Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Müjdat Gezen’den Çocuk Sanat Merkezi’ne Tam Not

Yayınlanma:
ABONE OL

Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulunan ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen, 1400 öğrencinin eğitim gördüğü Sanat Merkezi’ne tam not verdi.

Kadıköy Belediyesi’nin müzik, dans, resim ve drama dallarında ücretsiz eğitim verdiği Göztepe’deki Çocuk Sanat Merkezi’ni ziyaret eden Müjdat Gezen, halen 1400 öğrencinin tamamen ücretsiz eğitim aldığı merkez hakkında bilgi aldı.

m1

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün hayata geçirdiği ve Türkiye de bir benzeri daha bulunmayan Çocuk Sanat Merkezi’ni gezen ve sınıflara tek tek girerek eğitim gören öğrencilerle konuşan Gezen, Merkezin müzik ve sanat kurslarından çok adeta bir modern kapsamlı bir konservatuar statüsünde bulduğunu belirtti. Gezen şunları söyledi:

“Dünyanın bir çok yerini gezdim. Bir çok tiyatro, okul, konservatuar gezdim. Kolay kolay da bir şeyi kıskanmam, gıpta etmem, ancak Kadıköy Belediyesi’nin Çocuk Sanat Merkezi’ni gezdiğimde gerçekten çok kıskandım, gıpta ettim. Gerek binanın modernliği, sahip olunan teknolojik ve akustik özellikleri gerekse öğretmen ve öğrencilerin sahip olduğu imkanlar beni kıskandırdı ve tabii ki çok sevindirdi. Ben bu kadar mükemmel bir merkez bulacağımı tahmin etmemiştim. Ancak bina çok güzel, dersler, eğitimler çok başarılı planlanmış, anlayış güzel. Sevgili Dostum Selami Öztürk, kısacası her şeyiyle dört dörtlük bir iş çıkarmış.”

m5

Toplumları ileri götüren konunun eğitim olduğunu, bunlar arasında sanat alanında yapılacak eğitim ve yatırımın da çok büyük önem taşıdığını kaydeden Gezen, gençler ve çocukları sanatçı yetiştirmek, sanatçı duyarlılığı kazandırmak  için daha çok sanat merkezleri, sanat okulları ve kurslar açmak gerektiğini belirtti. Başkan Selami Öztürk’ü kutlayan Gezen, Kadıköy de kendisinin de bir Sanat Merkezi olduğunu hatırlatarak, her konuda Belediyeye yardımcı olmaya hazır olduğunu söyledi.

m4

Müjdat Gezen’in sanat merkezine ziyaretinden son derece memnun olduğunu kaydeden Başkan Selami Öztürk, özellikle bu işlerin içinde olan ve binlerce sanatçı yetiştiren Gezen’in merkezi beğenmesinden mutluluk duyduğunu kaydetti. Öztürk, “Bu işlerin ehli olan bir kişinin beğenisini kazanmak bizim için onurdur. Ziyaret ederek bize güç verdi, doğru bir iş yaptığımızı ve bunu devam ettirmemiz gerektiğini bir kez daha anlamış olduk.” Dedi.

m3

1400 Öğrenci  Ücretsiz Eğitim Görüyor

 

Kadıköy Belediyesi’nin geçen yıl sadece müzik bölümü olarak başlattığı 500 çocuğun eğitim gördüğü Çocuk Sanat Merkezi’nde bu yıl 1400 çocuk eğitim görüyor. Müzik Bölümü dışında, Bale-Danas, Drama ve Resim dallarında da eğitim verilen Çocuk Sanat Merkezi’nde 22 uzman öğretmen öğrencilere birebir dersler veriyor. 600 Öğrencinin eğitim gördüğü Müzik Bölümü’nde; viyolensel, keman, piyano, gitar, bağlama ve vurmalı çalgılar ile Çocuk ve Gençlik Koro çalışmaları yapılıyor. Drama, Resim ve Bale Bölümlerinde ise 800 öğrenci eğitim görüyor. Tüm derslerin ücretsiz olduğu merkeze branşlara öğrenciler yetenek sınavına göre alınıyor.

 

 

 

 

m2

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]