Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Teknik Yapı’dan Dragos’a da Deluxia projesi!

Yayınlanma:
ABONE OL

Deluxia ayrıcalığı Dragos’ta hayat buluyor

Ön talep toplama yöntemiyle müşterilerle tanışan Deluxia Dragos’ta satışlar başladı. Ataşehir’deki Deluxia Projesi’nin konfor ve kalitesini Maltepe Dragos kıyılarına taşıyan Teknik Yapı, 500 dairelik Deluxia Dragos projesi yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz fırsatıyla 134.700 liradan başlayan fiyatlarla satışa sundu.

Üç cephesinden deniz manzarasına sahip olan Deluxia Dragos projesi, göletler ile çevrili çağdaş mimarinin en özgün eserlerinden biri olarak Maltepe’de yükselmeye başlıyor. Sorunsuz yaşam arzu edenler için cazip fiyat ve ödeme koşulları sunan Deluxia Dragos, bulunduğu bölge itibariyle geleceğin yatırım aracı olarak iddiasını ortaya koyuyor.

Zemin artı 24 katlı monoblok şeklinde inşa edilecek Deluxia Dragos’ta ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo’dan 3+1 tipi daireye kadar farklı seçenekler yer alıyor. Yaklaşık 150 milyon liralık satış büyüklüğü olan projedeki daireler homeoffice konseptinde inşa ediliyor. Projedeki daireler, Kasım 2013’de teslim edilmeye başlanacak.  Yüzde 1 peşinat, sıfır faiz imkanı gibi uygun ödeme koşulları ve prim potansiyeline sahip lansman fiyatlarıyla satışa çıkan Deluxia Dragos projesindeki rakamlar ise 134.700 liradan başlıyor.

 

25 günlük ön talepte % 25,9 imza

Teknik Yapı markasıyla gerçekleştirilen her projenin elde ettiği başarının altını çizen Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, seçim dönemi olmasına rağmen Deluxia Dragos projesine yoğun ilgi gösterildiğini belirtti. Haziran ayının ilk haftasında sadece Teknik Yapı dostları olarak tanımlanan ve Teknik Yapı’dan daha önce daire sahibi olanlar için ön talep toplama çağrısı yapıldığını hatırlatan Başkan Durbakayım “Yaklaşık 25 günlük talep toplama sürecinde Deluxia Dragos projesi hakkında 1.050 kişi bilgi aldı ve ilk etapta satışa sunulan 269 dairenin yüzde 25 için ön anlaşma imzalandı. Gelen ziyaretçi sayısına göre gerçekleşen satışların oranının yüksek çıkması, hedef kitlesini isabetli seçtiğimizin bir göstergesidir” bilgisini verdi.

“Kira geliri daha fazla artacak”

Başbakan’ın İstanbul’un iki merkezi olarak işaret ettiği bölgelerden birinin içinde yer alan Deluxia Dragos’un gelecek vaat eden projeler arasında olduğunu vurgulayan Nazmi Durbakayım “Anadolu Yakası’ndaki Maltepe, Kartal ve Tuzla üçgeni içinde yer alan bölge, geleceğin Ataşehir’i olacak. Bu bölge içinde yer alan üretim tesisleri yerini hizmet veren ticari birimlere bıraktıkça home ofis tarzı projelerin değeri daha da artacak. Hastaneler, hukuk büroları, lojistik merkezleri bu bölgedeki yaşam tarzını daha üst seviyeye çıkaracaktır. Buna bağlı olarak, homeoffice tarzı projelendirilmiş dairelerin kira gelirlerindeki artış, gayrimenkul değerindeki artıştan çok daha fazla olacağına inanıyorum” yorumunda bulundu.

Dünyanın en büyük adliye sarayı unvanını alan Kartal Adliye Sarayı’na yakınlığı da Deluxia Dragos’un prim potansiyelini artıran bir diğer etken olarak dikkat çekiyor. Sahil yolu, minibüs yolu (Bağdat Caddesi)  ve E5 ulaşım ağının ortasında yer alan eşsiz konumuyla birçok alternatif ulaşım imkanı sunan Deluxia Dragos, aynı zamanda yapımı tamamlanan ve 2011 sonunda faaliyete geçecek olan Kartal-Kadıköy metro hattı Cevizli istasyonuna da oldukça yakın.

Abartısız sosyal donatı olacak

Deluxia Dragos projesi, gerek işletim maliyeti açısından gerekse mevcut alanların daha etkin kullanılabilmesi açısından sosyal tesislerinde fazla abartıya kaçmıyor. 

