Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İlgezdi, “Ben hesabımı halka veririm”

Yayınlanma:
ABONE OL

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ, mahalle toplantısında 2 bin kişiye seslendi: Ben, haktan, hukuktan, adaletten yanayım. Sizlerde örgütlü olun haklarınıza sahip çıkın..

Başkan İLGEZDİ: Kadıköy, Üsküdar ve Ümraniye belediyelerinin 20 yıldır yapmadıklarının hesabını 6 aylık belediye başkanına sormak ayıptır…

Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ: 20 yıldır vatandaşın sorunlarını çözmeyenler utansın. Bir belediye başkanı vatandaşın tapusunu alır mı?

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Sorunları biliyorum, sizlerle birlikte çözeceğiz” sloganı ile başlattığı mahalle toplantılarının 2’incisini Yeni Çamlıca’da gerçekleştirdi.

Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Kalabalık nedeniyle salona giremeyenlerin de dışarda izlediği toplantıya belediye başkan yardımcıları ve belediye birim müdürleri ile katılan Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bu bölgenin en önemli sorununun imar ve verilmeyen tapular olduğunu belirtti.

Ataşehir’de ne yapmak istediğini, neler yapacağını özetleyen Başkan İlgezdi, “seçimden önce ne söyledimse delikanlı gibi arkasındayım. Yaptıklarımızı yapamadıklarımızı sizlerle konuşurum. Bana, Kadıköy, Üsküdar ve Ümraniye belediyelerinin 20 yıldır yapamadıklarının hesabını sormayın. 6 aydır Ataşehir’in belediye başkanıyım. Ben, haktan, hukuktan, adaletten yanayım. Ben hesabımı halka veririm. Ama, sizlerde örgütlü olun haklarınıza sahip çıkın.” diye konuştu.

Ataşehir Belediyesi’ni kurarken Kadıköy, Üsküdar ve Ümraniye belediyelerinden yaklaşık 50 Milyon YTL borç devraldığını, söz konusu belediyelerden verilen araçlarında çenç ya da hacizli olduğunu hatırlatan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “sadece borç veya çençli hacizli araç devretseler iyi, parti ayrımı gözetmeden söylüyorum.

Yıllardır, özellikle seçim öncesi kaçak yapılara göz yuman, yapın diyenler şimdi bana ‘bunları yık’ diyor.” dedi. Bölgede imar ve tapu nedeniyle 3 bin 500 kişinin şu an mağdur durumda olduğunu, evlerinin gaspedildiğini, tapularına el konulduğunu açıklayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “amacım ve hedefim 4 ay içinde tüm bu sorunları çözmek. Tapuları gasp edilen vatandaşlara iade etmek. Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yapılacak yık diye bana yazı gönderiyor. Ben kentsel dönüşüme karşı değilim. Değişim ve dönüşümün olmadığı yerde gelişme olmaz. Ancak. öncelik vatandaşın mağdur olmaması. Biz vatandaşlarla birlikte bu değişim ve dönüşümü sağlayacağız. Yeniden bir imar yapılanması olacak, bunu da vatandaşla birlikte mahallelere kuracağımız belediye bürolarında tartışarak, konuşarak yapacağız.” dedi.

“Halka rağmen, halkın zararına olan hiçbir şeye imza atmayacağını” vurgulayan Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “20 yıldır vatandaşın sorunlarını çözmeyenler utansın.

Bir belediye başkanı vatandaşın tapusunu alır mı? Hiç bir kurumla kavgalı değilim, hiç bir kurumla kavga etmem. Ama, vatandaşın aleyhine yapılacak yasal olmayan herşeyi önlemek için kavgaya varım. Seçim öncesi ne söz verdimse delikanlı gibi arkasındayım” dedi.

Ataşehirlilerin öncelikle Ataşehirli olmanın bilincinde olmaları gerektiğini ifade eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Sizler örgütlü olun. Haklarınıza elele omuzomuza sahip çıkın. Yasal olan herşeyde yanınızdayım. Benden yasal olmayan hiçbirşey istemeyin.

Halkın aleyhine, halkı mağdur edecek yasal olmayan hiç bir şeye imza atmam. Bu gücü kendimde görüyorum. Çünkü arkamda Ataşehirliler var, sizler varsınız.

Gelin sorunları beraber çözelim”çağrısında bulundu. Toplantı, salonu dolduran binlerce vatandaşın alkışları ve “Başkan nerede biz oradayız” sloganları arasında yaklaşık 2 saat sürdü.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Belediye
07 Nisan 2024
ŞİLE’NİN GENÇ BELEDİYE BAŞKANI ÖZGÜR KABADAYI GÖREVE BAŞLADI

31 Mart Yerel Seçimlerinde, Şilelilerin halkının desteğiyle %51.88 oy oranı ile Şile Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi adayı Özgür Kabadayı, 4 Mart Perşembe günü Şile İlçe Seçim Kurulu’ndan düzenlenen mazbatayı vatandaşlarında yoğun katılımlarıyla birlikte teslim alarak başkanlık görevine resmen başladı. ŞİLE İÇİN YENİ BİR DÖNEM   İLGİLİ HABER İSTANBUL’DA EN YÜKSEK OY ORANIYLA SEÇİLEN […]

Belediye
06 Nisan 2024
Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen mazbatasını aldıktan sonra gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından görevine başladı. Törende görevini güvenli ellerden teslim aldığını vurgulayan Başkan Özmen, “Benim size çok özel bir teşekkürüm var, bu süreç başladığından beri çok güzel, barış içerisinde, saygı içerisinde, çok huzurlu, çok medeni bir süreç oldu. Bundan sonra da böyle olacağından […]

Ataşehir
06 Nisan 2024
Ataşehir’de yeni belediye başkanı Onursal Adıgüzel göreve başladı..

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde, Ataşehirli seçmenlerin yüzde 56.39 oranında oyunu alan Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehir Belediyesi’nin yeni Başkanı oldu. 2009 yılında kurulan ilçenin 4. dönem Belediye Başkanı olarak görevini yapacak olan Onursal Adıgüzel, Ataşehir’deki seçimi en yakın rakibinden 52 bin 722 oy fazla alarak kazandı. 139 bin 009 oy alarak […]