Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Bağış, Surp Takavor Ermeni Kilisesini ziyaret etti.

Yayınlanma:
ABONE OL

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış, Türkiye’de insanların uzun yıllar baskıyla birbirini değiştirebileceğinidüşündüğünü, ancak kimsenin kimseyi değiştiremeyeceğini   belirterek,”Birbirimizi olduğumuz gibi kabul edip seveceğiz. Ortak paydalarımızda birleşip bu ülkeyi dünyanın en zengin ülkesi yapacağız” dedi.

        Kadıköy Çarşısı’ndaki Surp Takavor Ermeni Kilisesi’ni Ak Parti 1. Bölge SKM Başkanı Abubekir Taşyürek ve partililerle ziyaret eden Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış, Vakıf Başkanı Sayın Şabuh Çolakyan ve beraberindekilerle bir süre sohbet etti.

        Surp Takavor Ermeni Kilisesi Vakfı Başkanı Sayın Sabuh Çolakyan ve beraberindekilerin Paskalya Bayramı’nı kutlayan Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış, kilise yöneticilerine 12 Haziran seçimlerinde desteklerini ve dualarını beklediklerini söyledi.

        Türkiye’de son dönemde güzel günler yakalandığını, Vakıflar Yasası’nda değişiklik yapıldığını, geçmişte insanların duysalar da inanmayacakları bir olayın gerçekleştiğini ve Akdamar’da ayin yapıldığını anlatan Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış, ülkede yaşayan herkesin artık birbirini daha iyi anladığını ifade etti. Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış, öldürülengazeteci Hrant Dink’in barışla ilgili sözlerine de atıfta bulundu.

        Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış, Türkiye’de her kesimden insanların bir çok alanda sorunlar yaşadığı dönemlerin olduğunu ve bunların yavaş yavaş çözülmeye başladığını kaydederek, Türkiye’nin artık Avrupa standartlarında bir ülke olduğunu söyledi.

        Kadıköy’ün belediye yönetimini de eleştiren Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış, artık vatandaşların ideolojik olarak bakmadığın, hizmet istediğini dile getirdi.

        Parti olarak Türkiye’de kimsenin özel hayatına karışmadıklarını, herkesin dilediği gibi yaşamasını istediklerini kaydeden Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış, herkesi olduğu gibi kabul

edip sevmeyi öğrenmek gerektiğini dile getirdi.

        Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış, Türkiye’de insanların uzun yıllar birbirine baskı yaparak diğerinideğiştirebileceğini düşündüğünü de belirterek, ama kimsenin kimseyi değiştiremeyeceğini, insanların birbirini anlayıp olduğu gibi kabul ederek sevmesi gerektiğini söyledi.

        Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış, ”Birbirimizi olduğumuz gibi kabul edip seveceğiz. Ortak paydalarımızda birleşip bu ülkeyi dünyanın en zengin ülkesi yapacağız” dedi.

        Avrupa Birliği müzakere sürecine de değinen Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış, Avrupa’da nüfusunyaşlandığını ve yaşlanan iş gücü karşısında Türkiye’nin Avrupa’nın kilit ülkesi haline geleceğini ifade ederek, ”Avrupa bizim peşimize düşecek. Üye olalım diye onlar bizim peşimizden koşacak. Türkiye her geçen gün, cazip bir ülke haline geliyor” diye konuştu.

        Sayın Şabuh Çolakyan da, 88 yaşında olduğunu ve Türkiye’nin pek çok dönemini yaşadığın dile getirerek, 6-7 Eylül olaylarını, Varlık Vergisi dönemini gördüğünü ve manevi olarak acılar çektiklerini anlattı.

       Sayın Sabuh  Çolakyan, ”Bu günler o kadar güzel oldu ki geçmişteki o günleri unuttuk. Biz de AB’ye girersek daha iyi olacak” dedi.Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış’a kilise ziyareti sırasında Pazar günü kutlanacak Paskalya Bayramı’nın simgesi olan Paskalya çöreği de ikram edildi.

       Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış daha sonra Kadıköy Çarşısı’nda esnaf ziyaretinde bulundu.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Belediye
06 Nisan 2024
Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen mazbatasını aldıktan sonra gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından görevine başladı. Törende görevini güvenli ellerden teslim aldığını vurgulayan Başkan Özmen, “Benim size çok özel bir teşekkürüm var, bu süreç başladığından beri çok güzel, barış içerisinde, saygı içerisinde, çok huzurlu, çok medeni bir süreç oldu. Bundan sonra da böyle olacağından […]

Ataşehir
06 Nisan 2024
Ataşehir’de yeni belediye başkanı Onursal Adıgüzel göreve başladı..

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde, Ataşehirli seçmenlerin yüzde 56.39 oranında oyunu alan Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehir Belediyesi’nin yeni Başkanı oldu. 2009 yılında kurulan ilçenin 4. dönem Belediye Başkanı olarak görevini yapacak olan Onursal Adıgüzel, Ataşehir’deki seçimi en yakın rakibinden 52 bin 722 oy fazla alarak kazandı. 139 bin 009 oy alarak […]