Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Teröristin Sırtı Sıvazlayarak Terör Önlenmez

Yayınlanma:
ABONE OL


Tokat’ta hain pusuda 7 askerimiz daha şehit edildi. PKK terör örgütü 29 gün önce İstanbul Küçükçekmece’de bir belediye otobüsünü ateşe vermesi sonucu ağır bir şekilde yaralanan gencecik kızımız Serap Eser de şehit oldu. PKK ve taşeronları yönetim zafiyetinden şımararak günlerdir ülke genelinde terör estirmektedir. Açılım, Habur rezaleti derken iyice azan teröristler adeta “köpeksiz köyde değneksiz gezer” olmuştur.

Son yaşananlardan, tedbir alınmadığı takdirde terör eylemlerinin hız kazanarak devam edeceği anlaşılmaktadır. Sayın Başbakan ve İktidarı oluşturanlar artık gerçeği görmeli ve terör örgütüne karşı ne yapılması gerekiyorsa yapmalıdır. Teröre, terör örgütüne ve taşeronlarına karşı artık KEMİKLİ SİYASETİN zamanı gelmiş, hatta geçmektedir.

Milletimizin ve ana, babaların yüreklerini yakanlar, artık, layık olduğu muameleye tabi tutulmalıdır. Teröristin sırtını sıvazlayarak, teröre teslim olarak ancak, milletimize yeni acılar yaşatırsınız. Son beş ayda siyaseten yaşananlar PKK terör örgütünce zafer kazanmak olarak algılanmış ve kirli emellerine ulaştığını düşünen terör örgütü ve taşeronları artık, iyice gemi azıya almıştır.

Büyük şehirlerimiz ve Güney Doğu ve Doğu Anadolu’da birçok şehirde düğmeye basan PKK ve Taşeronları sokakları cehenneme çevirerek şehir merkezlerini eylem alanı ilan etmiştir. Bu şekilde terör hareketleri ile intifada tipi şehir terörünün her geçen gün artırılması ve halkla emniyet güçleri karşı karşıya gelmiş gibi bir ortam yaratılarak, Türkiye’nin, Dünya Kamuoyunda  zor durumda bırakılması ve PKK’nın haklılık kazanması planlanmaktadır. Ancak, Türkiye İsrail, PKK intifada örgütü değildir. PKK Türk Kürt hedef gözetmeksizin insanlarımızın canına kast eden, taşeron bir suç örgütüdür.

PKK Kürt kökenli vatandaşlarımızın temsilcisi de değildir, Doğu ve Güney Doğu halkı büyük bir çoğunlukla PKK terörüne karşıdır ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünden yanadır. PKK, yandaşları ve onları besleyenler şunu bilmeli ve aklından çıkarmamalıdır: Türkiye ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütündür, hangi tür terör olayı yaratılırsa yaratılsın, PKK ne yaparsa yapsın bu gerçeği değiştiremeyecek, Aziz Milletimizin birlik ve beraberliğini yok edemeyecektir. PKK ve taşeronları bin yıllık kardeşliği bozamayacak, bölücüler eninde sonunda hüsrana uğrayacak ve akıttıkları kanda boğulacaktır. PKK’ya hangi ad altında olursa olsun şirin gözükmeye çalışan aymazları, bu ihanete seyirci kalanları milletimiz ve tarih affetmeyecektir.

Bu günlerde yapılması gereken en önemli çalışma, milletimizin birlik ve beraberliğini çok daha yüksek bir sesle haykırmak olacaktır. İktidar sahipleri de, milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştirmek yerine, etnisite temelinde politikalar ve söylemlerden titizlikle kaçınmalıdır. Terörün kökünün kurutulacağı bizzat Sayın Başbakan tarafından ısrarla ifade edilmeli, açılım, demokratikleşme gibi, esasen, içi boş ve terörü azdırmaktan ve şımartmaktan başka bir işe yaramayan ifadelerden derhal vazgeçilmelidir. Pişmanlık yasası veya herhangi bir af ile terör örgütü mensuplarının salıverilmesi uygulamasına derhal son verilmeli, Devlet gücünü göstermeli ve PKK terörüne karşı olan Doğu ve Güney Doğu halkının arkasında durmalı, güvenliğini sağlamalı ve cesaretlendirilmelidir. Şehir merkezlerinde terör faaliyetlerine göz yumulmamalı, müsamaha gösterilmemelidir.

Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Aileleri Ve Aziz Milletimize Başsağlığı ve Sabır  Diliyoruz.

sehit

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]