Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ataşehir’de, aile içi şiddet kanlı bitti!

Yayınlanma:
ABONE OL

Aile içi şiddet kanlı bitti: Baba öldü, anne ve oğul gözaltında

Ataşehir’de Savğara ailesinde yaşanan aile içi kavga ölümle bitti. Baba Osman Savğara (42) bıçakla öldürüldü. Anne Özgül Savğara ile cinayeti kendisinin işlediğini söyleyen oğlu D.S. (17) gözaltına alındı. Ailenin kızı Gülçin de (24) ilaç içerek intihara teşebbüs etti.
Olay, Mimar Sinan Mahallesi Bülbül Sokak 9 numaralı apartmanın birinci katında, dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, alkol alan baba Osman Savğara, eşi Özgül, çocukları D.S. ve Güçin ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba Savğara, diğer aile üyelerine şiddet uygulamaya çalıştı. Ailesini silahla tehdit eden babayı aile üyeleri evin içerisinde bıçakla kovalamaya başladı. Sırtından bıçaklanan baba Osman Savğara, birinci kattaki evlerinin balkonundan atlayarak kaçmaya çalıştı.
D.S. de babasının peşinden koşmaya devam etti. Yaralı Osman Savğara, evlerinin yaklaşık150 metre uzağındaki bir marketin önüne yığıldı. Vatandaşlar durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Osman Savğara’yı ilk müdahalenin ardından Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Osman Savğara, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Polis ekipleri, anne Özgül ile oğlu D.S.’yi gözaltına aldı. Anne de oğlu da Osman Savğara’yı kendisinin bıçakladığını iddia etti. Gözaltına alınan Özgül ve D.S. polis merkezine götürüldü.

AİLENİN KIZI İLAÇ İÇEREK İNTİHAR ETMEK İSTEDİ 
Babası ölen, annesi ve kardeşi de gözaltına alınan evin kızı Gülçin Savğara, ilaç içip intihara teşebbüs etti. Mektup bıraktıktan sonra ölmek isteyen Gülçin Savğara, ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisi süren ve anaokulu öğretmeni olduğu öğrenilen Gülçin Savğara’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Olay yeri inceleme ekipleri, evde ve Osman Savğara’nın yere yığıldığı market önünde detaylı inceleme yaptı. Polisin soruşturması devam ediyor.

 

 

 

İstanbul CHA

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]