Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Tuluyhan Uğurlu’dan ile İstanbul’un Zirvesinde Konser

Yayınlanma:
ABONE OL

236 Metrede Müzik ve 360 ° İstanbul

İndirimli biletler için Ayşe Engez’e ayse@tuluyhanugurlu.com adresinden mail atabilir, 0532 610 48 95 numaradan arayabilirsiniz.

Piyanist Tuluyhan Uğurlu’nun zirvedeki yolculuğu sürüyor. Geçtiğimiz ağustos ayında İstanbul’un en yüksek binası Sapphire’de 236 metrede sahneye çıkan sanatçı,  büyük ilgi gören konserlerini aynı mekanda tekrar ediyor.  Konserler, Sapphire Seyir Terası’nın bir üst katında (55. Kat) 360 derece İstanbul manzaralı etkinlik salonunda gerçekleşiyor. Salonun yere kadar inen camlarından muhteşem İstanbul manzarası eşliğinde sunulacak konserlerde Tuluyhan Uğurlu, “Sonsuza Kadar İstanbul” isimli eserini seslendiriyor. Eser İstanbul üzerine hazırlanmış muhteşem bir görsel gösteri eşliğinde sunuluyor.  (Konserin yapılacağı salondan izleyeceğiniz İstanbul manzarasının bir bölümünü ekteki fotoğrafta görebilirsiniz)

İstanbul göklerinde uçmaya hazır mısınız? 14 Ekim Cuma ya da 15 Ekim Cumartesi akşamları saat 20.30’da  İstanbul’un 8. Tepesi’nde Sapphire’de, yaşadığımız ve belki de farkına varmadığımız bu muhteşem kenti  hiç görmediğimiz açılardan içimize çekmeye hazırlanıyoruz. Tuluyhan’ın piyanosu bize yeni mutluluklar sunmaya, dünü, bugünü ve yarını tek bir günde yaşatmaya hazırlanıyor. Sapphire teras katında çay ya da kahvenizi yudumlayıp, tümüyle üzeri açık 56. Katta fotoğraflarınızı çekip, ardından muhteşem bir konserde bu ortak mutluluğu yaşamak ister misiniz?

“Birlikte düşlerimizde İstanbul’u geleceğe hazırlıyoruz.”  2003’den beri konserlerini konser salonlarının dışına taşıyan ve müziği ile mekânın enerjisini birleştiren Tuluyhan Uğurlu ilk kez teknoloji ve bilimin muhteşem beraberliği ile göklere yükselen çağdaş bir başyapıtın zirvesinde çalıyor.261 metre anten yüksekliği ile Avrupa’nın en yüksek binası olan Sapphire İstanbul’da konser vermesinin nedenini Tuluyhan Uğurlu şöyle anlatıyor:

“Yaşam sizin dünyaya ve hatta kâinata nereden baktığınıza bağlı olarak gelişiyor. 2006’dan beri dinleyicimi Dünya Başkenti’nin tarihi mekanlarında gezdirmeye, yaşadığımız bu muhteşem kenti  farklı bir bakışla görmeye  ve  düşündürmeye çalıştım. Şimdi hep birlikte insanın yapabileceği en ileri teknoloji ile imar edilen bir çağdaş başyapıta,  İstanbul’un zirvesine çıkıyoruz ve kente bir de yukardan bakıyoruz.

Günlük karmaşadan uzak, güzellikleri ve eksikleriyle İstanbul’u izliyoruz. Ve zirve noktasında kendimize soruyoruz: ‘Ben bugüne kadar türlü güzelliklerini yaşadığım, o büyük enerjisini paylaştığım bu kent için ne yapabilirim, ne düşler kurabilirim’ diye düşünüyoruz. Birlikte düşlerimizde İstanbul’u geleceğe hazırlıyoruz. Düşlerimizin sınırı yok, düşlerimize kimse karışamıyor. Ve şunu çok iyi biliyoruz ki, her şey düşlerle başlıyor ve dünya geleceğe hazırlanıyor.”

 

Tuluyhan Uğurlu İstanbul’un Zirvesinde çalıyor
14 Ekim Cuma 15 Ekim Cumartesi Saat 20.30
Sapphire İstanbul Seyir Terası Etkinlik Salonu

Biletler: Biletix (0216 556 98 00)
 www.biletix.com
Bilet almak için şu linke tıklayınız:
 http://web03.biletix.com/search/TURKIYE/tr#tuluyhan

 

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]