Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

KOZZY en iyisi seçilmek için Amerika’da yarışacak…

Yayınlanma:
ABONE OL

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. ile Amerikalı yatırımcı AGP’nin iştirakı olan Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, Avrupa’nın en büyük perakende organizasyonu Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi’nin (International Council of Shopping Centers – ICSC) Paris’te düzenlenen konferansında Türkiye’den 2011 Avrupa Alışveriş Merkezleri ödülüne layık görülen tek alışveriş merkezi oldu.

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi; mimari konsepti, marka karması, pazarlama stratejisi, lokasyonu, yenilikçi yaklaşımı, ulaşım ve müşteri memnuniyeti, çevreye duyarlılığı, hizmet çeşitliliği, sosyal, kültürel, ekonomik ve çevreye duyarlılığın sürdürülebilirliği gibi ayırt edici özellikleri ile perakende sektörünün en prestijli ödülü olan Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezi kategorisinde ICSC 2011’in sahibi oldu.

ICSC 2011 Ödülleri Fransa’da açıklandı…

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi(ICSC)’ nin 15.06.2011’de Paris’de başlayan 2011 Avrupa Konferansı’nın ilk gününde Avrupa’nın en iyileri olmaya aday olarak finale kalan AVM’ ler arasından kazananlar ilan edilerek ödüllerini aldı.

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, birçok Avrupalı rakipleri arasından sıyrılarak finale kalan iki avm arasında yer almış, AMPD 2010-2011 Türkiye’nin En İyi Alışveriş Merkezi ödülünden sonra ICSC 2011’de de Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezi ödülünü kazanarak başarısını uluslararası arena da  kanıtlamıştır.

Ödül törenine katılan Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Zafer Baysal duygularını şöyle ifade etti: “Geçtiğimiz yıl Optimum ile yakaladığımız 2010 yılı Avrupa’nın En İyi Outleti ödülünden sonra bu yılda Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezimiz ile bayrağımızı Fransa’da dalgalandırmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz. 10.000 m2’lik arazi üzerine kurulu olan Kozzy, Kadıköy Belediyesi ve Rönesans arasında oluşturulan 29 yıllık bir Yap İşlet Devret modeli ile geliştirmiş olduğu mükemmel işbirliği çerçevesinde Kozyatağı semt sakinlerinin en gözde buluşma noktası oldu. Ayrıca; ICSC Avrupa Konferansı’nda her kategoride birinci seçilen AVM projeleri bu yıl sonu Amerika’da Las Vegas’da düzenlenecek olan ReCon (Real Estate Conference) Dünya Gayrimenkul Konferansı 2012 Dünya’nın En İyileri Ödülleri için doğrudan finalist oluyor. Bu bağlamda Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi için yeni hedef dünya’nın da en iyi semt alışveriş merkezi olmaktır. Bu konuda da son derece iddialıyız Darısı dünya şampiyonluğumuza…”

ICSC Avrupa Yönetim Kurulu ve Jüri Üyesi Avi Alkaş’da törenden sonra Rönesans Alışveriş Merkezleri’nin neredeyse her yıl  ICSC’den ödül almasının büyük bir başarı olduğunu belirterek Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Erman Ilıcak nezdinde tüm şirket çalışanlarını kutladı.

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi Hakkında

ICSC 2011 Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezi ödülü ve AMPD (Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği) tarafından 2010-11’in En İyi AVM’si seçilen, sanata ve sanatçıya verdiği önem ile tanınan Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. iştiraki olan Kozzy AVM, gerçekleştirdiği organizasyonlar ve etkinlikler ile Anadolu Yakası’nın kültür ve yaşam merkezi oldu. Mahalle sıcaklığında yaşanan şık ve modern mimari anlayışıyla Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, 65 mağaza, yüzlerce marka, kapalı otoparkı,  400 kişilik Gönül Ülkü – Gazanfer Özcan Sahnesi, 9 salonlu Avşar Sinemaları, sergi alanları, açıkhava konseptli restoran ve cafeleri ile temiz ve güvenli bir ortamda huzurlu alışveriş imkanı sağlamaktadır. Tüm bunların yanında, ziyaretçilerine alışveriş ve kültür sanat etkinliklerini bir arada yaşamanın ayrıcalığını sunmaktadır.

Rönesans Gayrimenkul Hakkında

Türkiye, Rusya Federasyonu ve Ukrayna’nın önde gelen inşaat ve emlak firmalarından olan Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. , Türkiye’de alışveriş merkezleri yatırım ve yönetim konusunda İstanbul, Ankara ve Adana Optimum Outlet, İstanbul Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, Gaziantep Şirehan ve Sanko Park, Malatya Park ve Rusya Aura Avm’leri ile çalışmalarını sürdürmektedir. Bunun yanı sıra 29 Ekim 2011 tarihinde İzmir’de Optimum Outlet de kendisini sabırsızlıkla bekleyen İzmirlilere ve tüm Ege halkına hizmet vermeye başlayacaktır.

AGP Hakkında

ABD, Rusya, Türkiye, Ukrayna, Hindistan, Brezilya, Uruguay, Meksika, ve Costa Rica’da AVM, ofis, otel ve karma proje yatırımları bulunan ve 1987’de ABD Denver’da kurulmuş olan Amstar Gayrimenkul Yatırım Fon Yönetim şirketi bünyesinde faaliyet gösteren AGP(Amstar Global Partners)’nin uluslararası gayrimenkul portföyü 44 yatırımdan oluşmakta olup 1.5 milyar USD değerindedir. Kozzy projesi dışında Adana Optimum Outlet ve Rusya Novosibirsk’deki Aura Alışveriş Merkezi’nde de Rönesans Gayrimenkul Yatırım ile ortaklığı bulunmaktadır.

 

 

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]