Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İstanbul’da en kapsamlı Meslek Eğitimi Kursu veriliyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Eğitim sektöründe meslek eğitimi veren Deniz Aras Mesleki Eğitim Kursu, İstanbul’da Deniz İş Güvenliği Limited Şirketine bağlı meslek kursları olarak; M.E.B. 5580 Sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu’na dayalı olarak 05.08.2010 tarihinde M.E.B izini ile kurulan ve kişilerin sosyal, kültürel ve meslekî alanlarda bilgi, beceri, yetenek ve deneyimlerini geliştirmek üzere faaliyet gösteren özel öğretim kurumudur. 03.02.2011 tarihinde deniz güvenlik eğitimleri, 26.04.2011 tarihinde iş makineleri eğitimleri kursları başlatıldı.
Meslek Eğitimlerindeki amacı: Bilgi – beceri ve iş alışkanlıklarına sahip yüksek verimi gerçekleştirecek nitelikli eleman yetiştirmek, Bir mesleği icra eden fakat bu konuda eğitim alamamış kişilere mesleki eğitim vermektir.

Mesleki Eğitim Olarak; Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğüne bağlı Özel Deniz Aras Mesleki Eğitim unvanı ile Mesleki Eğitim ve Sertifikalandırma konusunda yetkili bir kurum olup ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü ile İşbirliği Protokolü mevcuttur.

 

Mesleki Eğitim hizmetleri olarak 01.01.2009 tarihinden önce Ağır ve Tehlikeli işler yönetmeliği kapsamına giren işlerde çalışmaya başlayan işçilerinize Milli Eğitim Bakanlığı onaylı 32-40 saatlik eğitimler verilmektedir.Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tayin edilen uzman eğiticilerden oluşan geniş bir eğitimci kadrosuyla çalışanlarını İşçi ve İşyeri güvenliğinin maksimuma ulaştırılması amacı ile işletmeleri bilgi toplumunun gerektirdiği değişime, teknolojik gelişmelere hazırlamanın heyecanıyla ve gururuyla yaşanıyor.

Eğitim programlarını, ihtiyaçlara uyumlu, planlı, esnek ve zengin içerikli, sonuçları değerlendiren ve sürekli gelişen bir yapıdadır. Bu eğitimler talebe bağlı olarak eğitim merkezinde ya da firmaya ait eğitim salonlarında verilebilmektedir.

Deniz Aras Mesleki Eğitim işletmelerde eğitim ihtiyacı belirlenen işgücüne, doğru yer ve zamanda doğru yönteme ulaşarak eğitimleri gerçekleştirir ve böylelikle işgücünün verimliliğini artırır, etkinliği sağlar.

 

Denizcilik Eğitimi olarak; 03.02.2011 tarihinden itibaren M.E.B. ve Denizcilik Müsteşarlığı’nın izni ile Özel Deniz Aras Mesleki Eğitim Kursu unvanı ile Deniz Güvenlik Eğitimleri ve Gemici eğitimlerine başlanmış, gençlerin denizcilik sektöründe de istihdam edilmelerine imkan sağlanmaktadır.

İş Makineleri Operatörü yetiştirmek amacıyla da 26.04.2011 tarihinde M.E.B. izni ile bu kurumda Vinç ve Forklift Operatörü yetiştirme eğitimlerine başlandı.

Deniz Aras Mesleki Eğitim Kursu, eğitimde başarıyı hedef edinmiş, bunun için en son teknoloji ve eğitim sistemlerini uygulayarak uzman eğitici kadrosuyla uyguladığı kurs programlarını sürekli artırarak ülkemize hizmet yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir.

 

 

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]