Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Saadetliler Kadıköy Meydanlarına sığmadı

Yayınlanma:
ABONE OL

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Bereket İstanbul mitinginde onbinlerce vatandaşa hitap etti. Kamalak, AKP hükümetini 9 yıldır Kur’an eğitimi ve başörtüsünün önündeki yasakları kaldırmadığı için eleştirerek, “Dünyanın herhangi bir yerinde kendi kutsal kitabını yasaklayan bir kabile, bir ülke gördünüz mü? En ilkel kabilede bile bu yasaklar yok. 9 yıldan bu yana AKP tek başına iktidar. Hangi problemi çözdü” diye konuştu.

 

TRT NEREDE BİZ BURADAYIZ

Konuşmasında başta TRT olmak üzere ulusal kanalların Saadet Partisi’ni görmezden gelmesini eleştiren Kamalak, “Ulusal basının büyüklerine sesleniyorum, TRT’ye sesleniyorum. Bu muhteşem mitingi neden milletimize göstermiyorsunuz. Neden gizlemeye çalışıyorsunuz. Siz görmeseniz bile bu muhteşem alan gerçektir. İşte hakikat işte İstanbul” dedi.

MİLLETE VERDİĞİMİZ SÖZLERDEN TAVİZ VERMEDİK

Millete verdikleri sözlerden asla taviz vermediklerini kaydeden Kamalak, “Biz millete verdiğimiz sözlerden asla taviz vermedik. Dünya menfaati için bir an olsun Milli Görüş gömleğini çıkarmadık. Çünkü biz biliyoruz ki Milli Görüş gömleği milletin inancını temsil etmektedir” diye konuştu.

SEÇİMLERE GERÇEKTE İKİ PARTİ GİRİYOR

Oy pusulasında 15 siyasi partinin olduğunu ancak gerçekte iki siyasi partinin seçime girdiğinin altını çizen Kamalak, “Bu iki partiden birisi Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi ve diğerleridir. Diğer partilere oy vermiş olanlar alınmasın, gücenmesinler. Gücendirmek gibi bir düşüncem asla yok. Taş atana bile biz gül atmayız gül ikram ederiz. Bizi hasım bilenlere bile gülden ağır söz söylemeyiz. Daha önce AKP’ye, CHP’ye, MHP’ye oy vermiş olan can kardeşlerim. Bu ülkede Saadet Partisi’nden başka AB’ye hayır diyen İslam Birliği’ne evet diyen başka bir parti gördünüz mü? O halde diğer partiler AB’cidir. AB’yi kuranlar Çanakkale’de dedelerimizi şehit edeler değil mi? Saadet Partisi dışındaki siyasi partiler işbirlikçidir. Hepsi zalimden yana” diye eleştirdi.

SİZ Mİ DEĞİŞTİNİZ KİTABINIZ MI?

ABD’nin Irak’a yapmış olduğu askeri operasyonu eleştiren Kamalak, Türkiye tarafından ABD’ye verilen desteği de sert bir dille eleştirdi.

Kamalak, “1 Mart günü tezkere meclise getirdiler. Merhum Liderimiz Erbakan, ‘bu tezkere geçse ömür boyu bu vebalin altından kalkamazsınız’ diye vekilleri uyarıyordu. Biz bunu engelledik ancak mevcut hükümet o tezkereyi etkisiz hale getirdi. 6 havalimanı ile 7 denizlimanını ABD mühimmatına açtı.

İktidarın MSB Vecdi Gönül Bey, ‘meclis tezkereyi reddetti ama biz İncirlik’ten 4990 küsür ABD sortisine izin vermek suretiyle o hatayı telafi ettik’ diyordu. İncirlik’ten kalkan uçaklar Irak’a ne götürüyordu. Değerli kardeşlerim, siz mi değiştiniz kitabınız mı değişti. Kitabınız ‘bütün Müslümanlar kardeştir’ diyor. Sen ise zalimlerle bir oluyorsun. Zulme rıza zulüm değil mi? ” diye eleştiride bulundu.

İLKEL KABİLELERDE BİLE BU YASAKLAR YOK

Kamalak, başörtüsü ve Kur’an eğitim önündeki yasakları da eleştirerek, “İnsanımız inancına uygun biçimde giyinecektir. Kamusal alan diye bir saçmalık olmaz. Dünyanın herhangi bir yerinde kendi kutsal kitabını yasaklayan bir kabile, bir ülke gördünüz mü? En ilkel kabilede bile bu yasaklar yok. 9 yıldan bu yana AKP tek başına iktidar. Hangi problemi çözdü. İşsizliği hal edebildi mi? Tarımı geliştirebildi mi? Kur’an yasağını engelleyebildi mi” diye eleştirdi.

TARIM ÜRÜNLERİMİZ DE DIŞARIDAN İTHAL

Kamalak ayrıca platforma konulan bir masada poşetlerin içinde yer alan incir, kırmızı mercimek, pamuk, nohut, fasulyeyi kaldırıp millete göstererek, hepsinin dışarıdan ithal edildiğini söyledi. Kamalak, “Her ithalat işsizliği arttırır. Biz kimseyi bölmek için gelmiyoruz. Bölünmekte olan ülkeyi bütünleştirmek için geliyoruz” diye konuştu.

İlgili Haberler

Dünyadan
23 Mart 2024
Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), başkent Moskova’daki konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişinin öldüğünü, 100’den fazla kişinin ise yaralandığı olayla alakalı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek geniş bir açıklama yaparak;  “Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır” dedi. Perinçek açıklamasında;   Moskova’daki terörün arkasında bir tek Biden’ı görebiliyoruz. Üç nedenle: Birincisi, Avrupa’yı Ukrayna savaş […]

İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi
Belediye
22 Mart 2024
İBB Başkan Adayı Murat Kurum Tersane İşçileri İle Bir Araya Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla’da Kuzey Star tersanesini ziyaret etti, işçilere seslendi. Konuşmasına “Verilen vaatlerin hatırlanmadığı bir sürece hep birlikte şahitlik ediyoruz.” Diyerek başlayan Kurum, “bu ülke büyüyecekse, bu şehrin sorunları halledilecekse eğer, bu şehre, aziz İstanbul’a ilgi göstermeniz lazım. İstanbul’a sevgi göstermeniz lazım.” sözleriyle devam etti. Kurum, daha sonra birlik ve […]

İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Biz Yeniden Refah Partili seçmenimizin oylarına da talibiz
Belediye
22 Mart 2024
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Biz Yeniden Refah Partili seçmenimizin oylarına da talibiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beyaz TV’deki Gündem Özel programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İstanbul’un algıyla yönetilmeye çalışıldığını belirten Murat Kurum, “Onların umurunda olan balya balya paralar. Öbür tarafı dizayn etmek için, finans bulmak için çalışıyor. Televizyonlara çıkamıyorlar. Bu soruyu sormamaları kaydıyla çıkıyorlar. Çıkın anlatın insanımız aydınlansın. Çok çelişkili açıklamalar yapıyor.” dedi. Murat Kurum, […]

Belediye
19 Mart 2024
CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Özmen: Gazetecilere projelerini anlattı

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı, Dr. Mithat Bülent Özmen, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız ve üyeleriyle bir araya geldi. Alibeyköy’deki Seçim Koordinasyon Merkezinde habercilerle buluşan Belediye Başkan Adayı Özmen, projeleri ve Başkan seçildiği taktirde yapacağı icraatler hakkında bilgi verdi. Eyüpsultan Belediyesi’nin yıllardır iyi yönetilmediğini ve kaynakların iyi kullanılmadığını belirten CHP Belediye […]