Fitness Center, Step, aerobic, plates merkezi, Türk hamamı, sauna,  steamroom, masaj odaları, çocuk kulübü, TV odası, kütüphane, toplantı odası, dinlenme odaları, site lokalinin bina içinde projelendirilirken, bina dışında ise açık yüzme havuzu, yarım saha basketbol sahası, çocuk parkı, yürüyüş ve koşu parkuru yer alacak.

Doktor odası, TV-oyun odası, çocuk oyun ve okuma odası gibi mekanlara ek olarak sitenin ihtiyacına yönelik sportif faaliyetlerin yapılabileceği sosyal tesisler birinci bodrum katında; toplantı odaları, çamaşırlık, temizlik ve mekanik servis odaları ikinci bodrum katında yer alacak.

Dairelerin yüzde 68’i 1+1 tipi rezidans

Rezidans kullanım amaçlı olarak planlanan bina, 4 bodrum kat, zemin ve 24 normal kattan oluşuyor. Sosyal birimler ve rezidans hizmetleri sayesinde her hizmeti daire sahiplerine sunarak konforlu ve rahat bir yaşamın kapılarına açan Deluxia Dragos projesi, toplam 500 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Projenin zemin katında danışma ve sekreterlik yer alırken,  500 adet rezidans daire Dragos sahillerini kucaklayacak şekilde yer alıyor. Bağımsız bölümlerinin 86 adedi stüdyo, 340 adedi 1+1, 53 adedi 2+1 ve 21 adedi 3+1 tipi rezidanstan oluşuyor.

Konfor ve lüks kadar ekonomiye de önem verecek

Deluxia Dragos’ta mutfak cihazlarından armatürle, seramiklerden kapılara kadar her parçada dünyaca ünlü markalar ve malzemeler kullanılacak. Daire sahiplerini ekonomik olarak rahat ettirmek için elektrik ve ısınma giderlerini minimum seviyede tutan akıllı sistemlerin kurulacağı projede, hizmetler Teknik Yapı Holding bünyesinde yer alan Aktif Yaşam ve Teknik Güvenlik tarafından sağlanacak.

Teknik Yapı Holding’in rezidans yönetim şirketi Aktif Yaşam daire sahiplerinin her türlü bakım-onarım işlerinizle ilgilenecek. Günlük rutin market ihtiyaçlarından çamaşırhane ve resepsiyon servisine kadar hizmet verecek olan Aktif Yaşam, 5 yıldızlı otellerde bulunan her türlü hizmeti sunarak hayatı daha aktif hale getirecek. Deneyimli yönetim kadrosu, profesyonel birimleri ve son teknoloji ekipmanlarıyla Türkiye’nin önde gelen güvenlik şirketlerinden olan Teknik Güvenlik de, Deluxia’da eksiksiz bir güvenlik sistemi oluşturacak.

Cazip ödeme planı

Yüzde 1 peşinat seçeneği ile sunulan Deluxia Dragos’ta değişen peşinat tutarına ve farklı vadelere göre yüzde 0.17 ile 0.76 arasında faiz uygulaması olacak. Yüzde 1, 25, 35 ve 50 şeklinde alternatif ödeme planları ile satışa çıkan dairelerde;

Yüzde 1 peşinatı tercih edenler, dairenin toplam fiyatının yüzde 24’ünü 3 ayrı ara ödeme ile 6 ayda bir tamamlayabilecek ve taksitlerini yüzde 0.17 ile yüzde 0.76 faiz arasında değişen oranlardan 120 ay vadeye yayabilme seçeneğine sahip olacak.  Yüzde 1 peşinat ödeyip 12 ay vadeyi seçenler ise sıfır faiz oranından yararlanabilecek.

Diğer taraftan yüzde 25 peşinat ödeyenler 24 aya varan vadelerde, yüzde 35 peşinat ödeyenler 36 aya varan vadelerde, yüzde 50 peşinat ödeyenler ise 48 aya varan vadelerde SIFIR faiz fırsatından yararlanabilecek.

DELUXIA DRAGOS
Daire Tipi Brüt m² Aralığı Teras/Kat Bahçesi* Fiyatı Aralığı
Stüdyo 32,59 m² 43,41 m² 5,47 m² 134.700 TL 210.700 TL
1+1 50,28 m² 68,72 m² 12,02 m² 190.300 TL 354.100 TL
2+1 99,34 m² 101,49 m² 12,02 m² 374.600 TL 510.100 TL
3+1 127,22 m² 132,50 m² 12,02 m² 472.600 TL 671.300 TL
* Daire tiplerine göre teras/kat bahçe büyüklükleri değişiklik göstermektedir.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]