Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Emre Aydın konseri M1 Merkez Kartal’da

Yayınlanma:
ABONE OL

26 Haziran Açık Hava Festivali’nde pop müziğin zirve isimleri; Işın Karaca, Keremcem, Emre Aydın, Murat Boz, Mustafa Ceceli ve Murat Dalkılıç, 6 Alışveriş Merkezinde aynı anda sahne alacaklar.

 

Türkiye’de ilk kez 6 alişveriş merkezi tek yürek olacak!

 

26 haziran’da metro group asset management’in yönetiminde olan alişveriş merkezlerinde düzenlenecek,

Açık hava festivali’nde İstanbul, Adana, Konya ve İzmit’te 6 farkli alişveriş merkezi canli yayinla birbirine bağlanacak! 

 

Metro Group Asset Management Dünya’nın önde gelen Alışveriş Merkezi yönetim şirketlerinden biri olarak, Türkiye’de bir ilk olacak özel bir organizasyona imza atıyor. 26 Haziran’da düzenlenecek olan Açık Hava Festivali’nde Meydan Ümraniye, Meydan Merter, M1 Merkez Kartal, M1 Merkez Adana, M1 Merkez Konya ve Real İzmit Alışveriş Merkezleri Türkiye’de ilk defa aynı anda canlı yayınla birbirine bağlanarak benzersiz bir müzik ziyafetine ev sahipliği yapacak. Üstelik, etkinlik bu olağanüstü şovu izlemek isteyen herkese açık ve tamamen ücretsiz.

 

Alışveriş Merkezlerinde tüm gün sürecek olan eğlenceli aktiviteler, saat 21:00’de başlayacak olan özel konserle devam edecek. Konserlerin en büyük sürprizi ise, aynı anda diğer beş Alışveriş Merkezine de bağlanılarak her sanatçının hit parçalarının dinleyicilere dev ekranlardan canlı olarak yansıtılacak olması. Yani, canlı olarak izleyeceğiniz muhteşem bir konsere ek olarak, birbirinden değerli beş sanatçının konserlerini de yine canlı olarak izleme şansınız olacak.

26 Haziran Açık Hava Festivali’nde pop müziğin zirve isimleri; Işın Karaca, Keremcem, Emre Aydın, Murat Boz, Mustafa Ceceli ve Murat Dalkılıç, 6 Alışveriş Merkezinde aynı anda sahne alacaklar.

Sanatçıların 26 Haziran gecesi sahne alacakları AVM’ler ise şöyle:

Işın Karaca – Meydan Ümraniye

Murat Boz – M1 Merkez Adana

Emre Aydın – M1 Merkez Kartal

Mustafa Ceceli – M1 Merkez Konya

Murat Dalkılıç – Real İzmit

Keremcem – Meydan Merter

Tüm Gün SINIRSIZ Eğlence

 

26 Haziran’da, bu özel 6 AVM’de aynı anda başlayacak olan Açık Hava Festivali kapsamında sürpriz sahne şovları ve gösterilerle birlikte perküsyon şov, karaoke şov gibi çeşitli etkinlikler gün boyu sürecek ve katılımlar yine tamamen ücretsiz olacak. Üstelik, 26 Haziran günü saat başı en çok alışveriş yapan Alışveriş Merkezi ziyarteçileri sürpriz hediyeler kazanırken; günün en çok alışverişini yapan AVM ziyaretçisi ise harika bir Samsung 32’’ LCD TV’nin sahibi olacak!

2010’DAKİ KONSER BÜYÜK İLGİ GÖRMÜŞTÜ

Metro Group Alışveriş Merkezleri arasında düzenlenen ve canlı yayınla Almanya ve Türkiye’de bulunan iki Alışveriş Merkezinin biribirine bağlandığı benzer bir etkinlik, geçtiğimiz yıl 26 Haziran’da, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilmişti.

İstanbul Meydan Ümraniye Alışveriş Merkezinde ve kardeş şehir Duisburg’da yer alan Mercator Center Alışveriş Merkezinde aynı anda düzenlenen konserlerde İstanbul’da dünyaca ünlü Alman grup Alphaville sahne alırken; Türk vatandaşların yoğunlukta olduğu Duisburg’da ise Ferhat Göçer sahne aldı. Gurbetçilerimizin konserin bir bölümünde İstanbul’a bağlanarak Alphaville konserini izlediği etkinlikte, İstanbullular da Almanya’daki Ferhat Göçer konserinin özel bir bölümünü canlı olarak izleme şansına sahip oldular.

Bu özel konser, büyük bir izleyici katılımı alarak gerek Alman gerekse Türk basınında büyük ilgi gördü.

METRO Group Asset Management hakkında bilgi

 

METRO Group Asset Management, grubun emlak yönetim şirketidir. METRO Group 700 perakende lokasyonuyla, dünyanın en uluslararası toptan ve perakende portföyüne sahiptir. 2010’da 698 milyon Euro’luk bir EBİT sağlamıştır. METRO Group Asset Management, Avrupa ve Asya’da 30 ülkenin emlak portföyünün aktif yönetiminden ve Almanya, Polonya ve Türkiye’de perakende gayrimenkullerinin geliştirilmesi ve inşası ile 70 merkez lokasyonunun yönetiminden sorumludur.

İlgili Haberler

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Usta sanatçı Müjdat Gezen, 71. sanat yılını Kadıköy’de kutlayacak

Müjdat Gezen Belgeseli ve Söyleşisi 14 Mart’ta Caddebostan Kültür Merkezi’nde Kadıköy Belediyesi, usta sanatçı Müjdat Gezen’in 71. sanat yılını özel bir programla kutlayacak. Müjdat Gezen Belgeseli gösterimi ve söyleşisinin gerçekleştirileceği etkinlikte usta sanatçının ailesi, arkadaşları, öğrencileri de yer alacak. Ücretsiz etkinlik 14 Mart Perşembe günü saat 20.00’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 10 yaşında çıktığı sahneye […]

EFSANEVİ BAROK ORKESTRASI ACCADEMIA BIZANTINA, İSTANBUL VE ANKARA’DA 40.YILINI KUTLAYACAK!

Barok müziğin öncüsü Accademia Bizantina, 40 yıllık bir müzikal yolculuğunun gururunu özel konserlerle kutluyor. Grammy adaylığı ve sayısız prestijli ödülle taçlanmış uluslararası efsanevi topluluk, İstanbul ve Ankara’daki müzikseverleri unutulmaz bir geceye davet ediyor. Barok müzik geleneğine bağlı kalarak eski enstrümanların orijinal seslerine vurgu yapan dünyaca ünlü barok orkestrası Accademia Bizantina, Mart ayında İstanbul ve Ankara’da […]