Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Nuhoğlu, -Bu hareket ‘10 Aralık Hareketi’dir

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP İstanbul İl’de sular ısınıyor

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Nuhoğlu’nun, İstanbul Olağanüstü İl Kongresi’nin toplanması için imza toplama girişimi olanca hızıyla sürüyor.

300’den fazla delegeyle görüşüldüğü ve imza toplama hazırlıklarının başladığını belirten Nuhoğlu yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Bizler onlarca yıldır her türlü imkansızlığa rağmen partimizin şerefli altı ok bayrağını iktidar etmek için mücadele verirken, devlet kapılarında dışlanırken, emperyalizme karşı dik dururken, o günün parti içi muhalefetiyle ve iktidarıyla daha iyisinin nasıl olacağının çözümlerini ararken, Cumhuriyet Halk Partisi’ni dışarıdan işgalle ele geçirmek isteyenlerin kurdukları hareketleri bugün CHP’de gizli ayak oyunlarıyla egemen kılmaya çalışırken bizim sessiz kalmamızı, susmamızı, kökeninde Mustafa Kemal, cesaretinde Deniz Gezmiş olan ve olduğunu iddia eden hiç kimse bizden beklemesin.

 

-Bu Hareket 10 Aralık Hareketidir-

 

Arkadaşlar, dünün parti içi iktidarı, muhalefeti, çekişme içerisinde olan ekipleri şunu çok iyi bilmelidir: CHP nereden organize edildiği belli olan, Genel Başkanımızın iyi niyetini kullanan kadrolar tarafından ele geçirilmek istenmekte, Genel Başkanımız birkaç adım sonrasında ekarte edilmesi hedeflenmektedir. Bu hareket ‘10 Aralık Hareketi’dir.

 

Bizler partinin oyunun üstüne bir oy daha koymaya çalışırken, sandıklar daha tamamıyla açılmadan, partimizi ve Genel Başkanımızı ağır dille eleştirenler ve onların siyasi akrabaları etkin noktalara taşınmamalıdır.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kapıları benliğinde dürüstlüğü benimsemiş, yasalara saygılı herkese sonuna kadar açıktır. Herkesin bu partide seçme ve seçilme hakkı vardır. Ama Cumhuriyet Halk Partisi’nin kapıları sadece koltuk kaygısı taşıyan, kendini vazgeçilmez gören herkese de kapalıdır. Şunu herkes çok iyi bilsin ki, Cumhuriyet Halk Partililerin çıkış noktası tam bağımsız bir Türkiye, kökünde Mustafa Kemal, cesaretinde Deniz Gezmiş, yüreğinde ülke ve insan sevdası taşıyan insanların var olduğu, kişisel çıkarını gözetmeyen, her türlü fedakarlığa halkı için hazır olan, yüreklerin bir arada attığı büyük bir siyasi oluşumdur.

 

-‘Soros’çu mu ‘Toros’çu mu?-

 

Kısacası, Cumhuriyet Halk Partisi, gerçek anlamda Cumhuriyet Halk Partililerindir. 6-7 ay öncesine kadar, partinin yolunu bilmeyenlerin, ‘Soros’çu mu, ‘Toros’çu mu olayım diye düşünenlerin ve CHP içerisinde net tavır belirtmeyen siyasi rüştünü ispatlayamamış insanlarımızın, İstanbul gibi Türkiye’nin en büyük ve en önemli kentinde hiçbir belediyecilik birikimi yokken, örgütle mayası birlikte yoğurulmamışken atama yolu ile görevlendirilmeleri siyasi bir hatadır. 300’ün üzerinde konuştuğumuz İl Delegesi arkadaşlarımız da bizim gibi düşünmektedirler. Hiç tereddüt etmeden bu sürecin gereğini CHP’li olmamızdan doğan sorumlulukla yerine getireceğiz.

İlgili Haberler

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]

İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi
Belediye
22 Mart 2024
İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla’da Kuzey Star tersanesini ziyaret etti, işçilere seslendi. Konuşmasına “Verilen vaatlerin hatırlanmadığı bir sürece hep birlikte şahitlik ediyoruz.” Diyerek başlayan Kurum, “bu ülke büyüyecekse, bu şehrin sorunları halledilecekse eğer, bu şehre, aziz İstanbul’a ilgi göstermeniz lazım. İstanbul’a sevgi göstermeniz lazım.” sözleriyle devam etti. Kurum, daha sonra birlik ve […]

İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Biz Yeniden Refah Partili seçmenimizin oylarına da talibiz
Belediye
22 Mart 2024
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Biz Yeniden Refah Partili seçmenimizin oylarına da talibiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beyaz TV’deki Gündem Özel programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İstanbul’un algıyla yönetilmeye çalışıldığını belirten Murat Kurum, “Onların umurunda olan balya balya paralar. Öbür tarafı dizayn etmek için, finans bulmak için çalışıyor. Televizyonlara çıkamıyorlar. Bu soruyu sormamaları kaydıyla çıkıyorlar. Çıkın anlatın insanımız aydınlansın. Çok çelişkili açıklamalar yapıyor.” dedi. Murat Kurum, […]

Belediye
19 Mart 2024
CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Özmen: Gazetecilere projelerini anlattı

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı, Dr. Mithat Bülent Özmen, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız ve üyeleriyle bir araya geldi. Alibeyköy’deki Seçim Koordinasyon Merkezinde habercilerle buluşan Belediye Başkan Adayı Özmen, projeleri ve Başkan seçildiği taktirde yapacağı icraatler hakkında bilgi verdi. Eyüpsultan Belediyesi’nin yıllardır iyi yönetilmediğini ve kaynakların iyi kullanılmadığını belirten CHP Belediye […]