)
03 Ağustos 2009 Pazartesi -Tiyatro Kedi-ÇALIKUŞU (Dram–2 Perde)
04 Ağustos 2009 Salı- Kabare Dev Aynası-İNSANOĞLU İNSAN (Komedi–2 Perde)
05 Ağustos 2009 Çarşamba- Evrensel Kabare-HERGELEKON (Politik Güldürü)
06 Ağustos 2009 Perşembe- Sadri Alışık Tiyatrosu-YEŞİL PAPAĞAN LİMİTED (Traji_Komedi–2 Perde)
07 Ağustos 2009 Cuma- Tiyatrokare-BU DA BENİM AİLEM (Komedi–2 Perde)
08 Ağustos 2009 Cumartesi- Asuman Dabak Tiyatrosu-VANİLYALI İLİŞKİLER (Komedi–2 Perde)
09 Ağustos 2009 Pazar- Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu-BİR SEN KALDIN YALNIZLIK GELİNCE (Komedi–2 Perde)
10 Ağustos 2009 Pazartesi- Süheyl Behzat Uygur Tiyatrosu-TUHAF İKİLİ (Komedi–2 Perde)

Tüm oyunlar saat 21.00 da başlayacak.

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Usta sanatçı Müjdat Gezen, 71. sanat yılını Kadıköy’de kutlayacak

Müjdat Gezen Belgeseli ve Söyleşisi 14 Mart’ta Caddebostan Kültür Merkezi’nde Kadıköy Belediyesi, usta sanatçı Müjdat Gezen’in 71. sanat yılını özel bir programla kutlayacak. Müjdat Gezen Belgeseli gösterimi ve söyleşisinin gerçekleştirileceği etkinlikte usta sanatçının ailesi, arkadaşları, öğrencileri de yer alacak. Ücretsiz etkinlik 14 Mart Perşembe günü saat 20.00’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 10 yaşında çıktığı sahneye […]