Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Bağış, yerel basının mutfağına girdi!…

Yayınlanma:
ABONE OL

Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı, Devlet Bakanı ve AB Başmüzakerecisi Egemen Bağış, ilk kez bir yerel gazeteyi ziyaret ettiğini söyleyerek  Flashaber Gazetesi’ni ziyaret etti.

Beraberinde Başbakan R. Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve yeğeni, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Celal Erdoğan’la birlikte  Flashaber Gazetesi’nin  bağlı bulunduğu Yıldız Medya Grubu’nun Ümraniye’deki merkezini ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız’la bir süre görüş alış verişinde bulunan Bakan Egemen Bağış, yerel basın sektörüne kalite ve çeki, düzen getirilmesi noktasında önemli açıklamalarda bulundu. 

  

EGEMEN BAĞIŞ; SİZİ İLGİ VE BEĞENİ İLE TAKİP EDİYORUM

 Flashaber ve bağlı bulunduğu yayın grubunun, dergileri, internet haber siteleri ve diğer ilçelere özgü yerel gazeteleri ile ciddi işlere imza atmasını yakından takip ettiğini ifade eden Bakan Bağış, uzun bir süre kaldığı gazetenin tesislerini inceledi ve çalışanlardan bilgiler aldı. Yerel basına önem verdiklerini söyleyen Bakan Egemen Bağış, “Yerel basınla ilgili olarak ayrı birimi olan tek kurumuz” dedi. 

  

YILDIZ; YEREL BASINA DÜZENLEME İSTİYORUZ

Bakan Bağış ve beraberindekilere yayın grubunun bünyesindeki yayınlar ve çalışma şekli hakkında bilgiler veren İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız, sektöre çeki, düzen ve kalite gelmesi için ilgili yasal düzenlemelerin bir an evvel yapılması gerektiğini ifade etti. Bakan Bağış’tan yeni dönemde yerel basını hedefleyen bir yasal düzenleme yapmalarını isteyen Yıldız, “Yerel basın söktörü, bir dilekçe verip gazete çıkaranlardan kurtulmalı. Bu noktada; gazetelerin adresi, sermayesi, çalışanının SSK’sı ve vergi durumları denetlenmeli. Yayınların düzenliliği kontrol altında tutulmalı” dedi.

  

YEREL BASINA KALİTE GELMELİ

Ancak bu şekilde yerel basına rekabet ve kalite getirileceğini kaydeden Yıldız, “Yerel basın sektörünü düzenleyen yasal düzenleme getirilmedikçe, hepimiz çeşitli sıkıntılar yaşamaya devam ederiz. Gerçek manada bu işi yapanlarla, başka amaçlar uğruna gazeteciliğe soyunanlar birbirinden ayırt edilmeli. Bu da iktidarın yasal düzenlemesiyle olur. Aksi taktirde yerel basın sektörümüz Avrupa’da geldiği gibi Türkiye’de bir yere varamaz” dedi.

  

BAĞIŞ, ÇALIŞMALARIMIZ  HAKKINDA BİLGİLER ALDI

Yine grubuna bağlı olarak yayın hayatına yeni bir başlangıç yapan, akpartihaber.com.tr adlı internet haber sitesinin açılışını Başbakan Erdoğan’la yaptığı telefon konuşması ile gerçekleştiren Bakan Egemen Bağış, “Her yönü ile canlı bir yayın grubusunuz. Sizleri tebrik ediyorum ve bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Gazetemizin Haber Merkezi’nde, teknik masa ve haber mutfağının çalışmaları hakkında bilgiler de alan Bakan Bağış, ayaküstü yazar ve muhabirlerle sohbet etti. 

 

BAŞKAN CAN VE CELAL ERDOĞAN’DAN FLASHABER’E ÖVGÜLER

Belediye Başkanı Hasan Can da,  Flashaber ve bağlı bulunduğu yayın grubuna övgüler yağdıran konuşmasında; “Bölgemizin, en seçkin ve de en kaliteli yayınısınız. Sizin gibi yayınlarımız elbette var. Ama Flashaber hakikaten bunların başında geliyor. Sizleri tebrik ediyorum. Çizginizi ve kalitenizi böyle sürdürmenizi diliyorum” dedi. Ak Parti İlçe Başkanı Celal Erdoğan da, “Hakikaten Flashaber’in apayrı bir yeri var. Gerek kamuoyunda gerekse de halk arasında Flashaber’in değeri ve yeri çok farklı. Bunu sizler sağladınız. Bu gazete artık kamuoyuna mal olmuştur” dedi. 

Gazetenin çıkışında bol bol fotoğraf çektiren Bakan Bağış ve beraberindekiler, sokakta vatandaşların ilgisi ile karşılaştılar. Vatandaşların çeşitli konulardaki isteklerini de dinleyen Bağış, “Tüm sorunları çözmemiz için yeni dönemde daha güçlü olmamız gerekiyor. Onun için de hepinizin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

  

BAŞBAKAN’IN OĞLU BİLAL ERDOĞAN FLASHABER’DE: Egemen Bağış’ın ziyaretinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan da yer aldı.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Belediye
06 Nisan 2024
Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen mazbatasını aldıktan sonra gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından görevine başladı. Törende görevini güvenli ellerden teslim aldığını vurgulayan Başkan Özmen, “Benim size çok özel bir teşekkürüm var, bu süreç başladığından beri çok güzel, barış içerisinde, saygı içerisinde, çok huzurlu, çok medeni bir süreç oldu. Bundan sonra da böyle olacağından […]

Ataşehir
06 Nisan 2024
Ataşehir’de yeni belediye başkanı Onursal Adıgüzel göreve başladı..

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde, Ataşehirli seçmenlerin yüzde 56.39 oranında oyunu alan Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehir Belediyesi’nin yeni Başkanı oldu. 2009 yılında kurulan ilçenin 4. dönem Belediye Başkanı olarak görevini yapacak olan Onursal Adıgüzel, Ataşehir’deki seçimi en yakın rakibinden 52 bin 722 oy fazla alarak kazandı. 139 bin 009 oy alarak […]