Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Opet hizmet kalitesiyle Bağdat Caddesi’nde…

Yayınlanma:
ABONE OL

OPET’in İstanbul Bağdat Caddesi’ndeki ilk istasyonu 18 Haziran Cumartesi günü açıldı. OPET Öz Petrol, OPET’in müşteri memnuniyeti odaklı “kusursuz hizmet” anlayışı ile tüketicileri üstün performanslı ürünlerle buluşturacak.

 

Akaryakıt sektörünün ‘değişmez lideri’ OPET’in Türkiye genelindeki 852’nci, İstanbul’daki 116’ncı istasyonu Öz Petrol OPET, 18 Haziran Cumartesi günü hizmet vermeye başladı.    

OPET’in ileri teknoloji konseptli donanımı ve “kusursuz hizmet” anlayışı standartlarında hizmet verecek olan Öz Petrol OPET, İstanbul Selamiçeşme’de Bağdat Caddesi üzerinde 2 bin m2 üzerine kurulu ve 5 adadan oluşuyor.

 

SEKİZ AYDA 63 YENİ OPET İSTASYONU AÇILDI  

 

OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, OPET’in bayi ağını genişleterek yüksek kaliteli ürünlerini ve üstün hizmet anlayışını Türkiye’de daha çok sayıda tüketiciye ulaştırdığına dikkat çekerek, “Son dönemde istasyon yatırımlarımıza ağırlık veriyoruz. Ekim ayından bu yana 63 yeni akaryakıt istasyonu açtık.

 

Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’ne göre akaryakıt sektörünün 5 yıldır ‘değişmeyen lider’i olarak, ürün ve hizmet kalitemizle, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımızla tüketicilerin ilk tercihi olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu. OPET’in ‘Kusursuz Hizmet’ ve kalite anlayışından asla taviz vermediğini vurgulayan Ağca, kuruluşundan itibaren hedeflerinin; gelen her müşterinin, aldığı hizmet ve üründen memnun şekilde istasyondan ayrılması olduğunu belirtti. Ağca, “Beş yıl üst üste akaryakıt müşterisinin en beğendiği marka seçilmemiz, bu hedefimizi gerçekleştirdiğimizin  en açık ifadesidir” dedi.

 

OPET’in İstanbul’daki en yeni istasyonunda, yeni ürünü ULTRA FORCE satışının yanı sıra, 7 gün 24 saat hizmet veren OPET Fullmarket yer alıyor. OPET’in Temiz Tuvalet Kampanyası kapsamındaki hijyenik tuvaletleri de istasyonda müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım kapsamında hizmette.

İlgili Haberler

Kadikoy’s Digitized Youth Spearhead Bitcoin Revolution, Shaping Future of Turkish Economy
Kadikoy’s Digitized Youth Spearhead Bitcoin Revolution, Shaping Future of Turkish Economy

Sunday, November 14, Kadikoy- The captivating district of Kadikoy in Istanbul is popularly known for its vibrant energy, historic marketplaces, and most recently, its enthusiastic digitized youth. Kadikoy’s younger demographic has successfully harnessed the potentials of blockchain technology, creating a new wave of economic revolution within the district. It’s the Youth of Kadikoy vs. the […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Belediye
07 Mart 2024
Eyüpsultan’a, Başkan Deniz Köken 5 Bin Araçlık Otopark Projeleri Hazırladı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in açıkladığı yeni dönem projelerinin içerisinde otoparklar da yer alıyor. 10 mahallede yapacağı otoparklarda 5 bin araç kapasitesi olacağını söyleyen Başkan Deniz Köken, “İlçedeki önemli sorunlar arasında otopark meselesi bulunuyor. Otopark projemizi hızlıca hayata geçireceğiz” dedi. Başkan Deniz Köken, otopark sorunun çözümü için Kemerburgaz Otoparkı, Yeşilpınar Otoparkı, Düğmeciler Otoparkı, Çırçır Otoparkı, […]