Slot Siteleri Giriş En iyi Casino Slot Demo Online

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kadıköy, Fotoğraf Merkezi’ne kavuştu

Yayınlanma:
ABONE OL

Fotoğraf sanatının Kadıköy’de hareketlenmesini sağlayan FotoAmele Fotoğraf Grubu kurucuları Kadıköy Fotoğraf Merkezi’ni açtı.

Temel ve ileri fotoğraf eğitimlerinin yanı sıra, sergiler, söyleşiler, fotoğraf danışmanlığı gibi hizmetlerinde verileceği Kadıköy Fotoğraf Merkezi fotoğraf meraklılarının da uğrak yeri olacak. Bünyesinde kurulacak olan Fotoğraf Kütüphanesi ile tüm fotoğrafçılara hizmet verecek olan Kadıköy Fotoğraf Merkezi’nde temel fotoğraf eğitimleri 17 Mayıs Salı günü başlıyor. Tecrübeli eğitmen Kadıköy Fotoğraf Günleri Genel Koordinatörü Ayşe Küçükkurt tarafından verilecek olan fotoğraf eğitimleri sonunda kursiyerler FotoAmele Fotoğraf Grubu’na katılarak merkezden birçok hizmeti ücretsiz olarak alabilecekler.

 

Amatörlere ücretsiz sergiler

 

Kadıköy Fotoğraf Merkezi sektördeki en büyük açıklardan birini bir nebzede olsa kapatmayı amaçlıyor. Temel eğitimi alıp fotoğraf sanatında ilerlemeyi hedefleyenlere editörlük hizmeti verecek olan merkez, aynı zamanda galeri bulamadığı için sergi açamayan amatör sanatçılara da destek olacak. Galeriyi amatör sanatçıların kullanmasına izin verecek. Bunun için galeriye eserlerinin bulunduğu bir cd ve özgeçmiş ile müracaat edilmesi yeterli olacak. Portfolyosu değerlendirilen amatörler galeri için ücret ödemeden sergi açabilecekler.

 

Hikâyesi olan fotoğraflar seminerleri düzenlenecek

 

Her fotoğrafın bir hikâyesi olması gerektiği düşüncesi ile yola çıkan Kadıköy Fotoğraf Merkezi yöneticileri temel fotoğraf eğimi almış, fotoğraf sanatına gönül vermiş, kendini bu sanat dalında geliştirmeyi hedefleyen tüm fotoğraf severlerin katılabileceği Hikayesi Olan Fotoğraf Semineri düzenleyecek. Seminer başlangıcında katılımcılarla bir araya gelinerek bir konu ve süre belirlenecek. Ayda birkaç defa bir araya gelecek olan katılımcılar seminer eğitmeni ile beraber belirlenen konuya yönelik çektikleri fotoğrafları değerlendirecekler. Seminer sonunda ise seçilen fotoğraflardan slayt gösterisi hazırlanıp, sergi açılacak.

 

Çocuklara sanat atölyeleri düzenlenecek

 

Kadıköy Fotoğraf Merkezi 06-14 yaş arasındaki çocuklar içinde sanat atölyeleri düzenliyor. Bunların başında 06-09 yaş arasındaki çocuklarla fotoğraf atölyeleri geliyor. Dijital kompakt makineler ile gerçekleştirilecek olan bu atölye çalışması sonunda çocuklar için bir de sergi açılacak. Çocukların sanata olan ilgilerinin artması için farklı projeler zamanla hayata geçirilecek.

 

Açılışa özel

 

Kadıköy Fotoğraf Merkezi açılışı dolayısıyla fotoğraf eğitimi almak isteyenlere 20 saatlik temel eğitim ve 1 günlük uygulama gezisi dahil kayıt olan ilk 10 kişiye 200 lira değerindeki semineri 75 liraya indiriyor. Dijital her hangi bir fotoğraf makinesi ile katılabileceğiniz eğitimlere kayıt olmak için 0216 405 22 62 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

 

İlgili Haberler

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Usta sanatçı Müjdat Gezen, 71. sanat yılını Kadıköy’de kutlayacak

Müjdat Gezen Belgeseli ve Söyleşisi 14 Mart’ta Caddebostan Kültür Merkezi’nde Kadıköy Belediyesi, usta sanatçı Müjdat Gezen’in 71. sanat yılını özel bir programla kutlayacak. Müjdat Gezen Belgeseli gösterimi ve söyleşisinin gerçekleştirileceği etkinlikte usta sanatçının ailesi, arkadaşları, öğrencileri de yer alacak. Ücretsiz etkinlik 14 Mart Perşembe günü saat 20.00’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 10 yaşında çıktığı sahneye […]

EFSANEVİ BAROK ORKESTRASI ACCADEMIA BIZANTINA, İSTANBUL VE ANKARA’DA 40.YILINI KUTLAYACAK!

Barok müziğin öncüsü Accademia Bizantina, 40 yıllık bir müzikal yolculuğunun gururunu özel konserlerle kutluyor. Grammy adaylığı ve sayısız prestijli ödülle taçlanmış uluslararası efsanevi topluluk, İstanbul ve Ankara’daki müzikseverleri unutulmaz bir geceye davet ediyor. Barok müzik geleneğine bağlı kalarak eski enstrümanların orijinal seslerine vurgu yapan dünyaca ünlü barok orkestrası Accademia Bizantina, Mart ayında İstanbul ve Ankara’da […]