Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Külünk, Yeni dünya dijital mecraya taşınıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Metin Külünk yerel basınla bir araya geldi.

Çamlıca Bambi Cafe’de 1. Bölge gazetecileriyle bir araya gelen Külünk: ”Ak Parti iktidarında Hak ve Özgürlükler genişlerken ekonomi büyümüştür. 2023 vizyonunu ortaya koyan Ak Parti tüm teşkilatlarıyla, gençlik ve kadın kollarıyla ana kademe ve mahalle birimleriyle Türkiye’nin en güçlü Sivil Toplum Örgütüdür.” dedi.

Metin Külünk Kent Gazetecileriyle kahvaltıda buluştu

Yerel basının dostu olduğunun altını çizen Külünk: ”Ben yerel basın ifadesi yerine Kent Gazetesi olarak yorumluyor ve sizleri çok önemsiyorum. Kent Gazetecilerinin tüm sorunlarını çözmek adına ‘Çalışma’ özü veren Metin Külünk ”TBMM’nin bir ferdi olduktan sonra da sizlerle bir araya geleceğim. Bizim asıl işimiz halkın sorunlarına çözümler üretmektir.” dedi.

Yeni dünya dijital mecraya taşınıyor

Bakın Newyork Times artık basılı gazete yayınlamamayı düşünüyor. Ülkemizde de e- devlet anlayışıyla basın sektörününde hızla dijital platforma kaymaktadır.

Dijital dünya yerel kent gazeteciliği için kıymetli imkanlar sunmaktadır.

 

Külünk, Basın İlan Kurumu’nu eleştirdi

Külünk Basın İlan Kurumu’nun da yeniden yapılandırılması gerektiğini söyledi

Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Metin Külünk, yerel basınla buluştuğu kahvaltıda, yerel basının sorunlarını meclise taşıyacağını söyleyerek çürüklerin ayıklanması gerektiğini söyledi. Külünk, ayrıca Basın İlan Kurumu’nun da yeniden yapılandırılması gerektiğini söyledi.

Ak Parti 1. Bölgenin en renkli adayı Metin Külünk yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltıya Anadolu Yakası’nın çok sayıda yerel basın mensubu katılırken Külünk, ‘Dostane bir kahvaltı’ diyerek tüm basın mensuplarına teşekkür etti.

Adaylık sürecini değerlendiren Külünk, Biz de bu Türkiye’ye hizmet edebilmek için, bu ülkenin geleceğine hizmet etmek için siyasal yaşamda milletvekili adayı olarak milletimizle beraber olmanın heyecanını, mutluluğunu yaşıyoruz. Dileğimiz o ki bu süreçte muhabbet üreteceğiz, dostluk üreteceğiz ve sevgi üreteceğiz. Siyaset yüreğe dokunabilme, yüreğine dokunabilme işidir. Biz siyaseti yüreğe dokunabilen, yüreğine dokunulabilen insan olarak yapma yolunda çaba içerisindeyiz” dedi.

“Seçim gazetelerine gıcığım”

Meclise gittiği takdirde yerel basının sorunlarıyla bire bir ilgileneceği söyleyen Külünk, işini düzgün yapan ve 10-15 yılını bu meslekte harcayan basın mensuplarına her zaman saygı duyduğunu söyledi. Sadece seçim zamanı çıkan gazeteleri de eleştiren Külünk, “Herkes işini düzgün yapmalı. Birisi bu mesleğe 10 yılını verecek birisi de gelip seçim zamanı onun ekmeğine göz dikecek. Bu adil ve etik değil” dedi.

“Basın İlan Kurumu hiç gerçekçi değil”

Basın İlan Kurumu’nu da eleştiren Külünk, “Basın İlan Kurumu’nun ortaya koyduğu kriterler hiç gerçekçi değil. Şile’de çıkan bir gazete nasıl 5 tane sarı basın kartlı eleman çalıştırsın ve binlerce baskı yapsın. Bu kurumun yeniden gözden geçirilmesi gerekir. Meclise gittiğim takdirde bu konuyla yakından ilgileneceğim. Üstüme ne düşüyorsa yapacağım” dedi.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Belediye
06 Nisan 2024
Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen mazbatasını aldıktan sonra gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından görevine başladı. Törende görevini güvenli ellerden teslim aldığını vurgulayan Başkan Özmen, “Benim size çok özel bir teşekkürüm var, bu süreç başladığından beri çok güzel, barış içerisinde, saygı içerisinde, çok huzurlu, çok medeni bir süreç oldu. Bundan sonra da böyle olacağından […]

Ataşehir
06 Nisan 2024
Ataşehir’de yeni belediye başkanı Onursal Adıgüzel göreve başladı..

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde, Ataşehirli seçmenlerin yüzde 56.39 oranında oyunu alan Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehir Belediyesi’nin yeni Başkanı oldu. 2009 yılında kurulan ilçenin 4. dönem Belediye Başkanı olarak görevini yapacak olan Onursal Adıgüzel, Ataşehir’deki seçimi en yakın rakibinden 52 bin 722 oy fazla alarak kazandı. 139 bin 009 oy alarak […]